Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

aşka evet meşke hayır demek çok güldüm canım ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

barçman ablamız kafasın dinleyip dipçik gibin aramıza döncekmiş üzülmeyelim o zaman,ama fazla uzatırsa üzülürüz,efsunum sen de ağlama artıkın lüffen:1hug:

selammm flashcılarrrr..

hepiciğinizi en güsellll yerlerınızdennnn öperımmmmmmm :))))

canım benim bende seni öpüyorum
hoş geldin .ayrıca doğum günün kutlu olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

tesekkurrrr ederııııııııımmm balım............opuyorumnanaktan

selammm canımmm..Şeniz

ohhh tasıdın esyalarııı rahatladın demiiii :))))

darısı bana ınsallahhhhhhh yaaa

evet canım taşıdımzemuszemusyerleştimzemuszemusçok yorudum yalnız başıma ama iyi oldu bahçem çok güzel şimdi dinleniyorumopuyorumnanaktan

Egemmmmmm sendemi kızardın artık hayırlı olsun
Senide görürüz artık cinsellik topüiğnde biz yazamıyoz nasılsa :jeyyar: :jeyyar:

Bahçende bizsiz bizsiz mi dinleniyorsun((çok üzgünüm:
hoşgeldin ablacığım,sizsiz olurmu hep yanımdasınız,birgün resmini çeker koyarım,ayrıca minik köpeklerimide çekerim,bu arada ikisinede isime karar veremedikopuyorumnanaktan
Senide görürüz artık cinsellik topüiğnde biz yazamıyoz nasılsa :jeyyar: :jeyyar:

evet canım kızardım,en yakın zamanda sizide beklerimvereliniortak

evet canım taşıdımzemuszemusyerleştimzemuszemusçok yorudum yalnız başıma ama iyi oldu bahçem çok güzel şimdi dinleniyorumopuyorumnanaktan
ohh ne güsell dınlen valla acısını cıkaryorgunlugun...
he valla kızarmıs egemcım... kızarınca öle mı oliiyyy?:uhm:

neyse neyse gırmıyım o konulara:))

ben kactım göseller.. tekrardan coookkkk saolunnnnn ıyı kı varsınızzz,cok cozurtmayın haaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…