- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
storymi görmese bile dün akşamki msjıma cvp vermedi.. en iyisi takipten çıkartmak artık. o yapmadan ben yapıyım en iyisi. belliki bi şekilde anlatmaya çalışıyor konuşmak istemediğiniSizi takip ediyo dimi ?
Bi de stroynizi attığınızda gerçekten görememiş olabilir çünkü instagramın algoritmaları çok değişti. Fenomenlerin bile paylaşımları çok geç düşüyo, keza stroyleri bile anasayfada kalkmasına az kala görünebiliyor.
Siz girip mesajlaşmalarınıza ve onun profiline sık sık bakıyosanız takip ettiğiniz için onun her paylaşımı anında düşet anasayfanıza..
yok takipten çıkıcam artık. o yapmadan ben yapıyım en iyisiBazen işle ilgili bi yoğunluğum varsa bnm de mesajlara cevap veresim gelmiyor çünkü cevap verdim mi arkası kesilmiyor. O anda konuşası yoktur belki
Bir de her katil muhakkak olay mahaline döner. Eninde sonunda yazar o size ama ne zaman yazar orası muamma.
En son siz yazmışsınız bence geri durun. Siz de paylaşım falan yapın, oralı olmayın
yani ben olsam çıkarmazdım ama normal paylaşımlarıma devam ederdim. görürse de hayata devam ettiğinizi anlasın. çıkarmak önemsemek gibi.. farkedince daha saçma konuşmalar yapabilirstorymi görmese bile dün akşamki msjıma cvp vermedi.. en iyisi takipten çıkartmak artık. o yapmadan ben yapıyım en iyisi. belliki bi şekilde anlatmaya çalışıyor konuşmak istemediğini
Muhabbetimize istinaden yazıyorum. Merak ettim. İyi misin, herşey yolunda mı?yani ben olsam çıkarmazdım ama normal paylaşımlarıma devam ederdim. görürse de hayata devam ettiğinizi anlasın. çıkarmak önemsemek gibi.. farkedince daha saçma konuşmalar yapabilir
akacak kan damarda durmaz :) bence siz yazmamak için zaten zor dayanıyosunuz :)Muhabbetimize istinaden yazıyorum. Merak ettim. İyi misin, herşey yolunda mı?
bu msjı yazsam olmazmı?
of kabullenemiyorum bir türlü, hem ilgi gösterip hem bir anda gitmesi çok saçma. hiç öyle biri gibi değildi. çok kibar nazik düşünceli gibi gelmişti bana. ben de napıcağımı bilmiyorumki, story me bakmaması bile msj aslında, ilgilenmiyorum seninle paylaşımlarını bile merak etmiyorum demek..akacak kan damarda durmaz :) bence siz yazmamak için zaten zor dayanıyosunuz :)
Ben olsam yazmam ama içinizden geliyorsa yazın.. galiba o son mesajı atmadan rahat edemiceksiniz..
Daha öncede yazmıştım, gerçekten düşündüğünüz gibi olsa işinden izin alırdı. Zaten döneceğinizi bilerek kalsaydın akşam bişiler yapardık demiş. O kadar çok tanıdım ki bu tiplerden..of kabullenemiyorum bir türlü, hem ilgi gösterip hem bir anda gitmesi çok saçma. hiç öyle biri gibi değildi. çok kibar nazik düşünceli gibi gelmişti bana. ben de napıcağımı bilmiyorumki, story me bakmaması bile msj aslında, ilgilenmiyorum seninle paylaşımlarını bile merak etmiyorum demek..
Ay en Sevmedıgım insan modeli. Ben vatsaptan yazan olunca bakmamıssam bilerek ve story attıysam anında vatsaptakı msja da donuyorum. Storyı gorup vatsapa bılerek bakmadığım anlasılmssın diye. Ustelık sıradan kiz arkadaslarım bunlar, seninki gibi flortlestıgım biri degıl.en son story sine cvp yazdım, görüldü yapmadı dünden beri cvp yok, az önce story atmış bakmadım bende. msja cvp vermeyip böyle yapması çok kötü.. bir gün önce konuşan yazan insan bu ya, ne değişmiş olabilir ki..
Takipten cıkma. Onu da cıkarma.sizce takipten çıkmalı mıyım? msj yazdıgım halde cvp vermedi üstüne story paylaştı. yoksa biraz daha beklemeli miyim?
of kabullenemiyorum bir türlü, hem ilgi gösterip hem bir anda gitmesi çok saçma. hiç öyle biri gibi değildi. çok kibar nazik düşünceli gibi gelmişti bana. ben de napıcağımı bilmiyorumki, story me bakmaması bile msj aslında, ilgilenmiyorum seninle paylaşımlarını bile merak etmiyorum demek..
of kabullenemiyorum bir türlü, hem ilgi gösterip hem bir anda gitmesi çok saçma. hiç öyle biri gibi değildi. çok kibar nazik düşünceli gibi gelmişti bana. ben de napıcağımı bilmiyorumki, story me bakmaması bile msj aslında, ilgilenmiyorum seninle paylaşımlarını bile merak etmiyorum demek..
Sakın yazmayın bence. Çünkü tecrübelerim yazdığınıza pişman olacağınızı söylüyor. İlgileniyor olsaydı zaten bir şekilde ulaşırdı size. Nazik galan diyorsunuz ama daha o kadar iyi tanımıyorsunuz. Hatta nazikse daha kötü o durumda da ilgilenmediği halde size usulen cevap vermek zorunda kalır. Siz de ilgileniyor sanmaya devam edersinizMuhabbetimize istinaden yazıyorum. Merak ettim. İyi misin, herşey yolunda mı?
bu msjı yazsam olmazmı?
atmadım, direkt çıkarttım takipten. en temizi:)Mesaj atmayın bence.
Bravo, onun Hareketine göre sekil almayı beklemediğiniz ıcın tebrik ederim.benneyanginlargordum astrojurnal bedaliza54 gulzen A Ardebade eestetisyenn kızlar hepinize çook teşekkür ederim fikirleriniz için destekleriniz için.. takipten çıkarttım, saatlerdir storymi görmedi ki normalde sürekli instaya giren biridir, görmemesi imkansız. demekki hikayelerimi gizledi, başka storylere bakarken bile sırayla da olsa görürdü benimkini. listemde kalarak beklemek benim için daha zor olurdu, sürekli düşünğrdüm bugünmü yazacak yarınmı yazacak diye. ya kafasında benimle ilgili bişeyler mantıklı gelmedi ya da başkası daha baskın geldi. zorlamanın anlamı yok. en azından sildim önüme bakarım aklıma getirmem tekrar.. umutla beklemek daha kötü
Hayırlısı olsun canımm artık senin duyguların saf ve temiz en güzellikler senin olsunbenneyanginlargordum astrojurnal bedaliza54 gulzen A Ardebade eestetisyenn kızlar hepinize çook teşekkür ederim fikirleriniz için destekleriniz için.. takipten çıkarttım, saatlerdir storymi görmedi ki normalde sürekli instaya giren biridir, görmemesi imkansız. demekki hikayelerimi gizledi, başka storylere bakarken bile sırayla da olsa görürdü benimkini. listemde kalarak beklemek benim için daha zor olurdu, sürekli düşünğrdüm bugünmü yazacak yarınmı yazacak diye. ya kafasında benimle ilgili bişeyler mantıklı gelmedi ya da başkası daha baskın geldi. zorlamanın anlamı yok. en azından sildim önüme bakarım aklıma getirmem tekrar.. umutla beklemek daha kötü
ya belki de öyle her storye mesaj cevap falan olunca ya beni yanlış anlıyor artık bence diye düşünüyor olabilir ya da konuşmak istemiyor ama kırmasın diye de söylemiyor ama mesajları takmıyor.ben de yapıyorum bunu çünkü.en son story sine cvp yazdım, görüldü yapmadı dünden beri cvp yok, az önce story atmış bakmadım bende. msja cvp vermeyip böyle yapması çok kötü.. bir gün önce konuşan yazan insan bu ya, ne değişmiş olabilir ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?