Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

tebrikler ablacım allah tamamını erdirsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

doğru canım senin oğlun 19 yaşındaydı,benim oğlumda 19 yaşında kız arkadaşı var ama ben ona hep diyorum ki okulun bitsin,askerliğini yap daha sonra gerçi bunlar nasip işi ama hayırlısı olsun.benim abimde,erkek kardeşimde erken nişanlandılar 4 sene beklediler çok zor:1no2:

bu arada barçman ablamın yokluğuda
nasıl belli oluyorsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kıslar bende günaydın demeyi unutmuşum sizlere,
gününüz aydın olsun güzeller,alkisalkisalkis
yuvanız sakaryamın bardaktan boşalırcasına yağan yağmuru gibi bereket dolsun,
hepinizi kokkulu öperimopuyorumnanaktan

amin canım benim
öpüyorum seni nanktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:teselli:yazuk saa beeeeeeeee :teselli: gel seni bağrıma basem ben :1hug: bide şöle kocaman kocaman öpem Şeniz

Şeniz​

kıslar Nazlı cımdan haberini aldım bir süre kafasını dinlemek için kendi istediği ile uzaklaşmış...yani aramıza dönecek Barçmanımızsositososito

zemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemus

bu arada barçman ablamın yokluğuda
nasıl belli oluyorsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
EVET YAAAbir kişi eksik olsa sanki topik sessizleşiyor,özelliklede barçmanın yokluğu çok belli oluyor ÖZLEDİKvereliniortak
FLAŞ ÇITIRLARI BUYRUN AFİYET OLSUN :)

TEŞEKKÜR EDERİZ ağzımız tatlansın demiopuyorumnanaktan

teşekkürler canım haber verdiğin için:1hugpuyorumnanaktan

esmerim tebrik ederim oğlun nişanlanmışvereliniortak a.s.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

19 yaşında verdin demek ki

ben de senin kafandanım ...
zaman kötü iyi bir kıs bulup kenara çekmek istiyorum oğlumu...

gerçi oğlum 14 yaşında çok erken şimdi için değil zaten üviversiteye kapağı atana kadar aşka evet meşke hayır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…