yaaaa ....kızlar.............çok canım sıkıldı...........
abımin........sol agzında hafifi egiklik oldu..........yüz felçi başlangıcı gecici dendi..............
ama bi emar çekilsin ded, doktorlar.........
bi emer çekildi.....yanlış olmuş...............tekrar çekildi......emar makinesi arızalıymış....perşembe günü yine çekildi.......
bügün doktorlar...........ankaraya gitseniz iyi olur.......demişler.............
ya aklımda bin tilki bi şeyler diyor......bir sürü şey geliyor.......
abıma dedim....neden ankara ....ciddi bir şey mi diye............yok diyor.....
önemli degil .........emar sonnuçları iyi çıkmadıgı net çekilmedigi için diyor..........
ama........korkuyorum............
yarın için uçak bileti alındı...........
onlar ankarada .........işlemler kontroller olcak bende konyayya döüyorum şükürler olsun...........en çokta buna seviniyorum .hemde çok............
fakat keşke daha sevinçli dönüş yapsaydımda bu şekilde olmasaydı........
of ya of..............aglıyorum acaba bi şey varda benden mi saklıyorlar diye........senağlamasenağlama
duygucuğum hemen panikleme emar makinası eskidir çekimleri beğenmemişlerdir işide riske atmak istemedikleri için istemişlerdir inşallah birşeyi yoktur abiciğinin
Duygusuu,çok geçmiş olsun ablasıı.a.s.Daha ne kadar gençtir kimbilir.Merak etme önemli bi şey yoktur inşallah.:Saruboceq:Sinirsel bile olabiliyor.ıyi haberlerinizi duyarız inşallah canısı a.s.yaaaa ....kızlar.............çok canım sıkıldı...........
abımin........sol agzında hafifi egiklik oldu..........yüz felçi başlangıcı gecici dendi..............
bi emer çekildi.....yanlış olmuş...............tekrar çekildi......emar makinesi arızalıymış....perşembe günü yine çekildi.......
bügün doktorlar...........ankaraya gitseniz iyi olur.......demişler.............
önemli degil .........emar sonnuçları iyi çıkmadıgı net çekilmedigi için diyor..........
onlar ankarada .........işlemler kontroller olcak bende konyayya döüyorum şükürler olsun...........en çokta buna seviniyorum .hemde çok............
of ya of..............aglıyorum acaba bi şey varda benden mi saklıyorlar diye........senağlamasenağlama
bir aydır almayı düşündüğümüz bir at vardı.
yarışmaya katılmıştı aşırı yorgunluktan hastalandı.
bir türlü toparlayamadı.neler yaptık garibime ama bütün ayakları kangren olmuş.
dün uyutmak zorunda kaldık .çok üzüldüm dün geceden beri kötüyüm
yüzüm gözüm davul gibi oldu ağlamaktan senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
tamam ablacığım ederim sende haber alınınca bizide bilgilendirmeyi unutmaopuyorumnanaktanişallah öyledir ablacıgım .......dua edim oldumu.ablam...............:Saruboceq:
yaaaa ....kızlar.............çok canım sıkıldı...........
dua edİn lutfen ne olur........ya ne olur bİ Şey Çıkmasın ..............
Hepİnİzden İstİyorum beklİyorum dualarınızı.............
İŞallah İrna ablacıgım........İŞallah bİ Şey Çıkmaz..sabah Çok gÜzel bİr gÜne uyandım....Öglen ............Şok oldum....
Evet sonunda dÖnÜyorum ama.........keŞke sevİnÇlİ bİr Şekİlde dÖnseydİm..............
canım cokk gecmiş olsun.. hemen bozmayın moralınızı,bızım komsumuzda sabah uyandıgında agzında egıklık farketmıs ve yüz felci dedıler ama bazı ılaclardan sonra düzeldi tatlım,artık sartlar eskısı gıbı deıl kuzum üzmeyın kendınızı,ıyı düşünün iyi seyler olsun canım...
bu arada tatıldeyım ama sıze ugramamdan edemedım :))
etmemmi canım tabikide ederim sen hiç merak etme.iyi yolculuklar bitanem.dua edİn lutfen ne olur........ya ne olur bİ Şey Çıkmasın ..............
İŞallah İrna ablacıgım........İŞallah bİ Şey Çıkmaz..sabah Çok gÜzel bİr gÜne uyandım....Öglen ............Şok oldum....
Evet sonunda dÖnÜyorum ama.........keŞke sevİnÇlİ bİr Şekİlde dÖnseydİm..............
iyi tatiller .ohh ne güzel bizim yerimizede gez be canıııımmm opuyorumnanaktan
bu arada tatıldeyım ama sıze ugramamdan edemedım :))
bir aydır almayı düşündüğümüz bir at vardı.
yarışmaya katılmıştı aşırı yorgunluktan hastalandı.
bir türlü toparlayamadı.neler yaptık garibime ama bütün ayakları kangren olmuş.
dün uyutmak zorunda kaldık .çok üzüldüm dün geceden beri kötüyüm
yüzüm gözüm davul gibi oldu ağlamaktan senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
iyi akşamlar hanımlar buyrunnnnnnnnn
duguçıkmazı dua edeceğim onemli bi şey değildir ablamın oğluda oldu sıçak tutacak ve aynaya bakmayacak düz bakmaya çalışacak iki haftaya kadar gecer gecmiş olsunnn canısıııı
----------------------EFSUNEFE AY NETİCEDE HANİ HAYVAN DERLER YA BENİM YANIMDA HAYVANLARDA CAN TAŞIYORLAR ÇOK ÜZÜLÜRÜM BU GİBİ DURUMLARDA
OKUDUM YAZDIKLARINIZ AĞLADIM YA İÇİM YANDI ACINA HAFİFLATEMEYİZ AMA SABIR DİLİYORUM SİZEEEE
-------------------------------------------FLAŞ HANIMLARIIII İYİ AKŞAMLARRRRRRRRRRRopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?