Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

ayy inşallah bişey yoktur duygum :Saruboceq:.aklına kötü şeyler getirme nolur.öyledir mutlaka.ondan ankaraya gidilsin demiştir.hem daha iyi net öğrenirler.kafana takma sakın :1no2:.bak görcen gecicidir.ceryanda felan kalıncada böyle durumlar oluyor.
sende sonuda dönüyorsun.hadi hayırlı haberler bekliyoruz canım.opuyorumnanaktan

dua edın lutfen ne olur........ya ne olur bı Şey Çıkmasın ..............
Hepınızden ıstıyorum beklıyorum dualarınızı.............

ıŞallah ırna ablacıgım........ıŞallah bı Şey Çıkmaz..sabah Çok gÜzel bır gÜne uyandım....Öglen ............Şok oldum....
Evet sonunda dÖnÜyorum ama.........keŞke sevınÇlı bır Şekılde dÖnseydım...........
...

duygucuğum hemen panikleme emar makinası eskidir çekimleri beğenmemişlerdir işide riske atmak istemedikleri için istemişlerdir inşallah birşeyi yoktur abiciğinin

Duygusuu,çok geçmiş olsun ablasıı.a.s.Daha ne kadar gençtir kimbilir.Merak etme önemli bi şey yoktur inşallah.:Saruboceq:Sinirsel bile olabiliyor.ıyi haberlerinizi duyarız inşallah canısı a.s.

Canımcım,çok üzüldüm bende.mafoldumbenÇok severim ben atları..:teselli:
Ama daha sonra olsaydı dahada kötü olurdu sizin için..:1no2:

Duygucum hemen telaşa verme canım bak mr arızalıymış en azından daha doğru bir sonuç alırsınız ankaradan.İyi haberlerini bekliyoruz senden çok geçmiş olsun bi tanem

canım cokk gecmiş olsun.. hemen bozmayın moralınızı,bızım komsumuzda sabah uyandıgında agzında egıklık farketmıs ve yüz felci dedıler ama bazı ılaclardan sonra düzeldi tatlım,artık sartlar eskısı gıbı deıl kuzum üzmeyın kendınızı,ıyı düşünün iyi seyler olsun canım...

bu arada tatıldeyım ama sıze ugramamdan edemedım :))

oy oy ne güzel nerede tatil yapıyorsun ablam bizimde az kaldı gitmemize çok özledim tatili çookkaydirigubbakcemile5

etmemmi canım tabikide ederim sen hiç merak etme.iyi yolculuklar bitanem.

bu arada tatıldeyım ama sıze ugramamdan edemedım :))
iyi tatiller .ohh ne güzel bizim yerimizede gez be canıııımmm opuyorumnanaktan

duyguçıkmazı canım geçmiş olsun dualarımız seninle iyi haberler alırsınız inş :Saruboceq:

geçmiş olsun canım sıkma canını dualarımız seninle

canım benim yaa çok üzüldüm vala sabah kaktıgımızda neyle karşılaşıcagımızı bilmiyoruz allah bütün hastalara şifa üzüntüsü olanlara sabır versin:Saruboceq:

duguçıkmazı dua edeceğim onemli bi şey değildir ablamın oğluda oldu sıçak tutacak ve aynaya bakmayacak düz bakmaya çalışacak iki haftaya kadar gecer gecmiş olsunnn canısıııı
----------------------EFSUNEFE AY NETıCEDE HANı HAYVAN DERLER YA BENıM YANIMDA HAYVANLARDA CAN TAŞIYORLAR ÇOK ÜZÜLÜRÜM BU GıBı DURUMLARDA
OKUDUM YAZDIKLARINIZ AĞLADIM YA ıÇıM YANDI ACINA HAFıFLATEMEYıZ AMA SABIR DıLıYORUM SıZEEEE
-------------------------------------------FLAŞ HANIMLARIIII ıYı AKŞAMLARRRRRRRRRRRopuyorumnanaktan

sağol canım benim
sanada iyi akşamlar canım ŞenizŞenizŞenizŞeniz

duygucum çok geçmş olsun bidanem,rabbim acil şifalar versin,dermansız dert vermesin,ama sen kendini üzüp bu kadar yıpratmamalısın,güçlü olmalısın ki ona güç verebilesin,hem abiciğin iyileşirde, allah korusun üzüntüden sende hasta olursun,geçen yıl ben eşim hastaladığında hep böyle düşünüp kendimi iknaya çalışmıştım, zor tabi ama sorumluluklarımız var bidanem,öperim seni.

iyi akşamlar flaşçı hatunlar,bugünlerde topicimize nazar değdi galba,hep kötü haberler duyar olduk,allah beterinden korusun yinede,umarım hepimiz yarın sorunsuz bi güne başlarız :teselli:

canım çok geçmiş olsun
güze haberlerini bekliyoruz.
allahın izniyle herşey iyi olacak canım :teselli::teselli::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…