esmerim tebrik ederim oğlun nişanlanmışvereliniortak a.s.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
19 yaşında verdin demek ki
ben de senin kafandanım ...
zaman kötü iyi bir kıs bulup kenara çekmek istiyorum oğlumu...
gerçi oğlum 14 yaşında çok erken şimdi için değil zaten üviversiteye kapağı atana kadar aşka evet meşke hayır diyorum
aşka evet meşke hayır demek çok güldüm canım ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sarduşum günaydın şikerim,hangi ara uyudun bidanemopuyorumnanaktan
selammm flashcılarrrr..
hepiciğinizi en güsellll yerlerınızdennnn öperımmmmmmm :))))
selam canm:içelim:
selammm flashcılarrrr..
hepiciğinizi en güsellll yerlerınızdennnn öperımmmmmmm :))))
canım benim bende seni öpüyorum
hoş geldin .ayrıca doğum günün kutlu olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Özebuscum nice mutlu yıllar:)) Flash ekibinin pastasıda böyle olur :)))
selammm canımmm..Şeniz
ohhh tasıdın esyalarııı rahatladın demiiii :))))
darısı bana ınsallahhhhhhh yaaa
evet canım taşıdımzemuszemusyerleştimzemuszemusçok yorudum yalnız başıma ama iyi oldu bahçem çok güzel şimdi dinleniyorumopuyorumnanaktan
hoşgeldin ablacığım,sizsiz olurmu hep yanımdasınız,birgün resmini çeker koyarım,ayrıca minik köpeklerimide çekerim,bu arada ikisinede isime karar veremedikopuyorumnanaktanBahçende bizsiz bizsiz mi dinleniyorsun(( çok üzgünüm:
Egemmmmmm sendemi kızardın artık hayırlı olsun
Senide görürüz artık cinsellik topüiğnde biz yazamıyoz nasılsa :jeyyar: :jeyyar:
ohh ne güsell dınlen valla acısını cıkaryorgunlugun...evet canım taşıdımzemuszemusyerleştimzemuszemusçok yorudum yalnız başıma ama iyi oldu bahçem çok güzel şimdi dinleniyorumopuyorumnanaktan
he valla kızarmıs egemcım... kızarınca öle mı oliiyyy?:uhm:Egemmmmmm sendemi kızardın artık hayırlı olsun
Senide görürüz artık cinsellik topüiğnde biz yazamıyoz nasılsa :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?