flört mü ediyoruz biz şimdi?

yok sizli bizli kısmı geçmiştik ama bu takipten neden çıktın msjnda tekrar siz biz yaptı. yalan söylemiyorum msj gelmedi diyor. ama o hük içinde benim hikayelerimide görmedi hiç, normalde sürekli görür yani girer instaya sık sık. ama o gün hiç bakmadı. bunu söyleyemedim tabi, beni mi takip ediyorsun diye havalara girmesin dedim
Kafani bu adamin bu kadar mesgul etmesine neden izin veriyorsun? Belki olmayacak bu is. Belki bos yere vakit harciyorsun. Eminim ki sen o adamin kafasinda bu kadar yoksun. Yoksa hikayelerini gorurdu.

29 yaşında ve dışardan bakıldıgında gayet ciddi ve olgun görünen biri. şimdi onun gözünde trip atan ergen kızlar gibi görünüyorum :( ben olsam böyle tepki vermezdim karşı tarafın açıklaması oldugunu düşünürdüm dedi
Bilmiyorum ya. Ne zamana kadar boyle kose kapmaca olacak. Yormadi mi seni bu durum? Bu adamla ciddi bir sey olsa da simdiden boyleyse hep yorulursun. Sen bilirsin.

Sizin mesajlari sessize aldiysa da gitmez mesaj. Hikayelerinize de bakmiyorsa bildirimlerinizi kapatmistir.Üzgünum ama Bunu da ancak başka bir kizin yanindaysa yapar. Bence isteyen erkek her sekilde gelir. Bekleyin eklicekse o sizi eklesin. Eklemezse de nasip degilmiş önünüze bakın.

Mesajına cevap vermemiş adamın mesajına cevap verme. Cevap vermişin elindeb geleni yapmışın engelle bence kafan da rahat eder.

ben o kadar yıldır insta kullanırım hiç böyle bişeyle karşılaşmadım. msj gelmedi falan. normal sms te bile böyle şeyler olmuyor. sonrasında benim hikayelerime hiç bakmaması da ilginç.
İşte yani zaten siz başta birden ortadan kayboldu diye konu açmamışmıydınız. Mesaj falan sonraki mevzuydu. Bana en yakın gelen açıklama yedek-asil arasında gidip geliyorsunuz. Yoksa mesaj gelmedi falan hikaye. Yoksa böyle aşırı tepki verip üste çıkmaya çalışmaz. Oynuyor.

İşte yani zaten siz başta birden ortadan kayboldu diye konu açmamışmıydınız. Mesaj falan sonraki mevzuydu. Bana en yakın gelen açıklama yedek-asil arasında gidip geliyorsunuz. Yoksa mesaj gelmedi falan hikaye. Yoksa böyle aşırı tepki verip üste çıkmaya çalışmaz. Oynuyor.
hiç ihtimal vermek istemedim ama kendini geri çekmeye başladığı zaman şöyle düşündüm, adamı ilk ben ekledim ve büyük ihtimal benden msj falan bekledi. sonra ben hiç ilgilenmedim yani normal rutine devam ettim bi akşam ben herkesim çok beğendiği bi fotografımı paylaştım hemen sonrasında yazdı ya biz nerden tanışıyoruz nerelisiniz falan diye. öyle başladık konuşmaya ve sonrasında hep o yazdı. beklediği ilgiyi göremeyince kendi yaklaştı sonra yüzyüze görüştük o zaman da anladı sonuçta benim onunla ilgilendiğimi kendini geri çekti. sonra ben silince tekrar ulaşmaya çalıştı tekrar ilgi görmek istedi böyle bişey yaptıgımı kabullenemedi. yani bu sanırım biraz egoyla ilgili. bir de ikizler burcu daha net olmasını beklemek saçma olur :( ama gerçekten bu durum çok yordu beni. dün ben aklıma takılmasın düşünmeyim diye sildim tam kafamdan attım derken msj yazdı. şimdide cvp vermiyor aklnca trip atıyor. ilgiyi seviyor, sevgilisi varsa bu çok daha vahim. sevgilisi olan adamın böyle mavi boncuk dağıtması çok kötü. sevgilisi yoksa bile ne istediğini bilmeyen net olamayan biri var karşımda demektir.

Bilmiyorum ya. Ne zamana kadar boyle kose kapmaca olacak. Yormadi mi seni bu durum? Bu adamla ciddi bir sey olsa da simdiden boyleyse hep yorulursun. Sen bilirsin.
hem de çok yorduu :( bir yandan bu adam sadece ilgi seviyor ilgiyi çekince yaklaşıyor diyorum uzaklaş diyorum diğer yandan ya iyi bir insansa ama bir türlü aynı frekansta konuşamadıysak haksızlık yapıyorsam diyorum. bu ihtimal çok düşük ama ya gerçekten haksızlık yaptıysam? ben adamı farklı görüyorum ama belki de o beni sıradan görüyor, numaramı bile almadığına göre. bu yüzden de neden sildiğime anlam verememiştir

hiç ihtimal vermek istemedim ama kendini geri çekmeye başladığı zaman şöyle düşündüm, adamı ilk ben ekledim ve büyük ihtimal benden msj falan bekledi. sonra ben hiç ilgilenmedim yani normal rutine devam ettim bi akşam ben herkesim çok beğendiği bi fotografımı paylaştım hemen sonrasında yazdı ya biz nerden tanışıyoruz nerelisiniz falan diye. öyle başladık konuşmaya ve sonrasında hep o yazdı. beklediği ilgiyi göremeyince kendi yaklaştı sonra yüzyüze görüştük o zaman da anladı sonuçta benim onunla ilgilendiğimi kendini geri çekti. sonra ben silince tekrar ulaşmaya çalıştı tekrar ilgi görmek istedi böyle bişey yaptıgımı kabullenemedi. yani bu sanırım biraz egoyla ilgili. bir de ikizler burcu daha net olmasını beklemek saçma olur :KK43: ama gerçekten bu durum çok yordu beni. dün ben aklıma takılmasın düşünmeyim diye sildim tam kafamdan attım derken msj yazdı. şimdide cvp vermiyor aklnca trip atıyor. ilgiyi seviyor, sevgilisi varsa bu çok daha vahim. sevgilisi olan adamın böyle mavi boncuk dağıtması çok kötü. sevgilisi yoksa bile ne istediğini bilmeyen net olamayan biri var karşımda demektir.
Ne yazdı?

İyi de sen gene konuşmuşsun haksızlık yaptığın bir şey yok senin. Telefon numarasını bırak seni görmeye gelmesi gerekir bence

onu sildiğimi görünce yazdı. hiç hoş olmadı neden böyle yaptın karşındakinin açıklaması olabilir böyle kestirip atmak hoş değil benden hiç ummazmış falan filan. ısrarla son yazdıgım msj gitmemiş onu söylüyor yoksa neden cvp vermiyim gelmedi msj diyor

onu sildiğimi görünce yazdı. hiç hoş olmadı neden böyle yaptın karşındakinin açıklaması olabilir böyle kestirip atmak hoş değil benden hiç ummazmış falan filan. ısrarla son yazdıgım msj gitmemiş onu söylüyor yoksa neden cvp vermiyim gelmedi msj diyor
Hiç ummazdım ne ya ben sıkıldığım arkadaşları bile takipten çıkıyordum önceden şimdi sessize alıyorum :) Çıkabilirsin yani ne var bunda

Nasıl bir psikolojileri var inan bilmiyorum ama umursayan insan da bu şekilde davranmaz. Yaklaştıkça kaçan , uzaklaştıkça yaklaşan insanlar normal değiller bence.... Ya ego problemi var , ya hayatında başka biri var yedekte kal istiyor , ya da ben bu tiplerin iktidarsız olduğunu düşünüyorum ciddi ciddi :KK70: Nedir yani atomu parçalamayacaksın ya be adam , hoşlanıyorsundur ya da hoşlanmıyor. Hoşlanıyorsan tanımaya çalışırsın.
Çok doğru dengesiz insanlar insanın da dengesini bozuyor.Biz kiz halimizle bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz.Çok mu zor ciddi ciddi konuşsa. Yok takip bilmem ne bıdı bıdı.Elimizde çiçeklerle biz gidecegiz onlara nerdeyse.Bence erkekliklerinde sorun var.Istemiyorsan kestir at adam gibi.Salak değiller aslında çok akıllılar afedersin konu sahibi ama sözüm meclisden dışarı.Onlara inanmakla asıl salaklığı biz yapıyoruz.Kendilerini bir şey sanıyorlar kız adım atınca.Karşına adam gibi biri çıkacaktır enin de sonunda boşver bu kararsız gelişmemiş organizmayı.

Ha bir de konu sahibi arkadaşım bunun böylesi işler tersine dönerse siz yanlış anladınız ben sizinle böyle bir şey düşünmedim der çıkar işin içinden.Bence tecrubesiz değil sadece samimi ve dürüst olmayan bir adam.Çünkü idare bende,ben nasıl istersem o şekilde şekillenir diyor bu ilişki sizin ilginizden dolayi. Sizin kararlariniz olmayan bir ilişki istiyorsanız devam edin.Bence hayatta ikinci şans diye bir şey yok ikinci şanssizlik var zorlamaya gerek yok.

Son düzenleme:
Bakın hoşlanan erkek, her koşulda iletişimi koparmaz, arar sorar, en azından adım atıp sizden numaranızı alırdı, adam sizi bildiğiniz yedeğe atmaya uğraşıyor, üstelik sizi arayıp sormayan o olmasına rağmen birde üste çıkıyor, siz hala bir umut peşinizdesiniz, şöyle düşünün siz bu kadar kafa yoruyorsunuz çünkü hoşlanıyordunuz, o hala yan çiziyor çünkü sizin gibi size karşı yoğun duyguları yok, ayrıca sevgilisi varsa benle niye konuşuyor diye kendinizi avutmanıza ise sadece gülümsedim, zira sizin mantığınızla hiç kimsenin eşini sevgilisini aldatılmaması gerekirdi. Bakın gerçekten beğenen adam peşinden koşturmaz, peşinden koşar. Siz ilginizi şimdiden aşırı belli edip havaya sokmuş, birde adamı silerek trip atmışsınız, bazen vazgeçmeyi bilmek gerekir. Dediğiniz gibi sizden cidden hoşlandıysa o size adım atar. Siz adamın hakkı olmamasına rağmen sizden hesap sorup atar yapmasına bile umutlanmışsınız. Yeni tanıdığınız bir adama bu kadar alttan almaya gerek yok. Hadi mesajını görmedi, adam kaç gündür aramamış sormamış, sizce gerçekten hoşlanan erkek bu kadar iletişimde kalmadan bekler mi? Bence sende cevapları biliyorsun ama o cevaplar hoşuna gitmediği için görmezden geliyorsun o kadar.

Çok doğru dengesiz insanlar insanın da dengesini bozuyor.Biz kiz halimizle bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz.Çok mu zor ciddi ciddi konuşsa. Yok takip bilmem ne bıdı bıdı.Elimizde çiçeklerle biz gidecegiz onlara nerdeyse.Bence erkekliklerinde sorun var.Istemiyorsan kestir at adam gibi.Salak değiller aslında çok akıllılar afedersin konu sahibi ama sözüm meclisden dışarı.Onlara inanmakla asıl salaklığı biz yapıyoruz.Kendilerini bir şey sanıyorlar kız adım atınca.Karşına adam gibi biri çıkacaktır enin de sonunda boşver bu kararsız gelişmemiş organizmayı.
gerçekten şu an çok sinirliyim. en son ona telafi edelim mi ekliyim mi dedim ben bişey diyemiyorum artık dedi ben de anlayamadım? dedim 4 saat geçti hala cvp yok ve msj görülmedi. bu sefer de msj iletilmedi değil heralde! adam canı isteyince yazıyo canı istemeyince saatlerce yok ortada! yazıcam şimdi ben de tam olarak bundan bahsediyodum bu sefer demi msj gelmedi acaba dicem, bu ne ya böyle dalga geçer gibi

Bakın hoşlanan erkek, her koşulda iletişimi koparmaz, arar sorar, en azından adım atıp sizden numaranızı alırdı, adam sizi bildiğiniz yedeğe atmaya uğraşıyor, üstelik sizi arayıp sormayan o olmasına rağmen birde üste çıkıyor, siz hala bir umut peşinizdesiniz, şöyle düşünün siz bu kadar kafa yoruyorsunuz çünkü hoşlanıyordunuz, o hala yan çiziyor çünkü sizin gibi size karşı yoğun duyguları yok, ayrıca sevgilisi varsa benle niye konuşuyor diye kendinizi avutmanıza ise sadece gülümsedim, zira sizin mantığınızla hiç kimsenin eşini sevgilisini aldatılmaması gerekirdi. Bakın gerçekten beğenen adam peşinden koşturmaz, peşinden koşar. Siz ilginizi şimdiden aşırı belli edip havaya sokmuş, birde adamı silerek trip atmışsınız, bazen vazgeçmeyi bilmek gerekir. Dediğiniz gibi sizden cidden hoşlandıysa o size adım atar. Siz adamın hakkı olmamasına rağmen sizden hesap sorup atar yapmasına bile umutlanmışsınız. Yeni tanıdığınız bir adama bu kadar alttan almaya gerek yok. Hadi mesajını görmedi, adam kaç gündür aramamış sormamış, sizce gerçekten hoşlanan erkek bu kadar iletişimde kalmadan bekler mi? Bence sende cevapları biliyorsun ama o cevaplar hoşuna gitmediği için görmezden geliyorsun o kadar.
şu an çok pişmanım. keşke ekliyim mi demeseydim. adam şu an sallamıyor resmen beni, ben artık bişey diyemiyorum dedi gitti hala cvp yok saatler geçti. resmen kendine yediremediği için geridönüp yazmış neden sildin diye. ego tatmini. inanamıyorum kendime yaa tam bir aptalım

gerçekten şu an çok sinirliyim. en son ona telafi edelim mi ekliyim mi dedim ben bişey diyemiyorum artık dedi ben de anlayamadım? dedim 4 saat geçti hala cvp yok ve msj görülmedi. bu sefer de msj iletilmedi değil heralde! adam canı isteyince yazıyo canı istemeyince saatlerce yok ortada! yazıcam şimdi ben de tam olarak bundan bahsediyodum bu sefer demi msj gelmedi acaba dicem, bu ne ya böyle dalga geçer gibi
Boşver ona karşı en büyük darbe umursamamak olur.Daha da sinir olur.Sen de bir şey yokmuş gibi davran cevap yazma.O sinir olsun.O senin ondan hoşlandığını zannedikoysun sen yoluna devam et.Atı alan üsküdar i geçti hesabi. Duygularını sömüren bir parazitten kurtulmuş gibi sevin bence ve erken farkettigin için kendini tebrik et ve yoluna devam et.Bu sana ilerdeki ilişkilerin için tecrübe oldu farzet hiç bir yenilgi başarısızlık degil bizi daha güçlü yapan hayata karsi savunma gücümüzü arttiran yeni ekipmanlarimiz.Ancak erkek değil sadece insan bozuldu.Adam gibi adam kalmadı belki ama bozulmamış iyi insanlarda vardir elbet .Allah bizi bu iyi insanlarla karsilastirsin.

şu an çok pişmanım. keşke ekliyim mi demeseydim. adam şu an sallamıyor resmen beni, ben artık bişey diyemiyorum dedi gitti hala cvp yok saatler geçti. resmen kendine yediremediği için geridönüp yazmış neden sildin diye. ego tatmini. inanamıyorum kendime yaa tam bir aptalım
Aptal değilsin duygun vardı ama o duygunu hak etmeyen biri. Kendini kahretme sadece bundan sonra ilgilenme.

Back
X