- Konu Sahibi agresifkiz
-
Büyütüyosun...İnsanlık hali.Sürekli ileri boyutlarda küfür etme huyu yoksa bu bir küfür sayilmaz.Anlık bir tepki.Aşırı moralim bozuk. Büyük hayal kırıklığına uğradım. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bu yüzden başka görüşleri de duymak istedim. Flört ettiğim çocukla oldukça güzel giden bir beraberliğimiz vardı. Birbirimizi tanıma aşamasını bitirmek üzereydik. Ben saygıya önem veren biriyim ve ona bunu hep belirtirim kendisi de buna dikkat ederdi. Ta ki bugüne kadar. Bir konu hakkında tartışırken benim tavır yaptığımı düşündü aslında yapmıyordum da bir anda köpürdü. Küfürlü konuştu. Burada telafuz etmek istemiyorum aslında ama sıça..m tavrına dedi. Ben şok oldum tabi ki. Benimle böyle konuşamayacağını söyledim. Karşısında bir kadın olduğunu konuşmalarına dikkat etmesi gerektiğini söyledim. Ettiği küfürün küfür olmadığı konusunda ısrar etti ki bu ayrı saçma bir olay. Ve bana etmemiş güya ortaya sinirlendiği için söylemiş. Ben hemen tabi ki konuşmak istemiyorum dedim sen bilirsin dedi ve konuşmadık o saatten beri. Gece sadece iyi geceler yazmış bana iyi geceler ve günaydın demeyi asla atlamaz. Bende sadece iyi geceler dedim. Ama kafam allak bullak. Bunu ondan beklemezdim. Kardeşim sinirle ağzından çıkmıştır pişman olur diyor ama bunu kabul edersem devamı gelir mi? Ben mi büyütüyorum?
Büyütüyosun...İnsanlık hali.Sürekli ileri boyutlarda küfür etme huyu yoksa bu bir küfür sayilmaz.Anlık bir tepki.
Saygı bir ilişkide asla kaybedilmemesi gereken tek duygu. Aşk biter, sevgi biter ama saygı biterse vah ki ne vah... Sadece aşk ilişkisinde değil arkadaşlık, aile, iş vs. her durumda kaybedilmemesi gereken tek şeydir. Eğer tekrar edilmeyeceğini ya da arttırmayacağını biliyorsanız devam edin. Deneyin en azından görün bakın ama bu sırada kendinizi kaptırmayın ne olur ne olmaz.
Bazı konularda katı oldugunuz zaman hayat size daha da zorlaşır.Esime sinirlenince anlık bende kufur ederim mesela.Guleriz ardindan.Yani cok abartma.Ileri gidilmedigi surece sakıncasi yok.Bana daha önce hiç etmemişti böyle. Çok üzgünüm gerçekten.
Mesajlaşırken söyledi birde. Kesinlikle isteyerek söylediğini düşünüyorum. Sevmediğimi bile bile hemde.Ağızdan öyle sinirle lönk diye küfür çıkmaz. Belli ki var bi ağız alışkanlığı. Sizi garantileyince kim bilir o "sinirle" daha neler çıkar? Eğer hoşlanıyorsanız bi şans daha verin. Ama çok ciddi bi konuşma yapmalısınız.
Bana kalırsa abartı olmuş biraz, erkek arkadaşımla oyun oynarız mesela orda ettiğimiz küfrün haddi hesabı yok
Hayır aslında bana karşı çok iyidir. Kendisi de temiz birisi. Bana da küfürün insanı rahatlattığını savunur hep ama ben ona özellikle sevmediğimi belirttiğim için bana karşı ya da yanımda kullanmazdı. Bundan dolayı çok şok oldum ve üzüldüm.Ben bir bayan olmama ragmen bazen küfürün beni deşarj ettiğini düşünüyorum. Eğer kişilik olarak anormal bozukluklar yoksa tavırları da küfür gibi değilse problem yok.
Bazı konularda katı oldugunuz zaman hayat size daha da zorlaşır.Esime sinirlenince anlık bende kufur ederim mesela.Guleriz ardindan.Yani cok abartma.Ileri gidilmedigi surece sakıncasi yok.
Demek ki anlık kendini tutamadı, daha önce buna dikkat ediyorduysa da, yaşadıgınızın o anda istemsiz oldugunun aksini düşünmek haksızlık olurHayır aslında bana karşı çok iyidir. Kendisi de temiz birisi. Bana da küfürün insanı rahatlattığını savunur hep ama ben ona özellikle sevmediğimi belirttiğim için bana karşı ya da yanımda kullanmazdı. Bundan dolayı çok şok oldum ve üzüldüm.
Arada samimiyet olsa ne olacak derdim,ama birbirini tanıma aşamasındayken böyle bir şey söylemesi beni soğuturdu.
Demek ki anlık kendini tutamadı, daha önce buna dikkat ediyorduysa da, yaşadıgınızın o anda istemsiz oldugunun aksini düşünmek haksızlık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?