• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört ettiğim erkek evliymis

Evlı olsanız anlardınız tepkıleri. Ihanet yaşatılmış bırı olarak aklıma tekrar o gunler gelıyor mesela bu tur konuları okuyunca. Cok zor cok. Sızın sucunuz yok tabı kandırmıs sizi. Ama devam edersenız sizde suçlusunuz doğal olarak. Duygulara gem vuramıyorsunuz belkı ama vurmak zorundasınız.o duyguları asla icraata gecırmeyın ve bıan once unutmaya bakın.
Ben de kendime hergun bunu hatirlatiyorum. Evli biriyle birlikte olmayi dusunmuyorum ama hadi unut gec de olmadi malesef. Ben de bir anda yere cakildim. Bundan sonrasinda devam etmeyi dusunmedim. Bu adami ofkesiyle, ozlemiyle tam olarak arkada birakip yoluma devam etmeye calisiyorum.

Ben de kendime hergun bunu hatirlatiyorum. Evli biriyle birlikte olmayi dusunmuyorum ama hadi unut gec de olmadi malesef. Ben de bir anda yere cakildim. Bundan sonrasinda devam etmeyi dusunmedim. Bu adami ofkesiyle, ozlemiyle tam olarak arkada birakip yoluma devam etmeye calisiyorum.
Nekadar surdu gorusmenız

Ben de evli oldugunu ogrenince gorusmeyi biraktim. Cok ofkelendim nefret ettim ama sonrasinds ozlememe engel olmuyor ama bu duygular. Geri donmeyi dusunsem donerim zaten bunu size soracak degilim. Sadece anlamiyorum evli biri neden evli degilmis gibi davranir kendine asik eder
Bi zahmet geri dönme adam evli...

Tamam ben evli degilim. Burdaki cogu kisi de evli olsugu icin direk yargilaniyorum. Benim de haberim yoktu. Ben de ogrenince vurulmusa dondum. Benim icin de cok zordu. Hem evli oldugunu ogrenmek hem bi anda ucuncu kadin olmak cok zordu. Ben de bile isteye evli biriyle birlikte olmadim. Ben de aci cekiyorum uzuluyorum bu iliskide
Şuan hali hazırda bir ikiskiniz yok varmış gibi sahiplenmeyin ve bu defteri açmamak üzere kapatırsanız herkesin hayrına olur , adamın eşine üzüldüm...

Şuan hali hazırda bir ikiskiniz yok varmış gibi sahiplenmeyin ve bu defteri açmamak üzere kapatırsanız herkesin hayrına olur , adamın eşine üzüldüm...
Sahiplenmiyorum. Atlatmaya calisiyorum. Burda esi kadar ben de kandirildim. Ama siz sadece tek tarafli bakiyorsunuz. Bunu yadirgamiyorum oyle ki ben bile evli oldugunu ogrendigimde bunun yukunu hissettim.

Sahiplenmiyorum. Atlatmaya calisiyorum. Burda esi kadar ben de kandirildim. Ama siz sadece tek tarafli bakiyorsunuz. Bunu yadirgamiyorum oyle ki ben bile evli oldugunu ogrendigimde bunun yukunu hissettim.
Atlatırsınız hatta daha güzelini nasip eder mevla , yeterki yanlış yollara sapmayın, kendinize başka uğraşlar bulun, unutmak için elinizden geleni yapmak zorundasınız, kendimi sizin yerinize koydugumda diyorum ki ben olsam o adama en ufak açık kapı bırakmazdım, bir kalemde silerdim , hiçbirşey onurumuzdan önemli değil bence ...

Üniversiteden tanıstigim erkekle yıllar sonra karsilastim ve konusmaya basladık. Aylarca sohbet ettik, bulustuk iliskinin adini koymaya bir türlü yanasmadı ama resmen sevgili olduk. Uzun bir stalk sonucunda yeni de sayilabilecek bi sure once evlendigini ogrendim. Konusmayi biraktim ama cok ozluyorum.
Evliyle beraber olma eve gider unutur diye bir söz okumuştum çok dopru özlemeniz anlamsız eşini bırakıp sizinle evlenecek değil bunu idrak edin lütfen yazık etmeyin kendinize duygularınızı kullandırmayın..önünüze bakın o kişiliksiz yüzünden canınızı sıkmayın...sorsan sebebini eşimi sevmiyorum mecburiyetten evlendim boşanacağım der ama kılını bile kıpırdatmaz...yazık böyle insanlara dünya nereye gidiyor ya🙄

Ben de evli oldugunu ogrenince gorusmeyi biraktim. Cok ofkelendim nefret ettim ama sonrasinds ozlememe engel olmuyor ama bu duygular. Geri donmeyi dusunsem donerim zaten bunu size soracak degilim. Sadece anlamiyorum evli biri neden evli degilmis gibi davranir kendine asik eder
Sormuyorsanız neden konu açtınız?Ayrıca bu zihniyette biri ne yaşasa hakeder benim gözümde.
Adam öyle davranmış İşte.Belki de cinsel anlamda falan bir şeyler yaşamak istedi.Bu kadar kendinizi önemsemeyin onun gözünde.

Evli bir adam bunu neden yapar sorusuna verilecek bir cevap yoktur. Evlisi bekarı yoktur çünkü bu işin karaktersiz karaktersizdir. Hayatına heyecan katmak istemiştir. Sizden öncesi de vardır sonrası da olacaktır. Evet yaşadığınız bir hayal kırıklığı. Ama bambaşka sebeplerden de ayrılmış olabilirdiniz. Hayatta bazen neden diye sorgulamak yerine arkanıza bakmadan yola devam etmek gerek. Evli olmazdı da hayatında başka bir kadın varken de sizinle konuşabilirdi. Ya da bekar olurdu da sizinle görüşürken hayatına başka birini daha alabilirdi. Adam karaktersiz bunun sorgulanacak bir tarafı yok ki. Ona sorsanız seni sevdim, sana değer verdim der. La Fontaineden masallar. Özlemek elimde değil diyorsunuz, böyle bir adamı özlemek her şeyden önce kendinize yaptığınız bir saygısızlık. Sevginizi saygınızı emeğinizi özleminizi bunu gerçekten hak eden insanlarla paylaşabilirsiniz. Diyelim ki böyle bir adama geri döndünüz yalanlar masallar kaldığı yerden devam edecek. Hayatınız hayal kırıklıklarıyla geçecek. Zamanınız yaşınız hevesleriniz inançlarınız uçup gidecek. Böyle adamlar asla eşlerini de bırakmazlar. Daldan dala konar gün sonunda kürkçü dükkanına geri dönerler.

Üniversiteden tanıstigim erkekle yıllar sonra karsilastim ve konusmaya basladık. Aylarca sohbet ettik, bulustuk iliskinin adini koymaya bir türlü yanasmadı ama resmen sevgili olduk. Uzun bir stalk sonucunda yeni de sayilabilecek bi sure once evlendigini ogrendim. Konusmayi biraktim ama cok ozluyorum.
Konuşmayı bıraktımdan sonrası çok tehlikeli.. Lütfen daha iletişime geçmeyin.. Bile bile bunu hem kendinize hem de o şeref yoksunu adamın eşine yapmayın.. Aksi takdirde o şeref yoksunundan bir farkınız kalmaz

Konuşmayı bıraktımdan sonrası çok tehlikeli.. Lütfen daha iletişime geçmeyin.. Bile bile bunu hem kendinize hem de o şeref yoksunu adamın eşine yapmayın.. Aksi takdirde o şeref yoksunundan bir farkınız kalmaz
Bu sureci atlatmaya calisiyorum. Kendime de diger kadina da boyle bir kotulugu elbette yapmam. Sadece bazen ofke bazej ozlem kismini henuz asamadim

Evli bir adam bunu neden yapar sorusuna verilecek bir cevap yoktur. Evlisi bekarı yoktur çünkü bu işin karaktersiz karaktersizdir. Hayatına heyecan katmak istemiştir. Sizden öncesi de vardır sonrası da olacaktır. Evet yaşadığınız bir hayal kırıklığı. Ama bambaşka sebeplerden de ayrılmış olabilirdiniz. Hayatta bazen neden diye sorgulamak yerine arkanıza bakmadan yola devam etmek gerek. Evli olmazdı da hayatında başka bir kadın varken de sizinle konuşabilirdi. Ya da bekar olurdu da sizinle görüşürken hayatına başka birini daha alabilirdi. Adam karaktersiz bunun sorgulanacak bir tarafı yok ki. Ona sorsanız seni sevdim, sana değer verdim der. La Fontaineden masallar. Özlemek elimde değil diyorsunuz, böyle bir adamı özlemek her şeyden önce kendinize yaptığınız bir saygısızlık. Sevginizi saygınızı emeğinizi özleminizi bunu gerçekten hak eden insanlarla paylaşabilirsiniz. Diyelim ki böyle bir adama geri döndünüz yalanlar masallar kaldığı yerden devam edecek. Hayatınız hayal kırıklıklarıyla geçecek. Zamanınız yaşınız hevesleriniz inançlarınız uçup gidecek. Böyle adamlar asla eşlerini de bırakmazlar. Daldan dala konar gün sonunda kürkçü dükkanına geri dönerler.
Haklisiniz. Evli olmasi kadar boyle bir karaktersiz yapida olmasi da beni cok sarsti sanirim. Asla dusunebilecegim bir sey bile degildi.

Böyle bir adamı nasıl aklınıza getirebiliyor nasıl özleyebiliyorsunuz aklım almıyo 5 yıllık bir ilişkim vardı ilk aşkımdı deli gibi seviyordum o olmazsa yaşayamam falan diyordum tüm aile i karsıma aldım vs.beş yılın ardından beni aldattığını anladığım anda tiksindim ondan bir anda o deli gibi sevdam nefrete dönüştü numaramı değiştirdim bana ulaşabileceği her yolu kapattım ayrılalı 6 yıl oldu hala aklıma gelmiyor mu geliyor ben her seferinde daha cok nefret duyuyorum böyle adamlar sevilmez özlenmez ancak nefret edilir bence sizde öyle yapın

Haklisiniz. Evli olmasi kadar boyle bir karaktersiz yapida olmasi da beni cok sarsti sanirim. Asla dusunebilecegim bir sey bile degildi.
Emin olun hayatta herkes kalbinin ekmeğini yiyor. Siz güzel kalbinizden ödün vermezseniz, kimsenin bile isteye canını yakabilecek kötülükler yapmazsanız hayat karşınıza hak ettiğiniz güzellikleri çıkaracaktır ❤️ Biliyorum ki bir çok kadının başına geliyor evli adamların tuzağa düşürme çabaları. Burada kadınların sergilediği duruş en önemlisi. Siz öğrenince iletişimi koparmışsınız ve en doğrusunu yapmışsınız. İnanın hayattan bunun mükafatını alacaksınız. Vicdan rahatlığı dünyadaki en güzel duygu.

Böyle bir adamı nasıl aklınıza getirebiliyor nasıl özleyebiliyorsunuz aklım almıyo 5 yıllık bir ilişkim vardı ilk aşkımdı deli gibi seviyordum o olmazsa yaşayamam falan diyordum tüm aile i karsıma aldım vs.beş yılın ardından beni aldattığını anladığım anda tiksindim ondan bir anda o deli gibi sevdam nefrete dönüştü numaramı değiştirdim bana ulaşabileceği her yolu kapattım ayrılalı 6 yıl oldu hala aklıma gelmiyor mu geliyor ben her seferinde daha cok nefret duyuyorum böyle adamlar sevilmez özlenmez ancak nefret edilir bence sizde öyle yapın
Basta cok tiksindim. Nefret hissettim. Neden bilmiyorum daha sonra ara ara tuhaf bi ozlem hissediyorum. Sonra yine nefret ediyorum. Karisik duygular hissediyorum

Beni ahlaksizlikla itham edecek kisi siz degilsiniz. Bile isteye evli biriyle birlikte olmadim sonucta. Burada ben de kandirildim. Aldatildim. Yazdigim paragraf icinden sadece bir cumleyi almak mi ahlak oluyor
Ben size ahlaksız demedim. Evli biriyle birlikte olmak istersem olurum diyen birinin ahlak anlayışı bana uymadığı için sözün bittiği yer benim için burası dedim. Ayrıca paragraftan paşa gönlümün istediği yeri seçer cevap veririm,bu ahlaksızlık değil seçiciliktir. Ahlak konusunda benimle tartışmaya gireceğiniz ortak bir ahlak anlayışımız yok.olmasın da zaten

Back
X