Yok doğru diyorsun orası öyle aslında ben yanlış ifade ettimwebden açmak demek sürekli çevrimiçi olmak demek değil yalnız. sekme değiştirince falan çevrimiçi gözükme olayı gidiyor. whatsapp web'de açık o yüzden çevrimiçi demek doğru olmuyor bu durumda.
yalnız şu var, biri iş biri kendime ait olmak üzere iki telefon ve iki hat kullanıyorum. her iki telefonda da denedim, ekranım kararmasına ve hatta kapanmasına rağmen beni bir süre daha whatsappta çevrimiçi gösteriyor mesela. şöyle düşün, whatsapp'a girdim ama bişey yapmadım, ekrana dokunmadım. 1-2 dk sonra ekran kapanıyor ve beni 30 saniye daha çevrimiçi gösteriyor.
WhatsApp web kullanarak bilgisayardan giriyorsa, otorumu kapatmadan cikarsa uzun sure çevrimiçi yazisi gorunuyor.flörtüm whatsappta sürekli çevrimiçi başkası olduğundan şüphelenmeli miyim daha önce bi kez ben ilişkimizi kesmek istedim başka bi nedenden o devam etmek istedi devam ettik fakat başka birileri de varsa devam etmek istemem
hayır siz yazınca denedim, iki telefon var bende. 1-2 dk çevrimiçi kalıyor sonra arama devam etmesine rağmen çevrimiçi yazısı kayboluyor.Belki mesajlaşmıyordur da sesli arama yapıyordur. Bu durumda uzun süre çevrimiçi olması normal
Sayenizde ben de öğrenmiş oldumhayır siz yazınca denedim, iki telefon var bende. 1-2 dk çevrimiçi kalıyor sonra arama devam etmesine rağmen çevrimiçi yazısı kayboluyor.
çevrimiçi olmanın yazışmak dışında bir açıklaması yok, buna emin olabiliriz bence.
evet okudum yazınızı haklı buldum sizi ama kararsızım güncelledim zaten konuyuson açtığım konuya bi bak istersen
benimkisi flört değildi, beğendiğim ve sohbet ettiğim bir insandı. whatsappta fazla aktif olma durumu vardı. ve dün, hayatında hoşlandığı biri olduğunu söyledi laf arasında.
genelde boşu boşuna çevrimiçi olunmuyor, istisnalar kaideyi bozmaz.
o kadar haklısınız ki...Bu flört olayı çok saçma ya gerçekten. Bundan öncesinde evlenmiş bir insan olarak biz bu durumlara alışık değiliz. Normalde bir insan bir insanla konuşurdu, birden fazla ile konuşuyorsa adı şerefsizdi net, mis. Sevgilin olsa kimle konuşuyorsun lan tırrek dersin ama değil demeye hakkın yok ama aynı zamanda çatır çatır flörtleşiyorsun falan. Offf daraldım. Evlenmeyen 35 yaş üstü arkadaşlarımın hepsi paranoyak oldu bu yüzden.
sormak istemiyorum öyle bir samimiyetimiz oluşmadı henüzBu kadar şüpheleniyorsan direk sor neden kendi kendini yiyorsun ki..
maalesef aramalarda çevrimiçi görünmüyorBelki mesajlaşmıyordur da sesli arama yapıyordur. Bu durumda uzun süre çevrimiçi olması normal
Öyle bir samimiyetin yoksa o zaman neden takıyorsun kafana?sormak istemiyorum öyle bir samimiyetimiz oluşmadı henüz
Malesef eskiden "onun sevdiği var" diye bir tabir vardı. Sadece birisinin başkasını seviyor olması bile hem kadın hem erkek için uzak durulacak bir durumdu. Şimdi milletin aşık olduğu ayrı yanında olduğu ayrı konuştuğu ayrı..Bu flört olayı çok saçma ya gerçekten. Bundan öncesinde evlenmiş bir insan olarak biz bu durumlara alışık değiliz. Normalde bir insan bir insanla konuşurdu, birden fazla ile konuşuyorsa adı şerefsizdi net, mis. Sevgilin olsa kimle konuşuyorsun lan tırrek dersin ama değil demeye hakkın yok ama aynı zamanda çatır çatır flörtleşiyorsun falan. Offf daraldım. Evlenmeyen 35 yaş üstü arkadaşlarımın hepsi paranoyak oldu bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?