flörtüm whatsappta sürekli çevrimiçi başkası olduğundan şüphelenmeli miyim daha önce bi kez ben ilişkimizi kesmek istedim başka bi nedenden o devam etmek istedi devam ettik fakat başka birileri de varsa devam etmek istemem
Evet yazıyor ama konuşmadığımızda da çevrimiçiBaşkasıyla veya başkalarıyla konuşuyor muhtemelen. Erkek arkadaşlarıyla falan bu kadar uzun konuşacağını zannetmem. Sürekli çevrimiçi olduğu zaman size yazıyor mu?
Anlamadım ki işte ama sürekli çevrimiçi olması garipBaska biri oldugunu nasil anladiniz? Sadece cevrimici oldugu icin baska biri var demek dogru olmaz.
Kim ister yahu bunu.Soramaz misin merhaba sürekli cevrimici bayım hayırdır diye?fakat başka birileri de varsa devam etmek istemem
HaklısınızBaşka flörtleri de vardır :) şimdiden son görülme çevrimiçi takıntıları başlamış üzülürsünüz yapmayın :)
Belki halısaha grubu var adamın yani alla alla buna mı bakıyorsunuz . O sana baksın boşver .flörtüm whatsappta sürekli çevrimiçi başkası olduğundan şüphelenmeli miyim daha önce bi kez ben ilişkimizi kesmek istedim başka bi nedenden o devam etmek istedi devam ettik fakat başka birileri de varsa devam etmek istemem
Sormak istemem açıkcası 2 gün önce yazma bana diyordun ne ara bu kadar önemser oldun diyebilirKim ister yahu bunu.Soramaz misin merhaba sürekli cevrimici bayım hayırdır diye?
Şakayla karısık yani
Arkadaşları var çok sık konuştuğu ama her gün her saat mi garip geldiBelki halısaha grubu var adamın yani alla alla buna mı bakıyorsunuz . O sana baksın boşver .
O zaman soguk davran cek kendini,baktın ki zaten ilgisi az uzaklaz o kisiden.Sormak istemem açıkcası 2 gün önce yazma bana diyordun ne ara bu kadar önemser oldun diyebilir
Anlamadım ki işte ama sürekli çevrimiçi olması garip
İlgili mesaj atsam hemen cevap verir okulda yanıma gelir kötü bi davranışı yokBurdan bir sonuc cikmaz ve biryere varilmaz. Size karsi davranislari nasil? Aradiginizda hemen acar mi? Ilgili mi? Mesajlariniza hemen doner mi? Ne bileyim gozunuze carpan baska seyler var mi?
Zjskdkdkdkd olabilirCanlı destek veriyordur
Ama kime veriyordur ?
Hangi hususta veriyordur,orası muamma..
İlgisiz değil ilgili davranıyor hatta dün sıkıldın mı benden dediO zaman soguk davran cek kendini,baktın ki zaten ilgisi az uzaklaz o kisiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?