- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Tekrar ekleyeyim demek de iyi değil. Takip falan etme. Takipçi sayısı düştü belki de öyşe farketti var böyle tiplerNeden tekrar ekleyeyim dediğinizde gönülsüz davrandı o kadar. Mesaj attım diye yalan söylemeyeceğinize göre yanlış anlaşılma olmuş heralde ekleyin tekrar diye kendisi teklif etmesi gerekmiyor muydu? Sıradan biri olarak düşündüğü için takibi bırakmak gibi tripli bir tepki beklemiyor muydu acaba? Sürekli olumsuz konuşuyormuş gibi olmak istemiyorum ama ya samimi değil ya da aynı frekansta değilsiniz.
yok sizli bizli kısmı geçmiştik ama bu takipten neden çıktın msjnda tekrar siz biz yaptı. yalan söylemiyorum msj gelmedi diyor. ama o hük içinde benim hikayelerimide görmedi hiç, normalde sürekli görür yani girer instaya sık sık. ama o gün hiç bakmadı. bunu söyleyemedim tabi, beni mi takip ediyorsun diye havalara girmesin dedimAdam daha sizli bizli kismi bile gecememis. Bu durumdan ben birsey cikacagini dusunmuyorum. Cok supheci olmasi da kotu. Boyle guvensiz adam surekli hesap sorar bir de herseyden. Cok agir aksak ilerleyen bir durum. Daha dogrusu bir ilerleme bile yok. Sadece paylasimlara bakiyor o kadsmar. Hala sizli bizli muhabbet... insan yaslanir bu adamdan bir ilerleme gelene kadar.
Havalara girmiş zaten. Neden canım istedi takipten çıktım demedin kiyok sizli bizli kısmı geçmiştik ama bu takipten neden çıktın msjnda tekrar siz biz yaptı. yalan söylemiyorum msj gelmedi diyor. ama o hük içinde benim hikayelerimide görmedi hiç, normalde sürekli görür yani girer instaya sık sık. ama o gün hiç bakmadı. bunu söyleyemedim tabi, beni mi takip ediyorsun diye havalara girmesin dedim
yok benim profilime girmiş öyle görmüş. msj yazmak için mi girmişti acabaTekrar ekleyeyim demek de iyi değil. Takip falan etme. Takipçi sayısı düştü belki de öyşe farketti var böyle tipler
çünkü hoşlanmıştımHavalara girmiş zaten. Neden canım istedi takipten çıktım demedin ki
Yazdıkları çok abartılı. Tavırları aksine ilgisiz. Çelişkili biri. Çelişki iyi değildir. Net adamları seçyok benim profilime girmiş öyle görmüş. msj yazmak için mi girmişti acababu haftasonu için ilk görüştüğümüzde konuşmuştuk aynı şehirde olacağımız için görüşürüz diyr. ama sonrasında bu planı hiç konuşmadık. bu arada hala cvp yok en son ben hiçbişey diyemiyorum artık demiş ben de anlayamadım dedim. bir saat oldu
29 yaşında ve dışardan bakıldıgında gayet ciddi ve olgun görünen biri. şimdi onun gözünde trip atan ergen kızlar gibi görünüyorumYa bir de bu adam kac yasinda? Ben oralari kacirdim. Ergen degil degil mi? Ne biliyim sanki ruh sagligi pek normal degil gibi.
Tam tersi bence adam ergen görünüyor. Yok takipten çıkmışsın yok hiçbir şey diyemiyorum. Yok mesaj gelmedi. Bıraksın bu işleri.29 yaşında ve dışardan bakıldıgında gayet ciddi ve olgun görünen biri. şimdi onun gözünde trip atan ergen kızlar gibi görünüyorumben olsam böyle tepki vermezdim karşı tarafın açıklaması oldugunu düşünürdüm dedi
Senin suçun yok ki canım. Verdiğin tepki absürt değildi. Ekleme hemen yazarsa yazsın, yazmazsa da senin beklediğin hissi taşımıyordur. Biraz sakin ol emin ol güzel olacak29 yaşında ve dışardan bakıldıgında gayet ciddi ve olgun görünen biri. şimdi onun gözünde trip atan ergen kızlar gibi görünüyorumben olsam böyle tepki vermezdim karşı tarafın açıklaması oldugunu düşünürdüm dedi
Uğraşmaya değmez bence tepkileri çok abartılı ve anlayışsız. Mesajınıza bilerek cevap verip vermediği bile belli değil daha bir de üzerine kapris yapıyorben de anlamadım. ben hiç bir şey diyemiyorum artık nasıl bi tepkidir ya? ya ekle dersin ya da hayır bundan sonrası olmadın dersin. sıradan biri olarakmı gördü bilmiyorum ama son msjı bundan sonra karşınızdakinden bi açıklama beklemeden kestirip atmazsınız umarım falan demiş. bide ağır yazmış bence yok bu hiç hoş olmadı yakıştıramadım falan. sanki öncesinde her gün her gün yazıyodu bana
evet o resmiyeti bir türlü atamadı. senli benli konuşuyor bikaç kere de iltifat etti ama bu kadar. ve onu iyi tanıyamadıgım için bu normal halimi yoksa bilerek mi mesafe koyuyor bilemiyorumwp diye bisi bar yahu, siz hala o evreye neden gecemediniz? 20 senedir gormedigim
arkadasimi bile instagramda gorup bi konusmaya kalksam wp donuyorum. ugrasilir mi ordan oyle...
aranizda cok gereksiz bir resmiyet var, bu resmiyeti de arkadas koyuyor belliki. ama mesafe koymak degil amaci sanki, tarzi bu gibi gorunuyor. ay cok sikici biri sanirim. boyle adamla omur gecmez yahu. 29 yas sizin coktan "bebek bu haftasonu oraya geliyorum bekle beni " kismina gecmeniz lazimdi. nasil baslarsa oyle gider, bu kadar cekingen bu kadar mesafeli ve sikici biriyle hayatinizi gecirmek istediginize emin misiniz, diger detaylari unutup bunu dusunun once bence
ben o kadar yıldır insta kullanırım hiç böyle bişeyle karşılaşmadım. msj gelmedi falan. normal sms te bile böyle şeyler olmuyor. sonrasında benim hikayelerime hiç bakmaması da ilginç.U
Uğraşmaya değmez bence tepkileri çok abartılı ve anlayışsız. Mesajınıza bilerek cevap verip vermediği bile belli değil daha bir de üzerine kapris yapıyor
İyi de onun mesajı ve tavrı da trip.29 yaşında ve dışardan bakıldıgında gayet ciddi ve olgun görünen biri. şimdi onun gözünde trip atan ergen kızlar gibi görünüyorumben olsam böyle tepki vermezdim karşı tarafın açıklaması oldugunu düşünürdüm dedi
ben msj yazıyorum soru soruyorum cvp vermiyor ertesi gün storyler paylaşıyor bir yandan da benim hikayelerime hiç bakmıyor. anormal bi durumdu. ben de bundan sonra görüşmek istemiyor diye düşündüm. kim olsa böyle düşünürdü bence. belki de o çıkartacaktı takipten ondan önce ben yapıyım dedim. evet fevri olabilir ama geçmişte buna benzer bişey yaşadım ve aynı şey olsun istemedim. umutla acaba ne zaman yazar diye beklemek istemedim. çünkü zaten öncesinde ilgisi azalmıştı eskiye göre. bunu bu şekilde ona anlatamıyorum ama bariz şekilde kendini geri çekmişti.Sizin bi anda silmenize anlam verememiştim, gereksiz ve fevri bir tepkiydi bence. Oralı olmayıp, paylaşım yapacaktınız. Eninde sonunda yazacaktı çünkü. Yazınca da atarınızı giderinizi yapardınız kibarca..
Adam biraz haklı; durduk yere tepki gördü. Görüpte cevap vermediyse yaptığı ayıp ama aranızda bi ilişki de yok. Cevap verme zorunluluğu da yok diye düşünüyorum..
Bu arada mesaj olayında hiç almadığım bir mesaj olmadı. Mesaj gelmedi olaylarını yaşamadım ama geçen bir arkadaşıma mesajlar yarım yamalak gitmişti. Cümlelerin başı var sonu yoktu. Bizzat gördüm, başkası söylese inanmazdım. Benzer durumlar olabilir..
hayatında biri olan insan neden benimle ilgilendi? görüşme planları yaptı? ben bu erkekleri anlamıyorum zaten hayatında biri var git ilgilen onunla güzel güzel zaman geçir bi başkasından ne istiyosun?Hiç cevap vermeyecektiniz mesaj atınca. Yuksek ihtimal hayatında biri var ve araları iyi değil, bakma kibar olduğuna. Gerçekten ilgilense böyle mesajdı falan uğraşmazdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?