Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

günaydın flaşçı güzeller ,yeni haftanız güzel başlayıp öylede bitsin.a.s.
barçman ablam seni göremedim bayaadır,nassın,dipçik gibisin inş.a.s
ankçım beni nee flaşlamadın bende deldirip takınmak isteyom,şakkıdı
berfinsenacım evini taşımışın galba,güle güle oturun,kaydirigubbakcemile
firstlady ablam sende gezip gelmişin,hoşgelmişin,2 haftadır bende giremedim ,burda neler olmuş hiç bilmiyom,ceton geç düşüyo yane.:jeyyarpuyorumnanaktan

dipçikte neymiş ablam sabah kalkınca aynaya bir baktım üff insan bu kadar güzelmi olur dedim megolaman günümdeyim herhaldekaydirigubbakcemile3

ama güzellik pek birişe yaramıŞenizyor şimdi birtaraftan işlerimi yapıyorumopuyorumnanaktan

sanada iyi haftalar ablacığım

tşkler cnm ablam ,beni de işler bekleyip duruyo,bence megoloman olmakta haklısın,ne giydiğini çekip koyduğun topicte görüyom seni,çocukların kocaman olmuş,sen hayla genç kız gibin dolanıyon,
ankçımda öyle maş.size,çekemiyorum aaa, siz nası genç kalıyonuz böle:1shok:,sırrınızı bana da deyin bakem,vereliniortak

Şeniz sen bana gel anında 15lik yaparım seni:lepi:

tamam sen burnunu deldir bakalım acıyacakmı ben çok korkarım herhalde biraz ödleğimdirdelikafadulden

kızım deldirdi burnunu biraz acıdı diyordu cesaret etsem istiyom bende hihoyyyt

oyyy ben seni unuttum demi söz senide flaşlayacağım zemuszemus

minyon olmanın avantajı sen bize takıl bak 18lik olursun vereliniortak

herkeslere ...iyi haftalar nasılsınız flaşcılar............
heyyyyyyyyy aşagıdaki misafirler.sizede iyi haftalar.................

tamamkaydirigubbakcemile5 istersen 1 yaşında bebede yaparım ama şimdi bez işiyle uğraşmayalımkaydirigubbakcemile3

yok ablam o kaa küçülmiyim yaa,şu an kendimi pek beğeniyom ,böylecene dondur beni,şaka bi yana kendine bakmayı bilen kadın daima güzel kalır,senin gibi kaydirigubbakcemile5

tünaydın flaş flaş ekibi
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
gerçi ben haftaya kötü başaladım ama
sizin ki öyle olmasın
hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…