Bakın hoşlanan erkek, her koşulda iletişimi koparmaz, arar sorar, en azından adım atıp sizden numaranızı alırdı, adam sizi bildiğiniz yedeğe atmaya uğraşıyor, üstelik sizi arayıp sormayan o olmasına rağmen birde üste çıkıyor, siz hala bir umut peşinizdesiniz, şöyle düşünün siz bu kadar kafa yoruyorsunuz çünkü hoşlanıyordunuz, o hala yan çiziyor çünkü sizin gibi size karşı yoğun duyguları yok, ayrıca sevgilisi varsa benle niye konuşuyor diye kendinizi avutmanıza ise sadece gülümsedim, zira sizin mantığınızla hiç kimsenin eşini sevgilisini aldatılmaması gerekirdi. Bakın gerçekten beğenen adam peşinden koşturmaz, peşinden koşar. Siz ilginizi şimdiden aşırı belli edip havaya sokmuş, birde adamı silerek trip atmışsınız, bazen vazgeçmeyi bilmek gerekir. Dediğiniz gibi sizden cidden hoşlandıysa o size adım atar. Siz adamın hakkı olmamasına rağmen sizden hesap sorup atar yapmasına bile umutlanmışsınız. Yeni tanıdığınız bir adama bu kadar alttan almaya gerek yok. Hadi mesajını görmedi, adam kaç gündür aramamış sormamış, sizce gerçekten hoşlanan erkek bu kadar iletişimde kalmadan bekler mi? Bence sende cevapları biliyorsun ama o cevaplar hoşuna gitmediği için görmezden geliyorsun o kadar.