Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

sanada tünaydın cnm,hayır olsun niye kötü başladın bidanem.

bir aydır almayı düşündüğümüz bir at vardı.
yarışmaya katılmıştı aşırı yorgunluktan hastalandı.
bir türlü toparlayamadı.neler yaptık garibime ama bütün ayakları kangren olmuş.
dün uyutmak zorunda kaldık .çok üzüldüm dün geceden beri kötüyüm
yüzüm gözüm davul gibi oldu ağlamaktan senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım ya çok üzüldüm. bende kedimi kaybettiğimde aynı senin gibi olmuştum. unutursun diyemiyeceğim. çünkü unutulmuyor. zaman herşeyin ilacıdır. öpüyorum seni.

canım ya çok üzüldüm. bende kedimi kaybettiğimde aynı senin gibi olmuştum. unutursun diyemiyeceğim. çünkü unutulmuyor. zaman herşeyin ilacıdır. öpüyorum seni.

bir ay olmuştu çok bağlanmışım tabiki geçecek :1no2::1no2::1no2:
bende seni öpüyorum :teselli::teselli::teselli:

off çok üzüldüm yaa bizimde bir köpeğimiz hastalanıp ölmüştü edsimle 1 ay ağlamıştık:teselli::teselli:

tünaydın kızlaarrrrrrrr
efsuncum üzülme canım..first lady ablamın dediği gibi zaman herşeyin ilacı...

off çok üzüldüm yaa bizimde bir köpeğimiz hastalanıp ölmüştü edsimle 1 ay ağlamıştık:teselli::teselli:

bide garibim çok eziyet çekti
çimlerde yatarken gece klübün kurtları hayvana saldır her yerini parçala
bir gittim gördüm şoka girdim .sonra veteriner getirdiler uyutmak için adam iğneyi yaptı 20 saniyede ölür dediler .baktım 2 saat oldu yaşıyor.dedik yaşayacak bu hemen başka veteriner
getirtik dedi imkanı yok yaşamaz acı çekiyor adam iğneyi vurdu 10 saniyede gitti bebğim benim senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ama artık şundan eminim canı yanmıyor :1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

canım benim çok üzüldüm yaa.ama anlamıyorum efsun niye böyle üstüste zorlarlarki hayvanları,hiçmi dinlendirmezler.fisfisfis.yazık olmuş gercekten.

benim kuşum öldüğünde bile ne kadar ağlamıştık,bayram erefesinde ölmütü bide burnumuzdan gelmişti,herkez perişandı valla.seni anlıyorum canım.

hepinize güzel hafta diliyorumm flaşcılar. opuyorumnanaktan.

aman herkez .civelek civelek olmuş ne hoooşşşsunuzzz. :roflol:

yazık yaa senağlama en asil hayvandır atlar bayılırım

efsunefem bu konuyu düşünmemeye çalış:teselli:

kıyamam,çok üzüldüm cnm,kaybedilen bi can sonuçta,başınız sağolsun ,
bizimde cookır cinsi köpeğimiz sokakta gezerken belediyenin attığı zehirili etlerden yemişti,gözümüzün önünde saatlerce can çekişmişti,tmm artık ölecek dedik sakinledi,eşim gece işten gelince oğlum diye seslenince ağlamaya başlamıştı,tabii bizde onla,sora can verdi, insan gözüyle gördüğünü unutamıyo tabi ama alışılıyo cnm.

Son düzenleme:

yazık yaa senağlama en asil hayvandır atlar bayılırım

efsunefem bu konuyu düşünmemeye çalış:teselli:

düşünmemeye çalışıyorum ablam
daha 24 saat olmadı.evet çok asiller gerçekten
öpüyorum hepinizi :teselli::teselli::teselli:

Canım okurken bile kahroldum inan bir hayvansever olarak dayanamıyorum hiç böyle olaylara.
2 tane kuşum vardı ölünce bile günlerce kendime gelememiştim zaman ilaçtır canım gececek bu sıkıntında :1hug:

yaaaa ....kızlar.............çok canım sıkıldı...........

abımin........sol agzında hafifi egiklik oldu..........yüz felçi başlangıcı gecici dendi..............
ama bi emar çekilsin ded, doktorlar.........
bi emer çekildi.....yanlış olmuş...............tekrar çekildi......emar makinesi arızalıymış....perşembe günü yine çekildi.......
bügün doktorlar...........ankaraya gitseniz iyi olur.......demişler.............
ya aklımda bin tilki bi şeyler diyor......bir sürü şey geliyor.......
abıma dedim....neden ankara ....ciddi bir şey mi diye............yok diyor.....
önemli degil .........emar sonnuçları iyi çıkmadıgı net çekilmedigi için diyor..........
ama........korkuyorum............
yarın için uçak bileti alındı...........
onlar ankarada .........işlemler kontroller olcak bende konyayya döüyorum şükürler olsun...........en çokta buna seviniyorum .hemde çok............
fakat keşke daha sevinçli dönüş yapsaydımda bu şekilde olmasaydı........
of ya of..............aglıyorum acaba bi şey varda benden mi saklıyorlar diye........senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…