Flört ne zaman ilişkiye gider?

İlişkinin başlarında daha hevesli olması lazım bir erkeğin 3-4 günde bir konuşmak normal değil.
Daha yeni bir ilişki sonuçta.
İlişki ilerledikçe zaten adamlar salıyor.
Bu daha başlangıçta yapmış.
Bana seni hayatında tutmak istiyor ama bağlanmak istemiyor gibi geldi.
Bu konuyu konuşabilirsin hani şimdi biz neyiz falan deme sakın.
Sadece bana verdiğin ilgi yeterli gelmiyor benim ilişki yaşama şeklim bu değil diye resti çekebilirsin.

Aslında şöyle söyleyeyim. Daha önce (bir kaç yıl önce) aramızda karışık bişeyler oldu ve pek de iyi sonlandırmadık. Ama birbirimizi tam tanıyamamıştık. Yıllar sonra karşılaştık ve ilk başta arkadaş olarak görüştük. Ben aşırı temkinli yaklaşmaya çalışıyorum. Onda da aynı şeyi hissediyorum. Bu nedenle yeni tanıştığm birinin 3-4 gün yazmamasıyla bir görmüyorum. Ama son yakınlaşmalarımızdan sonra 3 gün sonra araması da düşündürdü.
Bu arada başka biri olduğunu düşünmüyorum. Buluştuğumuzda telefonu hep bırakıyor bana veriyor bişeyler gösteriyor. Yani bilemem tabii ki ama aşırı rahat davranıyor
Asla emin olmayın, bildirimleri kapatıyordur, diğer kızları arşive arıyordur , neyi kapatıyordur bir sürü şey var

Telefon erişiminin mümkün olmadığı durumlar hariç flört aşamasında bile 3-4 gün konuşmamak anormal. Böyle flört olduğunu düşünüyorsanız tek flört ettiği kişi siz değilsinizdir.
Bu noktayı aşmış olsaydınız flört müyüz ilişkide miyiz kısmına gayet de siz karar verebilirsiniz. Erkek kaçak dövüşüyor gibiyse peşinden koşmaya değmez. Ama şartlar uygunsa siz de istiyorsanız ben ilişkinin adını koymak istiyorum dersiniz kendi kendinize düşünüp durmak yerine. Cidden bu isim koyma konusunda bu kadar kafa yormaya değmiyor. Yok şöyle olsun ama böyle olsun diyenlerden bir yol olmuyor.

Yaklaşık bir aydır biriyle görüşüyorum. Son iki haftada daha sık görüşmeye başladık. (kendisi önceden tanıdığım biri)
Genel olarak güzel gidiyor, bir şeylerin adını koymak için de erken belki ben mi acele ediyorum bilmiyorum. Güzel giden şeyler ve kafama takılan şeyler var o nedenle size sormak istedim.
Güzel gidenler: Bana değer verdiğini hissediyorum, benim için bir şeyler yapması. Sevdiğim yiyecek içecekleri depolaması. Yemek kahvaltı hazırlaması. Bir defa hediye aldı. (Doğum günümde ) Bu arada bu kadar samimiyet de göz boyamak için derseniz dediğim gibi önceden tanışıklığımız var
İlk başlarda ismimle hitap ediyordu, son zamanlar sevgi sözcükleri kullanmayaca başladı. Mutlaka söylüyor her konuşmada.
Bir defa kırıldığım bir şey oldu bir kaç defa açıklama yapmak için aradı vs. Gelecek zaman için planlar yapıyor, yaz geldiğinde şunu yapalım bunu yapalım.
Takıldığım noktalar: Her gün konuşmuyoruz, bazen 3-4 günde bir konuşuyoruz. Bir ben bir o olarak devam ediyor, o da yoğun çalışıyor ancak günde bir defa da olsa aramasını bekliyorum. Bunu tabiki ona söylemedim
Bir de bizimle ilgili olarak az konuşuyoruz, nasıl desem, çok ortak yönümüz olduğundan bahsediyor. Şu yönünü, bu yönünü çok seviyorum diyor ancak genelde normal muhabbetler ediyoruz. Daha çok bize yönelik olması gerekmez mi?
Yavaş yavaş ilerleyen ilerleyen ilişkiler daha kalıcı,daha altı dolu ilişkiler oluyor
Bence acele etmeyin

Flört 3-4 günde bir konuşmak değildir. Zaten flört dönemi kıpır kıpır en tutkulu dönemdir. Sürekli konusulmalı, paylasımlar artmalı tanıma süreci heyecanlı gecmeli. Kücük kücük taktikler uygulayın. Mesela yazdıgında sizde bir kaç gün sonra cevap verin uzun bir süre dönmeyin mesajına, aramasına. Soracak mı bakalım, merak edecek mi sizi. Bunlar önemli detaylar. Erkek merak etmediği kadının peşinden koşmaz.
3 gün yazmasa erkek olsam silerim ben :)

Yaklaşık bir aydır biriyle görüşüyorum. Son iki haftada daha sık görüşmeye başladık. (kendisi önceden tanıdığım biri)
Genel olarak güzel gidiyor, bir şeylerin adını koymak için de erken belki ben mi acele ediyorum bilmiyorum. Güzel giden şeyler ve kafama takılan şeyler var o nedenle size sormak istedim.
Güzel gidenler: Bana değer verdiğini hissediyorum, benim için bir şeyler yapması. Sevdiğim yiyecek içecekleri depolaması. Yemek kahvaltı hazırlaması. Bir defa hediye aldı. (Doğum günümde ) Bu arada bu kadar samimiyet de göz boyamak için derseniz dediğim gibi önceden tanışıklığımız var
İlk başlarda ismimle hitap ediyordu, son zamanlar sevgi sözcükleri kullanmayaca başladı. Mutlaka söylüyor her konuşmada.
Bir defa kırıldığım bir şey oldu bir kaç defa açıklama yapmak için aradı vs. Gelecek zaman için planlar yapıyor, yaz geldiğinde şunu yapalım bunu yapalım.
Takıldığım noktalar: Her gün konuşmuyoruz, bazen 3-4 günde bir konuşuyoruz. Bir ben bir o olarak devam ediyor, o da yoğun çalışıyor ancak günde bir defa da olsa aramasını bekliyorum. Bunu tabiki ona söylemedim
Bir de bizimle ilgili olarak az konuşuyoruz, nasıl desem, çok ortak yönümüz olduğundan bahsediyor. Şu yönünü, bu yönünü çok seviyorum diyor ancak genelde normal muhabbetler ediyoruz. Daha çok bize yönelik olması gerekmez mi?
3-4 günde bir mi . Biz eşimle sevgiliyken görevde olmasna rağmen hergun onca zorluğun içinde terör bölgesinde bile vakit bulup yazar veya arardı her gün az da olsa konuşurduk. Sevgili olduğunuza emin misiniz sadece arkadaş olarak görüyor olmasın

3-4 günde bir mi . Biz eşimle sevgiliyken görevde olmasna rağmen hergun onca zorluğun içinde terör bölgesinde bile vakit bulup yazar veya arardı her gün az da olsa konuşurduk. Sevgili olduğunuza emin misiniz sadece arkadaş olarak görüyor olmasın
Dediğim gibi henüz sevgili değiliz. Arkadaşça başladı ve yavaşça ilerliyor

Yavaş yavaş ilerleyen ilerleyen ilişkiler daha kalıcı,daha altı dolu ilişkiler oluyor
Bence acele etmeyin
Bende daha önce her gün yazan ilgilenen erkeklerin de sonradan değiştiğini gördüğüm için, yavaş yavaş olması, zamanla artması, mesela sevgi sözcüklerini bile yavaş yavaş kullanıp arttırması daha güvenilir geliyor bir yandan da.

Bende daha önce her gün yazan ilgilenen erkeklerin de sonradan değiştiğini gördüğüm için, yavaş yavaş olması, zamanla artması, mesela sevgi sözcüklerini bile yavaş yavaş kullanıp arttırması daha güvenilir geliyor bir yandan da.
Sevgi hemen oluşmuyor,hemen yapış yapış olan insan gerçek değil zaten.

bir tarafın kararlı olması gerekiyor flörtün süresi 2 ay maksimum yoksa alışıyorsun duruma

Evet haklısın da seninki başında daha ilgisiz .
Bir kaç ay sonra seni ilgiye boğmaz ki .
Temkinli gıdıcem diye ilişkiye dönmemiş olay .
Adam mesafeli duruyor .
Bir erkek çok hoşlandığı kadını merak eder yani .
3-4 günde bir aramaz .
Adamın niyet belli

ben diğer yazanlar gibi düşünmüyorum.

şuanda bende hayatıma birisini alma üzerine çalışıyorum. Eski erkek arkadaşım o benı ben onu çok net tanıyoruz hatta ailesine, kuzenlerine kadar tanıyorum. Adam iş adamı ve de çok yoğun sürekli şantiyelerde yapmak istese dahi kafasında 50 tilki olduğu için 50.cide takılıp kalıyor ancak yanyanayken veya uzaktayken ben ona ne zaman gitmeye kalksam her zaman yanımda, hatta kendime ait problemlerimde (ailem, iş vs) veya 5 yıldır ayrıydık o zamanlar hep yanımdaydı. Sadece yogun olduğu için ilişkiye ve evliliğe götüremiyoruz. Örnek görüşmeye çalışıyoruz haftaiçi farklı şehirdeyiz haftasonlarıda 3 haftadır onun şantiye işleri olduğu için görüşemez haldeyiz ama herseyimi biliyor/biliyorum ve yaşadığım şeyden tatmin oluyorum. Sen oluyormusun veya ne hissetmeni sağlıyor oyle bak olaya sonuç olarak her ilişki veya her ilişkinin dinamiği aynı değil

ben diğer yazanlar gibi düşünmüyorum.

şuanda bende hayatıma birisini alma üzerine çalışıyorum. Eski erkek arkadaşım o benı ben onu çok net tanıyoruz hatta ailesine, kuzenlerine kadar tanıyorum. Adam iş adamı ve de çok yoğun sürekli şantiyelerde yapmak istese dahi kafasında 50 tilki olduğu için 50.cide takılıp kalıyor ancak yanyanayken veya uzaktayken ben ona ne zaman gitmeye kalksam her zaman yanımda, hatta kendime ait problemlerimde (ailem, iş vs) veya 5 yıldır ayrıydık o zamanlar hep yanımdaydı. Sadece yogun olduğu için ilişkiye ve evliliğe götüremiyoruz. Örnek görüşmeye çalışıyoruz haftaiçi farklı şehirdeyiz haftasonlarıda 3 haftadır onun şantiye işleri olduğu için görüşemez haldeyiz ama herseyimi biliyor/biliyorum ve yaşadığım şeyden tatmin oluyorum. Sen oluyormusun veya ne hissetmeni sağlıyor oyle bak olaya sonuç olarak her ilişki veya her ilişkinin dinamiği aynı değil
Görüşme sıklığına değil yazma/arama sıklığına takıldı herkes. Bu devirde 2 gün bile arayamamak için (ki konu sahibi mesaj da yazmıyor demiş) askeri üste olup telefon kullanmasının yasak olması lazım anca. Okyanus ötesi bir ilişki bile olsa flört aşamasında bir sesli mesaj bırakılır.
Burada sanki hepimiz elimizde telefon her an çatır çatır saatlerce mesajlaşan insanlar değiliz. Buna rağmen bunun normal olmadığı söyleniyor.

Görüşme sıklığına değil yazma/arama sıklığına takıldı herkes. Bu devirde 2 gün bile arayamamak için (ki konu sahibi mesaj da yazmıyor demiş) askeri üste olup telefon kullanmasının yasak olması lazım anca. Okyanus ötesi bir ilişki bile olsa flört aşamasında bir sesli mesaj bırakılır.
Burada sanki hepimiz elimizde telefon her an çatır çatır saatlerce mesajlaşan insanlar değiliz. Buna rağmen bunun normal olmadığı söyleniyor.
İyi ama ben de yazmıyorum. Yoğunluktan değil bu. Bir ben bir o gidiyor. Yazmıyorsa ilgilenmiyordur bu iki iki daha dört mü? Belki ben taktik yapıyorum o da yapıyor. Erkek diye kesinlikle yazması mı gerekiyor. Belki haklısınızdır bilmiyorum ama öyle hissetsem devam etmem bende

adam yoğun ve farklı dinamikleri olabilir gündemi örnek olarak geçen hafta benimkinin kx bölgeye şantiye malzeme yetiştirip, y şehirde başka bir şantiye işi yapıyordu aynı şekilde 5 gün görüşmedik 5inci günün sonunda sitem edince maymuna döndüm kusura bakma ne desen haklısın diye gece 11den sabah 3e kadar ilgilendi. Napıyım şimdi bu adama ben 5 gün aramadı diye askeri üstte olsan araman lazımdı olmaz iletişimi keselim mi deyip kesiyim...

Yoo tatmin oluyormuyum oluyorum ben ilişkimden huyu bu ailesinede, arkadaşlarına da biliyorum tip bu malesef

İyi ama ben de yazmıyorum. Yoğunluktan değil bu. Bir ben bir o gidiyor. Yazmıyorsa ilgilenmiyordur bu iki iki daha dört mü? Belki ben taktik yapıyorum o da yapıyor. Erkek diye kesinlikle yazması mı gerekiyor. Belki haklısınızdır bilmiyorum ama öyle hissetsem devam etmem bende
ılıskının durumunu ve onun kişiliğini sen biliyorsun, ona göre değerlendir ama çok şüphen var ise onunla konuşmayı dene

ılıskının durumunu sen biliyorsun, ona göre değerlendir ama çok şüphen var ise onunla konuşmayı dene
Onunla henüz konuşmayı düşünmüyorum ama aklımda bir tarih var o tarihte bir şeyler olmasını bekliyorum. O sürece kadar beklemede kalıcam. Bir de bu bu 3-4 günde bir konuşma olayı iki defa oldu. Tekrar ederse tavrımı koyucam

Back
X