Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

selammm canımmm..Şeniz

ohhh tasıdın esyalarııı rahatladın demiiii :))))

darısı bana ınsallahhhhhhh yaaa

Canım,hoş gelmişsin.a.s.

Egem,Ediyle Büdü ye ne dersin?kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Tam flaşlık..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar bu benim oğlum

buda kızım

Son düzenleme:
egemcim çok tatlımışlaa yaf ,bizim de vaa 40 günlük keşki küçük kalsalar diyom yaa :sm_confused:

Son düzenleme:

canımmmm kıs sımartıyon beni heeee....

saollll tatlım benıııımmmm

doğum günün kutlu olsun balım.allah nice uzuuuunn mutlu seneler nasip etsin. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

egem oğluşun çok tatlııııı a.s

ege sende mi kızardın kıısssss.utanma anacım utanma.nolcek cinselliğe giriyom diye untanılacak aaaaa:jeyyar: :roflol: :roflol:

pek bi durgun gördüm burayı hayırdır..kafamçokkarıştı

HOŞGELDİN CANIMopuyorumnanaktanvereliniortak

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese

Ev hanımı hoş geldin canım opuyorumnanaktan seni görmek çok güzel iyi olmana sevindim

FLAŞ ÇITIRLARI BUYRUN AFİYET OLSUN :)

sağolasınız canlarım bende sizleri öpüyorum esmerim lokumlar gibi tatlı olsun sonuna kadar inşallahŞeniz

kızlarrrrrr iyi geceler......
valla çok güzel bi gece geçirdim.kızımın mezuniyet gecesi vardı..kudurduk kurtlaımızı döktük..
bu arada sarduşum barçman alama söle çok ösletmesin kendiniiiii
özebusum janummm doğumgünün kutlu olsun .opuyorumnanaktan.
bak pastadan çıkıyorumsenün içünnnzemuszemus

kısmetsiz kedim, hadi gözün aydın olsun canım. 10 haziranda benim oğluşumunda töreni var. kocaeline gideceğim kısmetse bunun için.

ay allah tamamına erdirsin canım. ne mutlu sana. sıra galiba benim oğluşuma geliyor. ama benim oğluş ağır abi. ne yapsam acaba. :uhm: opuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis canım hoşgeldin. nasıl oldun seni çok merak etmiştim. habire sorup durdum. Şeniz kendine iyi bak emi.opuyorumnanaktan

sağolasın betüşüm iyiym şükür sen nasılsın kızın nasıl gittinmi ankaraya bende seni merak ettimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…