- 26 Ağustos 2015
- 35
- 2
- 1
- Konu Sahibi Umutunicindemut
-
Belki yarin onunla evine donecegim belki de babamin evinde kalacagim kadin olmak ne zor. Hayatta hic kimse sizin yasadiginiz aciyi onemsemiyor. Once sizi deli ediyorlar sonra size deli damgasi vuruyorlar.Çekilir dert değilmiş.
Allah yardımcınız olsun.
Boşanırken sen ağlayıp, yıkılmaz, isyanların dibine vurmaz, ben öldüm bittim moduna girmezsen kimse de sinirden üzüntüden ölmez.Uzulmezmiyim uzuluyorum. Alip basimi gitsem yasadigimi bilseler yeter diyorum. Ama annemin sizoruz var uzulmesi yasak bosansam annemin gozu onunde eriyip biticem tanik olacak. Yegnimin yengemin pskolojisi bozulacak. Esime donsem mutlu takliti yapsam ise girsem kendime bir gelecek kursam. Dusun dusun dusun bunaldim !!!!
Yuzsuz biri degilim sadece belirsizim. Bosanmayi kaldiracak pskolojim var ben mi boyun egiyorum. Ailemi de dusunuyorum baris diyorlar rest ceksem bi dert cekemsem ayri dert. Goremiyormuyum saniyorsun onun evine dondugumde basima gelecekleri. Hepsinin farkindayim babama da anlattim dedim asagilayacak dondugumde daha kotu davranacak cunku boyun egmis olucam artik siddet uygularken hic acimasi olmayacak yok kizim olmaz konusuruz diyor.ne düzelmesi ya?
eşinin sana sevgisi ve saygısı kalmamış...
s.. tir git diyor sana, sen hala yüzsüzlük yapıp acaba düzelir mi diyorsun? pessss...!
eşin flörtöz bir adammış anladığım kadarıylaFlort ve nisanlilik donemimde cicekler surprizler beni goremeden yapamamalar espriler yuzum asilsin ne yapacagini sasirmalar boyle bir adamdi anlayisli demokrat falan. Calismak istedigimde calista bul babanin evinde kendini diyor evleneli 20 kere soyledim valismak istiyorum sana guvenmiyorum diye. Beni heran ortada birakabilirsin o yuzden gelecegimi kurmam gerek dedim isteseymis calisan es alirmis. Herkes diyor ne sanslisin gozunun icine bakan esin var ne sanslisin uzerine titriyor evet ilk basta bende oyle diyordum ama hic oyle degil
baban da bir garipmiş yaaa, göz göre göre kızını ölüme gönderiyor farkında değilYuzsuz biri degilim sadece belirsizim. Bosanmayi kaldiracak pskolojim var ben mi boyun egiyorum. Ailemi de dusunuyorum baris diyorlar rest ceksem bi dert cekemsem ayri dert. Goremiyormuyum saniyorsun onun evine dondugumde basima gelecekleri. Hepsinin farkindayim babama da anlattim dedim asagilayacak dondugumde daha kotu davranacak cunku boyun egmis olucam artik siddet uygularken hic acimasi olmayacak yok kizim olmaz konusuruz diyor.
Ben el bebek gul bebek buyutuldum annemde babamda Allah razi olsun rahmetli abime yapmadiklarini yaptilar kiz cocugusun sen oku sen parasiz kalma dediler. Birazda titiz buyuttuler ayni tabaktan salata dahi yiyemem ben. Ama iste koca evi oyle degil kayinvalidemi arayip oglun beni evden kovuyor kufur ediyor hirpaliyor ne yapayim dedim otur evinde bisey olmaz doner gelir dedi. Sonra ailemin evine gelip kiziniz zaten usuruplu giyinmiyor demis. Ki tunik giyerim kolsuz ve jean etek elbise zaten esim giydirmez egildigimde yakam asla acilmaz. Demis pskolojik hap kullaniyor ailemde abisini kaybetti kullansin okadar evlenmeden soyledik biliyordunuz demis. Alkolu de var demis kv dem annemde oglunla beraber iciyor tek icmiyor ya demis. Icitigimde ayda 1 tane bira.anneme kvdem Herseye cevabin var demis anneme.baban da bir garipmiş yaaa, göz göre göre kızını ölüme gönderiyor farkında değil
arkadaşım bir sığınma evine başvursan?
Ilk uyeligim uye olmus olsam hatirlardim canim. Darp raporu aldim dun gece. Polise de gittim ama ailem sikayetci olma dedi ve olmadim. O da darp raporu almis annem saldirdi diye. Karakola gittigimizde arkadas grubu ve avukati vardi sikayetci oldu mu bilemiyorum.Ben seni hatirliyorum bi yerden bu ikinci uyeligin mi? Bu evlilik duzelmez, o adam da seni bugun yarin bosar. Dayak yemisken darp raporuyla davani ac gitsin. Yok asla bosanmam diyosan da aklin varsa cocuk yapma
yani anlattığın aileyle, sana sahip çıkmayan aile aynı değilBen el bebek gul bebek buyutuldum annemde babamda Allah razi olsun rahmetli abime yapmadiklarini yaptilar kiz cocugusun sen oku sen parasiz kalma dediler. Birazda titiz buyuttuler ayni tabaktan salata dahi yiyemem ben. Ama iste koca evi oyle degil kayinvalidemi arayip oglun beni evden kovuyor kufur ediyor hirpaliyor ne yapayim dedim otur evinde bisey olmaz doner gelir dedi. Sonra ailemin evine gelip kiziniz zaten usuruplu giyinmiyor demis. Ki tunik giyerim kolsuz ve jean etek elbise zaten esim giydirmez egildigimde yakam asla acilmaz. Demis pskolojik hap kullaniyor ailemde abisini kaybetti kullansin okadar evlenmeden soyledik biliyordunuz demis. Alkolu de var demis kv dem annemde oglunla beraber iciyor tek icmiyor ya demis. Icitigimde ayda 1 tane bira.anneme kvdem Herseye cevabin var demis anneme.
Esimin bir daha boyle birsey yapabilecegini dusunmuyorlar yada olayin ciddiyetinde degiller bilemiyorumyani anlattığın aileyle, sana sahip çıkmayan aile aynı değil
burda bir çelişki var
madem üstüne titreyen bir ailen vardı neden şimdi sana sahip çıkmıyorlar?
sizofren dayi anane, 15 gunluk evlilik, bunlarin oldugu bi konu hatirliyorum da banlanirsin diye sakliyosun heralde neyse muhim degilIlk uyeligim uye olmus olsam hatirlardim canim.
offf çok zor bir durum yaaaEsimin bir daha boyle birsey yapabilecegini dusunmuyorlar yada olayin ciddiyetinde degiller bilemiyorum
Bosanmak istemeyen cocuksuz kadin ANAM ÖLÜR BABAM DURUR MU O DA ARKASINDA GÖCER AILEM ICIN KATLANMAK ZORUNDAYIM BU CANAVAR ADAMA diye uyduruyo ya da ailem arkamda olmaz diyo falan bi bahane buluyo iste bu celiski ondan. Cocuk varsa da COCUGUM ICIN KATLANMAK DURUMUNDAYIM CNMMyani anlattığın aileyle, sana sahip çıkmayan aile aynı değil
burda bir çelişki var
madem üstüne titreyen bir ailen vardı neden şimdi sana sahip çıkmıyorlar?
Aynen öyle Umutunicindemut.Belki yarin onunla evine donecegim belki de babamin evinde kalacagim kadin olmak ne zor. Hayatta hic kimse sizin yasadiginiz aciyi onemsemiyor. Once sizi deli ediyorlar sonra size deli damgasi vuruyorlar.
C Ok çok üzüldüm canım ya allah yardmcin olsun yasin da küçük bu yaşta bunları yaşamam çok çok acı inşallah allah hakkında hayırlısıni nasip ederEsim 35 bense 26 yasindayim.
Cocugunuz var mi bilmiyorum benim annemin iki tane vardi biri bosandi eve bir ceset gb dondu onbes gun once gule oynaya Her gece aglar oldu o vakitten sonra. Torununa sarildi. Simdi tek cocugunun evliligi gene berbat gidiyor. Evet keyfimden aciya asik oldugumdan boyle bir adamla devam etmeyi dusunuyorum cunku benim kafam kirik!!!Bosanmak istemeyen cocuksuz kadin ANAM ÖLÜR BABAM DURUR MU O DA ARKASINDA GÖCER AILEM ICIN KATLANMAK ZORUNDAYIM BU CANAVAR ADAMA diye uyduruyo ya da ailem arkamda olmaz diyo falan bi bahane buluyo iste bu celiski ondan. Cocuk varsa da COCUGUM ICIN KATLANMAK DURUMUNDAYIM CNMM
kadinin evladi INTIHAR etmis yahu intiharla bosanmayi ayni kefeye mi koyuyosun ne anlatiyosun (abinize rahmet dilerim) dikkat edersen senin bosanmanda yikilmamis abinin intiharinda yikilmis ölüm bu ölüm evlat acisindan buyuk ne olabilir heralde darbe yiyecek kadincagizCocugunuz var mi bilmiyorum benim annemin iki tane vardi biri bosandi eve bir ceset gb dondu onbes gun once gule oynaya gonderdigi cocugu. Sonra tek oglu vefat etti aklini kacirdigini dusundu. Her gece aglar oldu o vakitten sonra. Torununa sarildi gelinine sarildi Allah onlardan razi olsun. Evladini sen oldurdun diyen mi olmado kadina oglunun yatcak yeri yok ddiyen mi. Simdi tek cocugunun evliligi gene berbat gidiyor. Evet keyfimden aciya asik oldugumdan boyle bir adamla devam etmeyi dusunuyorum cunku benim kafam kirik!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?