- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
canımsın burdada bu var snein için
selammm canımmm..Şeniz
ohhh tasıdın esyalarııı rahatladın demiiii :))))
darısı bana ınsallahhhhhhh yaaa
hoşgeldin ablacığım,sizsiz olurmu hep yanımdasınız,birgün resmini çeker koyarım,ayrıca minik köpeklerimide çekerim,bu arada ikisinede isime karar veremedikopuyorumnanaktan
evet canım kızardım,en yakın zamanda sizide beklerimvereliniortak
canımmmm kıs sımartıyon beni heeee....
saollll tatlım benıııımmmm
HOŞGELDİN CANIMopuyorumnanaktanvereliniortak
hoşgeldin ablacım,iyisindir umarım çok öpüyorum seni.alkisalkisalkis
hayırlısı olsun ablacım,rabbim gönlüne göre versin a.s.
bizlede görecekmiyiz o günleri bea,benim oğluşum 10 yaşında şaka gibüü
yupiiiiiiiiiiiiiiiii geri dönmüşsün artık
hoş geldin ablacım tekrar geçmiş olsun
allah bir daha göstermesin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese
Ev hanımı hoş geldin canım opuyorumnanaktan seni görmek çok güzel iyi olmana sevindim
FLAŞ ÇITIRLARI BUYRUN AFİYET OLSUN :)
iyi akşamlar
flaş flaş eev hanımı döndü sizleri çok özledim umarım herkes çok iyidir ama nerdesiniz kimse yokmu
oy kıyamam ben ablama ne güzel bi jest güzel ablammmm
bügün çok keyifliğim :dance::dance::dance:
oğlumun sozlendi hihoyyythihoyyythihoyyyt çok sevinçliğimmm tek oğlum tek gelinim olacakkk genç kaynannaaaa ben artıkımmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ablacım sağolasın..inşallah üniversitede mezuniyetlerinide görürüz..:Saruboceq:kısmetsiz kedim, hadi gözün aydın olsun canım. 10 haziranda benim oğluşumunda töreni var. kocaeline gideceğim kısmetse bunun için.
flashçılar evimi böyle taşıdım
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis canım hoşgeldin. nasıl oldun seni çok merak etmiştim. habire sorup durdum. Şeniz kendine iyi bak emi.opuyorumnanaktan
ablacım sağolasın..inşallah üniversitede mezuniyetlerinide görürüz..:Saruboceq:
sağolasın betüşüm iyiym şükür sen nasılsın kızın nasıl gittinmi ankaraya bende seni merak ettimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?