Flörtümün küfürlü konuşması?

8 ay az bir süre değil, ilk kez bu tip bir şey oluyorsa kestirip atmayın bence.

Ben de yakın arkadaşlarımla küfürlü konuşurum. Flörtüm veya sevgilim aramızda o samimiyet olduktan sonra yanımda da küfür edebilir ki 8 ay az bir zaman değil. Doğrudan size küfretmesi hoş değil tabii ki, ben de rahatsız olurdum ama bunu söyledikten sonra flörte devam ederek tekrar gidişata bakabilirsiniz bence.

Küfürsüz hava sahası da olmaz ya, ben kendim rahat edemem yanında TRT spikeri gibi konuşacağım bir flörtün veya sevgilinin yanında. O kadar hassas olmayın bence.

Her insan küfür bilir ama önemli olan bunları dile getirmemek. Belki istemeden ağzından çıkmıştır sinir haliyle. Biraz gözlemleyin bakalım hep mi böyle konuşuyor yoksa sizin yanınızda kendisini baskılıyor mu

Yerinde edilen kufur siir gibidir ama ciftlerin birbirine etmemesi kosuluyla.. ota-cicege kufur edecekse yandin konu sahibi, yarin ciddi bir kavgada ana-baba dumduz gider.. ama bence tamamen alismakla alakali, kendini frenlemeyi ogrenirse sikinti kalmaz..

Eğer öyle bir alışkanlığı olmasa sinirliyken de çıkmaz ağzından öyle bi laf.
Birde küfür değil demiş. Acaba onun için küfür hangi cümleler kelimeler oluyor ?
Etkilemiş gibi olmak istemem ama flört döneminde ben bunu yaşasam kabul etmem anında bitirirdim.

Siz asilsiniz demek ki de size normal gelmiyor, kadın yanında küfreden erkek iğrenç gelir bana, sinirlerine hakim olamıyorsa yarın bir gün daha büyük küfür de eder.Size çok ters bir durumsa dikkatli olun.Agzi alışık demek ki.

Bit psikolog arkadasım küfürlü argo Konuşmayı Alışkanlık haline getiren Kişilerin cinsel problemleri olduğunu söylemişti.
Kendilerini o şekilde tatmin ediyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…