İlgili mesaj atsam hemen cevap verir okulda yanıma gelir kötü bi davranışı yok
Her yaştan tecrübeye görüşe ihtiyacım varBenim yaşım böyle ilişkilere yaşlı kalıyor sanırım empati kuramıyorum
Bilgisayarda açıyor olabilir mi? Sanki o zaman hep çevrimiçi görünüyor. Öyle bir şey kalmış hatrımdaArkadaşları var çok sık konuştuğu ama her gün her saat mi garip geldi
Hayır tabiki ama ben sanırım arkadaşlarımla bu kadar sık sabahtan akşama kadar konuşmadığım için garip geldiBen de sürekli cevrimiciyim.
Şimdi bile üç ayrı kişiyle konuşuyorum,hiçbiri sakincali değil aslında...
Bu kıstas mi yani? Siz whatsappi sirf sevgilinizle konuşmak için mi kullaniyorsunuz?
Cok fazla duruyorsa suphelenmekte haklisinizdir. Oyle dk.larca yok yere durmaz sanirim.Evet yazıyor ama konuşmadığımızda da çevrimiçi
Olabilir ders için açmıştır belki wp den notlara bakıyodurBilgisayarda açıyor olabilir mi? Sanki o zaman hep çevrimiçi görünüyor. Öyle bir şey kalmış hatrımda
Bi ilişki var sayılmaz sevgili değilizBir ilişkiyi en sağlam ne yıkar biliyor musunuz? Şüphe. Şüphe varsa ilişki yoktur.
Haklı olabilirsinizBaşıma bişey gelmeyecekse sürekli çevrimiçi olan adama güvenmem
Tamam işte, flört de bir ilişkidir.Bi ilişki var sayılmaz sevgili değiliz
Bu durumdan şüphelenmeye başlarsan ilerisini düşünemiyorum onun için kıskançlık krizleri onu bekliyor şimdiden :)flörtüm whatsappta sürekli çevrimiçi başkası olduğundan şüphelenmeli miyim daha önce bi kez ben ilişkimizi kesmek istedim başka bi nedenden o devam etmek istedi devam ettik fakat başka birileri de varsa devam etmek istemem
Yani çok sosyalleşiyorsa elbet içinde kızlar da vardir yoksa ne konuşacak diye düşünüyorum belki de günahını alıyoruzHaklı olabilirsiniz
E o zaman bakıp durmayacaksın kuzum.İlgisiz olur ayrılmakta istemez cevrimiciyse uzerine dediklerim gecerli.İlgisiz değil ilgili davranıyor hatta dün sıkıldın mı benden dedi
Aslında önceki ilişkilerimde kıskanç değildimBu durumdan şüphelenmeye başlarsan ilerisini düşünemiyorum onun için kıskançlık krizleri onu bekliyor şimdiden :)
Aslında pek sosyal biri değil sürekli ders çalışıyor bölüm birincisi zatenYani çok sosyalleşiyorsa elbet içinde kızlar da vardir yoksa ne konuşacak diye düşünüyorum belki de günahını alıyoruz
Muhtemelen erkek arkadaşlarıyla grubu vardır boş muhabbetin dibine vuruyorlardır :)Aslında önceki ilişkilerimde kıskanç değildim
Garip olan dakikalarca online da değil sürekli bi online bi offline 1 dakikada 3-4 kez online oluyorMuhtemelen erkek arkadaşlarıyla grubu vardır boş muhabbetin dibine vuruyorlardır :)
Valla ben kendimden örnek vereyim mesaj geldiğinde hemen girer cevapladığım gibide çıkarım telefonda uygulamaların açık olması beni rahatsız ettiği için mesajı attığım gibi çıkıyorum uygulamadan yani sürekli gir çık gir çık durumum oluyor çok düşünmeyin bence.Garip olan dakikalarca online da değil sürekli bi online bi offline 1 dakikada 3-4 kez online oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?