flört mü ediyoruz biz şimdi?

storymi görmese bile dün akşamki msjıma cvp vermedi.. en iyisi takipten çıkartmak artık. o yapmadan ben yapıyım en iyisi. belliki bi şekilde anlatmaya çalışıyor konuşmak istemediğini

yok takipten çıkıcam artık. o yapmadan ben yapıyım en iyisi

storymi görmese bile dün akşamki msjıma cvp vermedi.. en iyisi takipten çıkartmak artık. o yapmadan ben yapıyım en iyisi. belliki bi şekilde anlatmaya çalışıyor konuşmak istemediğini
yani ben olsam çıkarmazdım ama normal paylaşımlarıma devam ederdim. görürse de hayata devam ettiğinizi anlasın. çıkarmak önemsemek gibi.. farkedince daha saçma konuşmalar yapabilir

yani ben olsam çıkarmazdım ama normal paylaşımlarıma devam ederdim. görürse de hayata devam ettiğinizi anlasın. çıkarmak önemsemek gibi.. farkedince daha saçma konuşmalar yapabilir
Muhabbetimize istinaden yazıyorum. Merak ettim. İyi misin, herşey yolunda mı?
bu msjı yazsam olmazmı?

bu msjı yazsam olmazmı?
akacak kan damarda durmaz :) bence siz yazmamak için zaten zor dayanıyosunuz :)

Ben olsam yazmam ama içinizden geliyorsa yazın.. galiba o son mesajı atmadan rahat edemiceksiniz..

akacak kan damarda durmaz :) bence siz yazmamak için zaten zor dayanıyosunuz :)

Ben olsam yazmam ama içinizden geliyorsa yazın.. galiba o son mesajı atmadan rahat edemiceksiniz..
of kabullenemiyorum bir türlü, hem ilgi gösterip hem bir anda gitmesi çok saçma. hiç öyle biri gibi değildi. çok kibar nazik düşünceli gibi gelmişti bana. ben de napıcağımı bilmiyorumki, story me bakmaması bile msj aslında, ilgilenmiyorum seninle paylaşımlarını bile merak etmiyorum demek..

Daha öncede yazmıştım, gerçekten düşündüğünüz gibi olsa işinden izin alırdı. Zaten döneceğinizi bilerek kalsaydın akşam bişiler yapardık demiş. O kadar çok tanıdım ki bu tiplerden..
Kibar konuşması vs ilgiden değil, kurt olmuş, sizin bu tip tavırdan hoşlandığınızı çakıp öyle devam ettirmiş..
Mutlaka yazacak ama ortalama 1 ay derim.. eğer başka flört ile sevgili olmazsa..

Ay en Sevmedıgım insan modeli. Ben vatsaptan yazan olunca bakmamıssam bilerek ve story attıysam anında vatsaptakı msja da donuyorum. Storyı gorup vatsapa bılerek bakmadığım anlasılmssın diye. Ustelık sıradan kiz arkadaslarım bunlar, seninki gibi flortlestıgım biri degıl.
Vazgec.ve yazarsa ertesi gun oku. Okumamısken story at sende.

sizce takipten çıkmalı mıyım? msj yazdıgım halde cvp vermedi üstüne story paylaştı. yoksa biraz daha beklemeli miyim?
Takipten cıkma. Onu da cıkarma.
Bırak dursun. Ama storylerıne bakma. Msj yazarsa story den okuma, ve story at. Telefonun elinde oldugunu gorsun o da. Bakalım nasılmıs

Bence biraz ilgilenme dönerse senindir dönmez ise hiç senin olmamıştır. Sen günlük rutinine devam et o story atıyorsa kafasına göre sende aynı şekilde takıl. Eğer bir şeyler hissediyorsa ve seni merak ediyorsa yazacaktır. Baktın ki yazmıyor çokta önemseme hayatta karşına daha iyi çıkacak insanlar emin ol vardır. seni bulmak isteyen her türlü bulur.

Bundan 10 yıl önce eşimle kuzeni sayesinde tanıştım ve kuzeni benimle görüşmemesi için elinden geleni ardına koymadı fakat o 2 gün uğraşarak telefon numaramı kuzeninin telefonundan resmen yürütmüş :) sonrasında 6 yıl sevgililik sürecimiz oldu ve sadece 1 kez çok ciddi bir ayrılık geçirdik gene vazgeçmedi ve beni ikna etti onu ne kadar sevdigimi beni ne kadar sevdiğini gösterdi. ve sonunda evlendik 4 yıldır evliyim. İyi ki evlendim dediğim muhteşem bir eşim var hayatımda. O yüzden ilişki=saygı=emek=sevgi=verilen değer-verdiğin değer eşit olmalı. Bunları bulamadığında zaten boşver. 31 yaşındayım sen de 29 yaşında bir bayansın ve bu tarz şeylerde kalbinle düşündüğün kadar mantığınla da düşünmelisin. Evlenilecek eş kolay bulunmuyor ama onu ancak onunla zaman geçirerek tanıyabilirsin. O bunu istemiyorsa boşver hayat güzel ve seni daha iyi insanlar bekliyordur.

bu msjı yazsam olmazmı?
Sakın yazmayın bence. Çünkü tecrübelerim yazdığınıza pişman olacağınızı söylüyor. İlgileniyor olsaydı zaten bir şekilde ulaşırdı size. Nazik galan diyorsunuz ama daha o kadar iyi tanımıyorsunuz. Hatta nazikse daha kötü o durumda da ilgilenmediği halde size usulen cevap vermek zorunda kalır. Siz de ilgileniyor sanmaya devam edersiniz

benneyanginlargordum astrojurnal bedaliza54 gulzen A Ardebade eestetisyenn kızlar hepinize çook teşekkür ederim fikirleriniz için destekleriniz için.. takipten çıkarttım, saatlerdir storymi görmedi ki normalde sürekli instaya giren biridir, görmemesi imkansız. demekki hikayelerimi gizledi, başka storylere bakarken bile sırayla da olsa görürdü benimkini. listemde kalarak beklemek benim için daha zor olurdu, sürekli düşünğrdüm bugünmü yazacak yarınmı yazacak diye. ya kafasında benimle ilgili bişeyler mantıklı gelmedi ya da başkası daha baskın geldi. zorlamanın anlamı yok. en azından sildim önüme bakarım aklıma getirmem tekrar.. umutla beklemek daha kötü

Bravo, onun Hareketine göre sekil almayı beklemediğiniz ıcın tebrik ederim.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun canımm artık senin duyguların saf ve temiz en güzellikler senin olsun

Hic canini sıkma cnm boyle dengesizler icin.inan benzeri yakin zamanda basima geldi.birinin araciligiyla biriyle tanistim ilk tanisma telefondan oldu.yuz yuze bulusmaya kadar mesajlarin ardi arkasi kesilmesi her gun msj atmalar falan.sonra gorusme olduktan sonra o ilgi o mesaj atmalar birden kayboldu.yani anlayacagin adam sadece merakini gidermis oldu.seninki de oyle olmus cnm adam seni sadece merak etmis.bakti o kadar etkilenme de olmadi snra irtibati kesti bu kadar basit

ya belki de öyle her storye mesaj cevap falan olunca ya beni yanlış anlıyor artık bence diye düşünüyor olabilir ya da konuşmak istemiyor ama kırmasın diye de söylemiyor ama mesajları takmıyor.ben de yapıyorum bunu çünkü.

Sevgilisi var bence.
İlkten ufak bir flörtleşmek tatlı geldi ama etkileşimler görünce işin ciddiyetini anladı ve uzaklaştı.
Ya da kibarlık olsun diye konuştu vs
Ne olursa olsun gerçekten etkilenen ve sevgilisi olmayan erkek her türlü belli eder, hissettirir en sakin cool dediğimiz adamlar da bile böyle.
En iyisini yapmışsınız, zorlamaya gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…