Fiziksel şiddet-sözlu siddet

EN SON TARAFI OKUMADIM AMA tİKSİNDİM O ADAMdan. 2. Ewliliğin die kimseye köle deilsin. Kendine gel aptal gibi bişesin kusura bakma açık konuşcam. Git bi iş bul kendi ayakkarın üZerinde dur!!!!! Bu kadar adi bi insanı nasılll affediyosun.

Yüreğim sızladı. Saçımdan tutup vestiyere vurdu , beni kovdu annemi de kovdu demişsiniz.
Tüm bunlara şahit olan anneniz zaten üzüntüsünden hastalanır.
Annenizi bahane yapmayın kalbinize. Bu ikinci evlilik ve ayrılmak zor geliyor size. Sonuna kadar haklısınız, çok zor ama böyle bir evliliğe devam etmek demek ateşte yanmakla eşdeğer

Çok zor zamanlar yaşamışsınız. İnşaallah rn yakın zamanda feraha çıkarsınız. Bunun için adımlarınızı çok dikkatli atın nr olur.
Bu hayat başka bir yanlış insanı daha kaldıramaz.

Şimdi kızanlar olacak bana ama ikinci evliliğini yapan erkeklerin çook büyük kısmı genele hatalı taraf oluyor.
Kadınlar kolay kolay evliliklerini bitirmiyor. Tak etmiş ki kadına terk edilmiş adam gözüyle bakıyorum hep.
İstisnalar elbette vardır.

anne gozunun onunde kizinin dayak yedigini goruyo, o kizi o adamin evine nasil yollayacak? Nasil sinecek icine? Icine siniyosa demek ki kizina da duskun degil. Yoksa asla yollamaz kizini o dayakciya. E bu kadincagiz konu sahibi bosandi diye de ölmez yani konu sahibinin iddia ettigi gibi. Anneyi babayi bahane ediyo bosanmak istemiyo. Yani diyo ki bana deyinki bu subyanci ve dayakci adamla evliligine devam et. E et o zaman bari cocuk yapma

Sizi kısıtlamak istiyor belli.Ayrıca söylediği söz de hiç hoş değil.Daha ilk zamanlardan sana ve ailene saygı duymuyorsa ilerde ne olur düşünemiyorum bile.Sakın çocuk yapıyım da deme.Afedersin ama eşin biraz geri kafalılardan sanırım.Ayak uyduramayacaksan,hayatını bu adamla sürdürmenin anlamı yok.Sende rahat et anneciğinde üzülmesin.

Bir kere bosandim ailem yiprandi. Abim vefat etti annem siroz hastasi oldu hergece agliyor. Babam abimin esi ve cocugu icin gelecek hazirlamaya calisiyor ben becillik yapip simdi ailemi mi uzeyim birde milletle mi ugrastirayim.
vallahı su aılelerı anlamıyorum annenızı alın konuusun bence . ben evlılıgı bıtırmeye karsıyım duzelcek bısey vara duzeltılmeye calısılır. tedavıyse edılır. hastadır bakılır. ama ınsanın degerlerı vardır ınsan canı,seref,onur.

sızın ıksııde tehlıkede. Anneniz içi milletin ne dediğimi önemli kızı mı ?

İnşallah fake flndr yaaa gerçekten üzgün oldğm kadar sinirliymmm nasıl katlanırsın bunlaraa

Ben seni anlıyorum.boşanırken bende düşündüm.ailem üzülür mü diye ikinci kez birde ailen üzgün.bazıları nereden bu uyorsun bunları yazmış.bence erkeklerin pek çoğu böyle.sadece kişiye göre davranıyorlar.boşanmayacaksan ki bece boşan sen zayıf davranma.güçlü ol.baban çağırıp konuşsun bi daha yaparsan davacı olurum hakkında ve kızımı göremezsin desin.
Sende bak kendine ve eve dönmek için şartım var çalışıcam de.çalışıp ayaklarının üstünde durduktan sonra yavastan aileni de duruma alıştırıp sonra boşanabilirsin bence.
Ama tekrar söylüyorum can güvenliğin yoksa şiddet varsa nolur dönme o eve

Dusunduklerimi ne guzel anladin. Esimin ilk siddetiydi fiziksel olarak ama sozlu siddeti fazladir. Calismak ve kendi ayakalrim uzerinde durmak istiyorum birikip yapmak ve bu surecte hayatimi kazanmak. Gercekten ikinci evlilik ve yurumeyen 2. Evlilik cok zor ozellikle ailen koyde oturuyorsa !!!

Dua edicem senin için.dönerken şartınla dön madem çalış ayak arının üzerinde dur.hayırlı ını diliyorum hakkında.

bazı arkadaşlar kızmış ama haklılık payı var konu sahibinin. aile istemiyorsa insan kendini o kadar yalnız hissediyorki. elaleme karşı boşanan kadın utanç kaynağı çünkü. ailelerin pek çoğu böyle düşünüyor. insanın bunun karşısında durabilmesi için demir gibi olması lazım. yani ailenin olmaması desteklememesi son derece ezik hissettiriyor. özgüvenini sıfırlıyor hayata karşı. konu sahibinin yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm. ama ne olursa olsun insanın kendi canının hayatının kıymetini bilmesi gerekiyor belli bir yerden sonra. evet ailen üzülmesinler diye düşünürsün ama onların da seni düşünmesi gerekmez mi? her şey doğurup büyütmek mi? cebe harçlık koymak mı? ailenin olayın sıcağında yaptıkları hatayı göremediğini düşünüyorum. sen bu noktada onlar yerine de karar almalısın. çünkü o adam sana çok kötü bir şey yaptığında çok daha fazla acı çekecekler bunu göremiyorlar şu an. o adamdan kurtul. ahlaki değerleri ortada. belki hasta. sen hem kendini hem aileni o adamdan ve aileden kurtarmış olacaksın. her şey bir gün geride kalacak. canını tehlikeye atmana değecek bir durum yok. bunu ailen için bile yapmamalısın. Allah yardımcın olsun. umarım gelişmeleri yazarsın.

Simdilik bilen kisiler arayip esin aradi mi diyor ararsa alttan al sert cikis yapma barismaya bak diyor.

Simdilik bilen kisiler arayip esin aradi mi diyor ararsa alttan al sert cikis yapma barismaya bak diyor.

bunu söyleyenler ne yaşadığını bilen insanlar mı? eve dönünce onunla başbaşa kalacak olan sensin onlar değil. seni annenin yanında döven adamın evine döndüğünde nasıl davranacağını kestirebilir misin? bazı çizgileri aştı çünkü. o cesareti hep olacak eve döndüğün için. daha çok gençmişsin. hayatını elinde tut. senden başkası yapamaz çünkü. ailen bile olsa.

Annemle konustum nasil olur da beni o eve bir daha yollayacaksiniz dedim benim elimde olsa yollamam bakalim baban yarin ne diyecek bilemiyorum kizim dedi. Buyuk bir belirsizlik suan hersey.

Annemle konustum nasil olur da beni o eve bir daha yollayacaksiniz dedim benim elimde olsa yollamam bakalim baban yarin ne diyecek bilemiyorum kizim dedi. Buyuk bir belirsizlik suan hersey.

bence baban git diye ısrar ederse, yarın o adamın canımı yaktığını gördüğünüzde vicdan azabı çekmeyecek misiniz beni elinizle göndermeyi içinize sindiriyor musunuz de. bence sen de gitmek istiyorsun bu sadece ailenden kaynaklanmıyor. sana zarar veren insanı sevmek yanlıştır bedeli ağır olur. ülkenin halini görüyorsun. kadın cinayetlerinden geçilmiyor. lütfen dirayetli olmaya çalış.

ya çıldırdın heralde yaa herifin 15 yaşındaki kuzeniyle yaptığı şeylere bak, sana yaşattığı şiddete bak, anlamıyorum nasıl hala düzelmekten bahsediyorsun adam resmen karaktersizin önde gideni, düzelmeeez hayatta düzelmez valla da düzelmez billa da düzelmez anacım. eğer azıcık aklın varsa boşanırsın, anne baba geç bu işleri bak, azıcık aklın varsa boşanırsın arkadaşım.

Icimde ona karsi sevgi yok nefrette yok. Kendime kizginligim var bir hata iki kere nasil tekrar edilir. O eve donsem bile yuzune bakamam yuzum gulmez gb geliyor. Icim almaz ki. Sadece insanlarla ugrasacak takatim yok. Ailemin uzuntusunu kaldiracak halim. Senin yuzunden yasadiklarimiza bak dendiginde kaldiracak halim inanin yok. Diceksiniz ne kadar da abartiyorsun. Suan karar alip vericek halim bile yok. Birileri karar alsun ve ben yapayim diye gozluyorum.

15 yasinda ki kuzeniymis cocukmus o benim icim fesatmis ben kuruyormusum hep kucaginda degil dizinde yatmis. Ben kari olup susmamisim onunda kizinda namusuna laf etmisim.

15 yasinda ki kuzeniymis cocukmus o benim icim fesatmis ben kuruyormusum hep kucaginda degil dizinde yatmis. Ben kari olup susmamisim onunda kizinda namusuna laf etmisim.

senin yerinde ben olsam çok daha beterini yapardım, heleki biz doğuluyuz mesela, 30 tane erkek kuzenim var hepsi canımın içi öz gibi ama bir günde gidip birini kucağıma yatırmadım hemde o kadar yaş farkıyla olmaaaaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…