Flörtüm sürekli çevrimiçi

Belki mesajlaşmıyordur da sesli arama yapıyordur. Bu durumda uzun süre çevrimiçi olması normal

Yok doğru diyorsun orası öyle aslında ben yanlış ifade ettim
Webden açtığım için webe her geçişimde ki sürekli webde işim oluyor, çevrimiçi duruma geçiyorum acaba o yüzden mi sürekli çevrimiçi görüyor dedim
Yoksa adam 7/24 çevrimiçi konu sahibi de 7/24 onu takip etmiyordur diye ümit ediyorum

son açtığım konuya bi bak istersen
benimkisi flört değildi, beğendiğim ve sohbet ettiğim bir insandı. whatsappta fazla aktif olma durumu vardı. ve dün, hayatında hoşlandığı biri olduğunu söyledi laf arasında.
genelde boşu boşuna çevrimiçi olunmuyor, istisnalar kaideyi bozmaz.

Bu kadar şüpheleniyorsan direk sor neden kendi kendini yiyorsun ki..

Bu flört olayı çok saçma ya gerçekten. Bundan öncesinde evlenmiş bir insan olarak biz bu durumlara alışık değiliz. Normalde bir insan bir insanla konuşurdu, birden fazla ile konuşuyorsa adı şerefsizdi net, mis. Sevgilin olsa kimle konuşuyorsun lan tırrek dersin ama değil demeye hakkın yok ama aynı zamanda çatır çatır flörtleşiyorsun falan. Offf daraldım. Evlenmeyen 35 yaş üstü arkadaşlarımın hepsi paranoyak oldu bu yüzden.

WhatsApp web kullanarak bilgisayardan giriyorsa, otorumu kapatmadan cikarsa uzun sure çevrimiçi yazisi gorunuyor.

Eger sadece telefondan giriyorsa aldatiyor mu bilmem ama baskalariyla da yazistigi kesin.

Belki mesajlaşmıyordur da sesli arama yapıyordur. Bu durumda uzun süre çevrimiçi olması normal
hayır siz yazınca denedim, iki telefon var bende. 1-2 dk çevrimiçi kalıyor sonra arama devam etmesine rağmen çevrimiçi yazısı kayboluyor.
çevrimiçi olmanın yazışmak dışında bir açıklaması yok, buna emin olabiliriz bence.

ay bana eski bir flörtümü hatırlattı. Oda böyleydi benim içimede kuşku düşmüştü . Sonunda başkasıylada görüştüğünü yakalamıştım.
ne olduğunu bilemezsin tabi ama dikkatli olmaya çalış

Sayenizde ben de öğrenmiş oldum

evet okudum yazınızı haklı buldum sizi ama kararsızım güncelledim zaten konuyu

o kadar haklısınız ki...

Malesef eskiden "onun sevdiği var" diye bir tabir vardı. Sadece birisinin başkasını seviyor olması bile hem kadın hem erkek için uzak durulacak bir durumdu. Şimdi milletin aşık olduğu ayrı yanında olduğu ayrı konuştuğu ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…