- 17 Ağustos 2025
- 102
- -31
- 1
- 28
- Konu Sahibi birmuallime12
-
Evet haklısınızO "kadıncağıza" söyleyin DÜZELMEZ.
Kızının her yerini morartmış bir adamın neresinin düzeleceğine inanıyor acaba? Anne yüreği de mi sızlamıyor? En başta onun bu iş bitti demesi lazım. Bir de sizin aklınızı çelmeye çalışıyor. Kadıncağız falan diyerek bir mantığa oturtmaya çalışmayın.
Ben size yapılacağı söylüyorum, boşanacaksınız oturup dersinizi çalışıp atanacaksınız. Sonra da bavulunuzu toplayıp yepyeni bir hayat kuracaksınız. Sizi kurtaracak tek kişi sizsiniz, tek başınasınız. Anneniz de değil buna bu arada. Burada bir sürü kadınız, bir kısmı çocuklu, bir kısmımızın yetişkin evladı var. Hepsine soralım, hepsi de evladı bu derece şiddet görmüşken "düzelir, kocana dön" demez. Evladımızın ikinci kez boşanması, ÖLMESİNDEN iyidir. Varsın boşansın, bir iki sene işsiz kalıp ders çalışsın, hayatta kalsın yeter. Değil mi kızlar?
Hiçbir şey yapmayacaksanız, darp raporu alıp bu adamdan şikayetçi olmayacaksanız: neden forumda konu açıp, fotoğraflarınızı paylaştınız ?2.evliligim millet ne der diye düşünmüyor değilim
Onun keyfine kalmamış o para vermemek. İçinde bulunduğunuz ruh hali zor şu an ama lütfen ertelemeden darp raporu alın siz zararlı çıkarsınız yoksa . Mahkemeye darp raporunu sunmanız önemliAyrılmasan zaten evi terketmezdim evden çekip gitmezdim ben boşanma davası açarsam hak iddia edemem diye düşünüyorum zaten bana dediği tek şey şu Boşanma davası açarsan bir şey veremem diyor
Şikayetçi olunmayacağımı nerden biliyorsunuz veya rapor almayacagımıHiçbir şey yapmayacaksanız, darp raporu alıp bu adamdan şikayetçi olmayacaksanız: neden forumda konu açıp, fotoğraflarınızı paylaştınız ? Siz kendiniz için harekete geçmeyecekseniz konunuzu okuyan insanların sizin için üzülmesinin size ne faydası var ?
Ya eşim diye yazma bile ya çok sinirleniyorumeşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Tamam gideceğimSen bize laf yetiştirme. Bizim sana tek faydamız git rapor al demek. Başka faydamız yok. O darp raporu çok çok önemli. Gelmiş bizi iknaya çalışıyorsun. Bacım aklın yerinde mi? İyileşmeden morlukların. Gidip raporunu alsana polise gitsene suç duyurusunda bulunsana.
Peki neden hala forumda vakit kaybediyorsunuz ?Şikayetçi olunmayacağımı nerden biliyorsunuz veya rapor almayacagımı
Ilgi bekliyor heraldeHiçbir şey yapmayacaksanız, darp raporu alıp bu adamdan şikayetçi olmayacaksanız: neden forumda konu açıp, fotoğraflarınızı paylaştınız ?
Siz kendiniz için harekete geçmeyecekseniz, konunuzu okuyan insanların sizin için üzülmesinin size ne faydası var ?
Konu komşu duymadı mı bunca olayı?bi kişi polis çağırmadı mı?2.evliligim millet ne der diye düşünmüyor değilim
Askeri yerde kaldığımız için kimse oralı olmadı sanırımKonu komşu duymadı mı bunca olayı?bi kişi polis çağırmadı mı?
Ayrılmasan zaten evi terketmezdim evden çekip gitmezdim ben boşanma davası açarsam hak iddia edemem diye düşünüyorum zaten bana dediği tek şey şu Boşanma davası açarsan bir şey veremem diyor
Neyin ilgisini bekliyorum Allah aşkına yaşadıklarım atlatılacak şeyler mi ?Ilgi bekliyor heralde
Sen merak etme ben şikayet ettim Aile içi şiddet suç olduğu için sen gitmeden onlar bulur abim polis ona sorarak yaptım kadının gitmesine gerek yok illa dedi kanunen suç çünkü sosyal medyada paylaşıyorsun bulunmaz mı kimliğinYarın gidip alacağım dursun kenarda lazım olur
Daha önce polis çağıran olduysa, konu sahibi de eşinden şikayetçi olmadıysa; insanlar geri çekilmiştir.Konu komşu duymadı mı bunca olayı?bi kişi polis çağırmadı mı?
Niye böyle bir şey yaptınız aman yarabbimSen merak etme ben şikayet ettim Aile içi şiddet suç olduğu için sen gitmeden onlar bulur abim polis ona sorarak yaptım kadının gitmesine gerek yok illa dedi kanunen suç çünkü sosyal medyada paylaşıyorsun bulunmaz mı kimliğin
Evet öyle oluyor şiddeti son zamanlarda iyice arttırdıKafasına estikçe hırpalıyor seni. Yarın birgün ona göre bir hata yapmış olursan bu sefer neler yapar kendin pay biç. Darp raporu alıp o evden gitmelisin yoksa seni maalesef haberlerde izleyeceğiz
Lojmanda mı yaşandı bunlar?Lojmanda böyle birsey yaşandıgında tüm Lojmanda ayağa kalkar,komutanları müdahil olur ceza alır.Siz o şekilde evden cıktığınıxda gören personel olmadı mı?Eşinizin şuana kadar defalarca ceza alması gerekirdi.Askeri yerde kaldığımız için kimse oralı olmadı sanırım
Niye yapmayayım bi kadın olarak anne olarak başkasının şiddete uğramasına dayanamadım sen şikayet etmesen de suç bulunursun hemen eşin de bulunur soruşturma da geçirir babam da asker arkadaşı işten atıldı bu yüzdenNiye böyle bir şey yaptınız aman yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?