Evet düşünmemek en iyisi sanırımValla ben kendimden örnek vereyim mesaj geldiğinde hemen girer cevapladığım gibide çıkarım telefonda uygulamaların açık olması beni rahatsız ettiği için mesajı attığım gibi çıkıyorum uygulamadan yani sürekli gir çık gir çık durumum oluyor çok düşünmeyin bence.
Bakmasına da gerek yok orda açınca hep çevrimiçi görünüyor diye biliyorum.Olabilir ders için açmıştır belki wp den notlara bakıyodur
Isı gucu yok mu adamın?Direk aklınıza nıye aldatılmak gelıyor?Isle ılgılıdır belkı?flörtüm whatsappta sürekli çevrimiçi başkası olduğundan şüphelenmeli miyim daha önce bi kez ben ilişkimizi kesmek istedim başka bi nedenden o devam etmek istedi devam ettik fakat başka birileri de varsa devam etmek istemem
Peki kadınaBaşıma bişey gelmeyecekse sürekli çevrimiçi olan adama güvenmem
ne konuşuyorsun peki mesela kendinden örnek vermen gerekirse, genelde kimlerle ve ne konuşuyorsun?Ben de sürekli cevrimiciyim.
Şimdi bile üç ayrı kişiyle konuşuyorum,hiçbiri sakincali değil aslında...
Bu kıstas mi yani? Siz whatsappi sirf sevgilinizle konuşmak için mi kullaniyorsunuz?
Yok kadınlar akşama kadar dedikodu yaparPeki kadınaben de bir ara sürekli çevrimiçiydim. Arkadaşlarımla konusuyordum mesela.
Hayır tabiki ama ben sanırım arkadaşlarımla bu kadar sık sabahtan akşama kadar konuşmadığım için garip geldi
Geceleri genelde böyle . Gün icinde telefonu çok elime almam.ne konuşuyorsun peki mesela kendinden örnek vermen gerekirse, genelde kimlerle ve ne konuşuyorsun?
mesela benim şu an sevgilim yok, gün içinde iş için çok kullanıyorum. akşamları da bazen arkadaşlarla yazışıyoruz ama ben elimde telefon sürekli bişeyler yazmaktan pek hoşlanmadığım için aşırı düşkün değilim whatsapp'a.
bu aralar ilgimi çeken biri var, arada biz de konuşuyoruz ama çok sık değil. bi ara devamlı çevrimiçiydi, son günlerde sık sık gir çık yapıyor son görülmeler açık. çok merak ediyorum kiminle konuştuğunu ama bizim aramızda bişey yok, olsa da bunu sormayı kendime yakıştıramıyorum pek tarzım değil. işi gücü bıraktım senin whatsappını izliyorum gibi aşırı "cepte" gösteren bir anlama çıkıyor. onunla alakalı bildiğim tek şey, geyik muhabbetine aşırı bayılıyor, geçen iş çıkışı onunla bi geyik çevirdik, birbirimize anında cevap verdik, yolda yürürken bile yazdı yani geyik yapmak o kadar önemli onun için. acaba diyorum milletle geyik muhabbeti mi yapıp duruyor yoksa biri ya da birilerine mi yürüyor, kafamda sorular sorular...
İnsanlar whatsapptan sadece flörtleriyle mi konuşuyor? Ailesi olabilir, arkadaşları olabilir, iş olabilir. Whatsapp web'i açık bırakmış olabilir. Bu kafayla adamın hayatını zehir edersiniz, ilişki kendiliğinden biter zaten.flörtüm whatsappta sürekli çevrimiçi başkası olduğundan şüphelenmeli miyim daha önce bi kez ben ilişkimizi kesmek istedim başka bi nedenden o devam etmek istedi devam ettik fakat başka birileri de varsa devam etmek istemem
evet özellikle de gece çevrimiçi olmayı genelde başka taraflara çeker insanlarGeceleri genelde böyle . Gün icinde telefonu çok elime almam.
Dün gece mesela bir erkek kuzenim var , ne zamandir konusmuyorduk, tatilimi falan sordu anlattım, sonra 1 euroyu tuvalete vermeden konu Ferhan Şensoy 'un 'çişini tutup ekonomi yapıyor herkes' şarkısına geldi, oradan Ferhan sensoy'un 'seyircili seyir defteri' kabaresine geldi. O da yine doların uçup gittiği bir dönemde oynanmış bir kabare. Oradan da bir fasıl kabareler,tiyatrolar ve ekonomi muhabbeti...
Bir diğer hatta bir öğretmen kadın arkdasim var. O okuldaki son haftası, seneye başka bölgeye geçecek. Seminerler de online olacakmış bu sene. Ne zamandır çok hoşlandığı bir öğretmen var,daha birbirlerinde sosyal medyası bile yok. Onunla öyle ilişki tahlili, bu haftayı nasıl değerlendirmesi gerektigi, çocuk adım atmazsa o atsın mi falan filan... Öyle şeyler konuştuk.
Yine dün itibariyle iş aramaya başladım:) bir arkadasima gidip laptopundan cvmin son halini falan düzenlemiştim. O arkadaşım da iş arıyor. Kız mesela gece bir sitede bakıyormuş, bana uygun bulduklarini attı, sabah basvurursun diye. Arada onla konuştum.
Yani booool boool cevrimiciydim. Sevgilim bunu görüp kendi kafasında bir şeyler yazsa bence yanlış olur:) çünkü öylesine gece muhabbeti işte
Bence hayatında birisi var tecrübeyle sabitflörtüm whatsappta sürekli çevrimiçi başkası olduğundan şüphelenmeli miyim daha önce bi kez ben ilişkimizi kesmek istedim başka bi nedenden o devam etmek istedi devam ettik fakat başka birileri de varsa devam etmek istemem
webden açmak demek sürekli çevrimiçi olmak demek değil yalnız. sekme değiştirince falan çevrimiçi gözükme olayı gidiyor. whatsapp web'de açık o yüzden çevrimiçi demek doğru olmuyor bu durumda.ben de sürekli çevrimiçiyim çünkü webde açıyorum whatsapp'i
öyle birşey olamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?