Fiziksel şiddet görüyorum

Sinirleneceğin zaman başka şeyler güzel şeyler düşün dedi
Bunu doktor/terapist akıl diye veriyorsa onun diploması da sahtedir. Acıkınca bastırmak için su iç demekle aynı çünkü. 4 seansta da terapist hastayı zaten anca tanır, 4 seansta hiçbir şey çözülmez de. Kocanız size yalan söylemiş. Bir kere aldatan gene aldatır, bir kere vuran gene vurur, bir kere kumara düşen gene düşer. Artık anla... Ağlasa da, yalvarsa da, kendini öldürmekle falan saçma sapan tehdit etse de bu adam değişmez. 1 yıllık evlilikte bunları yaşamışsın, 5 yıl sonra neler yaşayabileceğini düşün.

Yarın gidip alacağım dursun kenarda lazım olur

Yarın gidip alacağım dursun kenarda lazım olur
Hala dursun kenarda diyor ya.
Darp raporunu hemen şimdi alıp sonra yaşadığın şehirdeki baro adli yardım bürosuna gideceksiniz. Darpa uğradığınızı ve maddi gücünüzün olmadığını ispatlayacaksınız. Size ücretsiz avukat desteği verilecek. Hemen şimdi yapmanız lazım.

Hayır annem bana bıraktı sadece kadıncağız duzelir diye düşünüyor
Ya bunun düzelir mi var allah aşkına ya annenizde yani sizin öldürülmenizi mi bekliyor ben anlamadım.
Kimse seni almaz diyor herkes seni konuşur diyor ben daha 28 yaşındayım gençliğimin baharında bu adam beni sömürür
Ayrıca annem benim arkamda diyorsunuz bu “seni kimse almaz” lafları falan hiç arkada duran anne lafları değil.
Lütfen kendinize yazık etmeyin. Bizim burada içimiz parçalandı halinize. Ne olursa olsun size bunları yapan kişiye dönmeyin. 2. Evliliğinizse ne olmuş yani bunları çekip ölmeniz mi gerekiyor? Boş verin milleti ne derse desin hiç kimse canınızdan önemli değil.

Öyle 4 seansta bitecek bir durum değil
Siz ne okudunuz azıcık psikoloji bilgisi olan insan 4 seansta herhangi bakın yerleşmiş öfke problemi değil herhamgi bir psikolojik rahatsızlığı düzeltemez. Başlangıç aşamasında bile düzeltemez. Buna inanan birisinin öğretmenlik diplomasını sorgularım açıkçası
Burada herkes size polise git, rapor al diyor siz kafamı toparlayacağım diyorsunuz. Neden morluklar geçsin diye mi? Yani bu kadarda mı bilginiz yok. Bazı insanlar toksik ilişkiden hoşlanıyor sanki siz gidip şikayetçi olursam kocacığım bana dönmez kafasındasınız. Arayıp gel mutlu yuvamızı deva ettirelim telefonunu bekliyorsunuz.
Ne deyim Allah size akıl fikir versin. Sinirlendiğim filan yok çünkü sizin hayatınız, inşallah bu hayatınız sizin elinizde kalır. Herkesin kendi seçimi

Hayır annem bana bıraktı sadece kadıncağız duzelir diye düşünüyor
O "kadıncağıza" söyleyin DÜZELMEZ.
Kızının her yerini morartmış bir adamın neresinin düzeleceğine inanıyor acaba? Anne yüreği de mi sızlamıyor? En başta onun bu iş bitti demesi lazım. Bir de sizin aklınızı çelmeye çalışıyor. Kadıncağız falan diyerek bir mantığa oturtmaya çalışmayın.
Ben size yapılacağı söylüyorum, boşanacaksınız oturup dersinizi çalışıp atanacaksınız. Sonra da bavulunuzu toplayıp yepyeni bir hayat kuracaksınız. Sizi kurtaracak tek kişi sizsiniz, tek başınasınız. Anneniz de değil buna bu arada. Burada bir sürü kadınız, bir kısmı çocuklu, bir kısmımızın yetişkin evladı var. Hepsine soralım, hepsi de evladı bu derece şiddet görmüşken "düzelir, kocana dön" demez. Evladımızın ikinci kez boşanması, ÖLMESİNDEN iyidir. Varsın boşansın, bir iki sene işsiz kalıp ders çalışsın, hayatta kalsın yeter. Değil mi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…