Fiziksel şiddet görüyorum

Öyle bir şey olmayacak boşanacağım

Ayrılmasan zaten evi terketmezdim evden çekip gitmezdim ben boşanma davası açarsam hak iddia edemem diye düşünüyorum zaten bana dediği tek şey şu Boşanma davası açarsan bir şey veremem diyor
Her türlü kandırıyor seni, sen ne almayı düşünüyorsun? Can güvenliğim olsa yeterdi bana.

Bence daha fazla yorum yaparak kendi sinirlerimizi zıplatmayalım.
Ayrılacak insan darp raporu alırdı. Hak iddia edecek ortam oluşmuş ama siz gitmiyorsunuz. Tutarsızlıklar var mesajlarınızda da. Kardeşiniz de mi hadi kalk gidelim rapor alalım demiyor. Hiç mi aklı selim insan yok etrafta ne bileyim

Ayrılmasan zaten evi terketmezdim evden çekip gitmezdim ben boşanma davası açarsam hak iddia edemem diye düşünüyorum zaten bana dediği tek şey şu Boşanma davası açarsan bir şey veremem diyor
Bana sinir basıyor yavaş yavaş.
Yahu ne hak talep edeceksiniz zaten 1 yıllık evlilik.
Gidip alsanıza şu darp raporunu.

Darp raporu alırsam ne hak iddia edebilirim ben bu konuda yabancıyım biri beni aydınlatırsa sevinirim

Kendine gelirmisin lütfen sarsıntıdan ne dediğini bilmiyorsun bence

Eğer şikayetçi olursan başına kötü şeyler geleceğinden endişe ediyorsan, sessiz sedasız boşan sosyal medya kullanıyorsan kapat,zini kaybettir,sana ulaşamasın ve konusurken bocalama kararının kesin olduğunu anlasın

ASLA HÇBİR GÖRÜŞMEYE NE OLURSA ILSUN YALNIZ GİTME

Anladınmı canım kendine gel yada sen bilirsin affet

Darp raporu alırsam bana faydası ne olur biri beni aydınlatır mı şu an maddi olarak dava falan açmam zor

Darp raporu alırsam ne hak iddia edebilirim ben bu konuda yabancıyım biri beni aydınlatırsa sevinirim
Nasıl ne hak iddia edeceksin?
Sana vurduğu için onun kusuruyla boşanacaksın. Belki tazminat alacaksın. Belki uzaklaştırma alacaksın.
Adamın siciline işleteceksin.
Böyle canilik yapıp hayatına devam edemeyecek.
Darp raporu almayanlar genelde boşanmak istemeyenlerdir. Niyetiniz gerçekten boşanmak olsa hemen alırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…