Flörtüm sürekli çevrimiçi

selina18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2021
69
13
38
26
flörtüm whatsappta sürekli çevrimiçi başkası olduğundan şüphelenmeli miyim daha önce bi kez ben ilişkimizi kesmek istedim başka bi nedenden o devam etmek istedi devam ettik fakat başka birileri de varsa devam etmek istemem

Edit:
bazı sorulara toplu cevap vermiş olayım, kendisi çalışmıyor öğrenci, hatta bölüm birincisi şu an okulumuzun sınav haftası. normalde ders çalıştığını söylüyor ama bilemiyorum buraya konu açtığımdan beri kendisine hiç yazmadım fakat o yazmaya devam ediyor burada gelen cevaplardan da başkası olduğu kanaatine varsam da aksini düşündüren başka hareketleri de var. 2 hafta önce yazmaya başladı bana fakat dün beni dönemin başından beri beğendiğini gelmeye çekindiğini falan söyledi o yüzden de kestirip atmak istemedim kararsızım

Son düzenleme:
Başkasıyla veya başkalarıyla konuşuyor muhtemelen. Erkek arkadaşlarıyla falan bu kadar uzun konuşacağını zannetmem. Sürekli çevrimiçi olduğu zaman size yazıyor mu?

Baska biri oldugunu nasil anladiniz? Sadece cevrimici oldugu icin baska biri var demek dogru olmaz.

Belki halısaha grubu var adamın yani alla alla buna mı bakıyorsunuz . O sana baksın boşver .

Burdan bir sonuc cikmaz ve biryere varilmaz. Size karsi davranislari nasil? Aradiginizda hemen acar mi? Ilgili mi? Mesajlariniza hemen doner mi? Ne bileyim gozunuze carpan baska seyler var mi?
İlgili mesaj atsam hemen cevap verir okulda yanıma gelir kötü bi davranışı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…