- 17 Ağustos 2025
- 102
- -31
- 1
- 28
- Konu Sahibi birmuallime12
-
Tamam yarın gidip alıyorumKarşı taraf şiddet gösterdiği için asli kusurlu sayılır. Ne istiyorsan istersin, hakimin gözünde avantajlı konuma geçersin.
Bunu doktor/terapist akıl diye veriyorsa onun diploması da sahtedir. Acıkınca bastırmak için su iç demekle aynı çünkü. 4 seansta da terapist hastayı zaten anca tanır, 4 seansta hiçbir şey çözülmez de. Kocanız size yalan söylemiş. Bir kere aldatan gene aldatır, bir kere vuran gene vurur, bir kere kumara düşen gene düşer. Artık anla... Ağlasa da, yalvarsa da, kendini öldürmekle falan saçma sapan tehdit etse de bu adam değişmez. 1 yıllık evlilikte bunları yaşamışsın, 5 yıl sonra neler yaşayabileceğini düşün.Sinirleneceğin zaman başka şeyler güzel şeyler düşün dedi
Yarın gidip alacağım dursun kenarda lazım olurNasıl ne hak iddia edeceksin?
Sana vurduğu için onun kusuruyla boşanacaksın. Belki tazminat alacaksın. Belki uzaklaştırma alacaksın.
Adamın siciline işleteceksin.
Böyle canilik yapıp hayatına devam edemeyecek.
Darp raporu almayanlar genelde boşanmak istemeyenlerdir. Niyetiniz gerçekten boşanmak olsa hemen alırdınız
Baroya başvurursanız ücretsiz avukat yardımı da sağlanıyor bu arada. Sizin gerçekten boşanmaya niyetiniz olsa bunların peşinde koşardınız.Darp raporu alırsam bana faydası ne olur biri beni aydınlatır mı şu an maddi olarak dava falan açmam zor
Kötü bir şey söylemek istemiyorum size. Altınlardan olmamak için mi boşanma davası açmıyorsunuz?Taktıgı altınları elimden zorla aldı mahkemede verecek ben onları düşünüyorum
Pazar gunu hastaneler polisler çalışmıyor mu? Neden yarınTamam yarın gidip alıyorum
Aile evine geldim farkındaysanız maddi güvencem yokKötü bir şey söylemek istemiyorum size. Altınlardan olmamak için mi boşanma davası açmıyorsunuz?
Allah iyi etsin.
Zaman kaybediyorsunuBen yeni geldim dün geldim kardeşimin yanına yarın gidip alacağım
Ss aldım çünkü sop yaptım abla tamamben soruma halen yanıt alamadım. bu fotoğraflar neden farklı cihazlardan ve farklı tarihlerde çıkmış?
Hala dursun kenarda diyor ya.Yarın gidip alacağım dursun kenarda lazım olur
Ya bunun düzelir mi var allah aşkına ya annenizde yani sizin öldürülmenizi mi bekliyor ben anlamadım.Hayır annem bana bıraktı sadece kadıncağız duzelir diye düşünüyor
Ayrıca annem benim arkamda diyorsunuz bu “seni kimse almaz” lafları falan hiç arkada duran anne lafları değil.Kimse seni almaz diyor herkes seni konuşur diyor ben daha 28 yaşındayım gençliğimin baharında bu adam beni sömürür
Siz ne okudunuz azıcık psikoloji bilgisi olan insan 4 seansta herhangi bakın yerleşmiş öfke problemi değil herhamgi bir psikolojik rahatsızlığı düzeltemez. Başlangıç aşamasında bile düzeltemez. Buna inanan birisinin öğretmenlik diplomasını sorgularım açıkçasıÖyle 4 seansta bitecek bir durum değil
Zaten o evden çıktınız önemli olan o değil.Aile evine geldim farkındaysanız maddi güvencem yok
O "kadıncağıza" söyleyin DÜZELMEZ.Hayır annem bana bıraktı sadece kadıncağız duzelir diye düşünüyor
Bu Amerika vizesini 10 yıllık alayım, lazım olur gibi bir şey değil farkındasınızdır inşallah? Millet size 7 sayfa yazmış. Yürüyemiyorsanız da gerekirse kendinizi taşıtın bugün gidin.Yarın gidip alacağım dursun kenarda lazım olur
Ss aldım çünkü sop yaptım abla tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?