- Konu Sahibi birmuallime12
-
Bence sadece şiddet gösteren pisliği değil aynı zamanda bu sahte terapisti de şikayet etmelisiniz.Terapiste gittiği zaman senin bir şeyin yok üzüldüğün bir durumdan dolayı olmuş demiş yani öfke problemi yokmuş kendisi öyle söylüyor
Öyle bir şey olmayacak boşanacağımBiz niye üzülüyoruz ki bize ne yaaaaa yıl olmuş 2025. Dayak yemiş. Evde yatıyor. Bizim kan beynimize sıçrıyor. Olan bu. Kocişi yarın alıp eve götürür bi posta da evde döver. Olmadı çekip vurur. Biz de ah vah ederiz.
Her türlü kandırıyor seni, sen ne almayı düşünüyorsun? Can güvenliğim olsa yeterdi bana.Ayrılmasan zaten evi terketmezdim evden çekip gitmezdim ben boşanma davası açarsam hak iddia edemem diye düşünüyorum zaten bana dediği tek şey şu Boşanma davası açarsan bir şey veremem diyor
Öyle 4 seansta bitecek bir durum değilHiçbir terapist ilk görüşmelerde bu sonuca varamaz. Yalan söylüyor.
Her üzülen karısını dövsün o halde. Şaka mı bu.
Burda bize yazma. Gidip rapor al. Zaman aleyhine işliyor farkında mısın?Öyle bir şey olmayacak boşanacağım
Bana sinir basıyor yavaş yavaş.Ayrılmasan zaten evi terketmezdim evden çekip gitmezdim ben boşanma davası açarsam hak iddia edemem diye düşünüyorum zaten bana dediği tek şey şu Boşanma davası açarsan bir şey veremem diyor
Öfke problemi yokmuş diye uyduran kim? O pislik herif mi?Terapiste gittiği zaman senin bir şeyin yok üzüldüğün bir durumdan dolayı olmuş demiş yani öfke problemi yokmuş kendisi öyle söylüyor
5. De galiba bir anda ilham inmesini bekliyor. Adamın öfke kontrolü bi anda kendi kendine pat diye oluşacak öyle mi?Hayır annem bana bıraktı sadece kadıncağız duzelir diye düşünüyor
Darp raporu alırsam ne hak iddia edebilirim ben bu konuda yabancıyım biri beni aydınlatırsa sevinirimBence daha fazla yorum yaparak kendi sinirlerimizi zıplatmayalım.
Ayrılacak insan darp raporu alırdı. Hak iddia edecek ortam oluşmuş ama siz gitmiyorsunuz. Tutarsızlıklar var mesajlarınızda da. Kardeşiniz de mi hadi kalk gidelim rapor alalım demiyor. Hiç mi aklı selim insan yok etrafta ne bileyim
Kendine gelirmisin lütfen sarsıntıdan ne dediğini bilmiyorsun benceBugunlerde geçecek elbet doktor benim fazla birşey olmadığını söyledi ve seni hoşlanmadığın şeyler öfkelendirmiş muhtemelen dedi 4 seans da biter dedi
Sinirleneceğin zaman başka şeyler güzel şeyler düşün dedi
Bende o şekilde yapacagım doktor bir kaç tavsiye verdi onları uygulayacağım
Mesajı bu terapi sonrası
Konu sahibesi ne hakkı. Almak istediğiniz şey nedir?Darp raporu alırsam ne hak iddia edebilirim ben bu konuda yabancıyım biri beni aydınlatırsa sevinirim
Sen kocaya döneceksin de darp raporu alırsam mesleğine zarar gelir diye korkuyorsun benceDarp raporu alırsam ne hak iddia edebilirim ben bu konuda yabancıyım biri beni aydınlatırsa sevinirim
Karşı taraf şiddet gösterdiği için asli kusurlu sayılır. Ne istiyorsan istersin, hakimin gözünde avantajlı konuma geçersin.Darp raporu alırsam ne hak iddia edebilirim ben bu konuda yabancıyım biri beni aydınlatırsa sevinirim
Boşanmayacak mısın?Darp raporu alırsam ne hak iddia edebilirim ben bu konuda yabancıyım biri beni aydınlatırsa sevinirim
Taktıgı altınları elimden zorla aldı mahkemede verecek ben onları düşünüyorumKonu sahibesi ne hakkı. Almak istediğiniz şey nedir?
Canınızı kurtarın diyoruz hak diyorsunuz.
Nasıl ne hak iddia edeceksin?Darp raporu alırsam ne hak iddia edebilirim ben bu konuda yabancıyım biri beni aydınlatırsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?