Tabi ki asla arayıp sormicam ama o mesaj atarsa ne demeliyimArayip sorma yazma bence... çok istiyorsa o çaba göstersin. Pek şımarık.
Bence şuan o eğlenebilecegi birileriyle ben bu konuda başlarda sert tavrımı koymuştum sanki şuan eğlenecekte ciddi birşeyler isteyince biriyle beni tanımaya çalışacak o sırada da cepte bekleme mi istiyor gibi geliyor banaAnlaşılan bir kaç kişi birden idare ediyor ve günlere bölmüş
Günü sen belirle bana her zaman olur gibi konuşuyor bu güzel birşey ama o gün ben diyince genelde dolu oluyorZaten onun size gün söylemesi gerekir bence şu gün görüşelim diye hayır uygun değilim deseniz ertesi gğn gene söylemesi gerekir sen haber ver demesi bence kaba
Hayır bence yaptığı kabul edilemez ama kendi kafasınca senle de eğleniyorBence şuan o eğlenebilecegi birileriyle ben bu konuda başlarda sert tavrımı koymuştum sanki şuan eğlenecekte ciddi birşeyler isteyince biriyle beni tanımaya çalışacak o sırada da cepte bekleme mi istiyor gibi geliyor bana
Biraz arkadaşça bir fotoğraf ama bilmiyorum kahvaltıya gitmişler galiba ordan fotoğraf paylaşmışBaşka kızla fotoğraf paylaşmış?
Bilerek yapıyor hiç de güzel değil reddetmeye getiriyor sonrasındaGünü sen belirle bana her zaman olur gibi konuşuyor bu güzel birşey ama o gün ben diyince genelde dolu oluyor
Eğer yazarsa ne yapmalıyım ? Bilmiyorum benimle neden eğlensin ki daha önce kaç kez ben ona asla yazmadan bana yazıp duruyordu falanHayır bence yaptığı kabul edilemez ama kendi kafasınca senle de eğleniyor
Biraz arkadaşça bir fotoğraf ama bilmiyorum kahvaltıya gitmişler galiba ordan fotoğraf paylaşmış
Yazarsa ne yapmalıyımBilerek yapıyor hiç de güzel değil reddetmeye getiriyor sonrasında
Canım oku geç cevap verme canı sıkılıyor sadeceEğer yazarsa ne yapmalıyım ? Bilmiyorum benimle neden eğlensin ki daha önce kaç kez ben ona asla yazmadan bana yazıp duruyordu falan
Kahve içelim dediği anda keşke 1 saat öncesinden haber verseydin de bakalım. O ne yapıcak. .Eğer yazarsa ne yapmalıyım ? Bilmiyorum benimle neden eğlensin ki daha önce kaç kez ben ona asla yazmadan bana yazıp duruyordu falan
Günü sen belirle bana her zaman olur gibi konuşuyor bu güzel birşey ama o gün ben diyince genelde dolu oluyor
Biraz arkadaşça bir fotoğraf ama bilmiyorum kahvaltıya gitmişler galiba ordan fotoğraf paylaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?