Flörtümün küfürlü konuşması?

Şimdi 8 ay az bir süre değilmiş Ben tanıma falan derken daha ilk haftalarınız diye düşünmüştüm.Yine de bir süre soğuk davranırdım,bir özür beklerdim.

Flört için 8ay uzun değil mi? Bende küfürden hoslanmam ama tek kelimeyle silme bence

Farklı şehirlerdeyiz aslında bu nedenle çok vakit geçirme şansımız olmadı yakında aynı şehirde olacağız ve bizde adını koymaya karar vermiştik. Ben temkinli yaklaşıyorum birde. Ona kalsa çoktan sevgili olmuştuk. Benim karar vermemi bekliyor.
Şimdilik silmedim düşünme aşamasındayım.

Şimdi 8 ay az bir süre değilmiş Ben tanıma falan derken daha ilk haftalarınız diye düşünmüştüm.Yine de bir süre soğuk davranırdım,bir özür beklerdim.
İlk haftalar olsa kestirip atardım zaten anında. Ama bir geçmişimiz var ve bu ilk oldu. Bu yüzden öfkeyle hareket etmek istemedim.
Kesinlikle tavrımı net koyacağım zaten ve beni ikna etmesini gönlümü almasını istiyorum. Bir daha böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorum çünkü. Moralim yerle bir cidden.

İlişkide iki tarafın da hassas tarafları vardır. Bunların çiğnenmesini doğru bulmuyorum. Küfür kimi bayanın hoşuna gider, kullanır da, kimi de en küçüğünde bile köpürür. Siz de anladığım kadarıyla öylesiniz. Hoşlanmadığınızı dile getirin, eğer cidden sizin sınırlarınıza saygı duyuyorsa dersini alır. Tavrını koyduğunda hiçbir şey olmamış gibi davranması aslında ders almayacağını söylüyor ama yine de dene.

Bir de bu küfür alışkanlık oluyor. Eğer varsa alışkanlığı karşısındaki kişi kim olursa olsun durduramıyorlar kendilerini herhalde. Umarım anlık bir şeydir. İlişkinizi zedelemez.

kadınım ve küfür ağzımdan da kaçar deşarj da eder olaylara şaşırdığımda falan "vay a... k..." tarzı tepki de veririm.çok abartmışsın sanki adam öldürmüş gibi davranmışsın.

Normalde tam bir hanımefendiyim, ama ben de küfür ederim. Bence rahatlatıcı bir eylem
Ama tartışma sırasında sevgilime, kardeşime, anama babama falan küfür etmiyorum tabii ki. O yüzden flörtünüzün yaptığını hoş bulmadım. Bir ilişkide, tartışma ne kadar büyük olursa olsun küfürleşme olmamalı. Sınırlar bir kez aşıldığında saygısızlığın şiddeti katlanarak artıyor.

"Bir anlık sinirle ağzından kaçmıştır" da diyemiyorum, yanlış anlamadıysam mesaj olarak yazmış bunu.
Hemen kestirip atmasanız da tavrınızı bozmayın, pişmansa özür dilesin kendisini affettirmeye çalışsın. Bundan sonrasında da daha dikkatli gözlemleyin. Tartışırken kendini kaybeden bir adam olup olmadığını anlamaya çalışın.
İyiyken herkes iyidir. Önemli olan tartışırken ya da kriz anlarında nasıl davranıldığı. O yüzden yeri gelince çatır çatır tartışmak ve karşıdakini analiz etmek önemli.

Iyi düşünün ve alttan almayın. Benim erkek arkadaşım çok ama çok küfür edermiş , hala da eder ama bir kez olsun benim yanımda etmedi. O da rahatlattıgi düşüncesinde ve ben de sevmeyen tarafım küfrü . Çok kizdigimiz, birbirimize çok sinir olduğumuz anlar oldu ama hiç bu şekilde bir tepki vermedi.

Ben sevmedigim için de başkasına kızsa dahi salak, gerizekalı der ama biliyorum ki orda ben değil de bir erkek arkadaşı olsa daha farklı şeyler söyleyecek.

Yani bu karakterle ve saygıyla yakından ilgili. Siz bu durumu bir de özellikle belirtmişsiniz, yaptığı saygısızlık oluyor maalesef.

Şimdiden size saygı duymayan ve kalbinizi kırmaktan korkmayan bu adamdan kurtulun gitsin.ilerde daha da kalbinizi kırar çünkü..

Tebrik ederim seni abartmıyorsun...o saate kadar rol yapıyomuş aslında gerçek yüzü çıkmış ortaya...insanları iyi tanımak için onların damarına basın sinirlenirin ozaman gerçek yüzlerini gösterir derler hep doğru..bu size güzel bir sinyal..benm eşimde aynılarını yaptı sevgiliyken görmezden geldim şimdi küfürsüz konuşamıyor adam ama öyle böyle küfürler değil ...yol ver ..Sen benm küçücük tavrımda ofkeleniyosan büyük sorunlarda napacak acaba

Hemen kestirip atma bence, biraz daha tanımaya çalış. Baktın sana karşı küfüre hakarete varan hareketleri oluyor, o zaman yol verirsin.

Şimdiden size saygı duymayan ve kalbinizi kırmaktan korkmayan bu adamdan kurtulun gitsin.ilerde daha da kalbinizi kırar çünkü..
Bu kadar abartılacak ne var yahu. İnsanlık hali o an kızdığın sinirlendiğin birşeye anlık tepki verebilir insan. Bu işin kadını da erkeği de yok ayrıca.
Çok merak ediyorum etrafınızda küfür eden insanları hemen afaroz mu ediyorsunuz?

Kac yıllık sevgililik ve ardından 3 yıllık evliliğimiz boyunca esim bana bir kez bile kufretmemistir. Ha insaniz, sinirlenince o da ben de bazen küfrederiz ama asla birbirimize karşı degil. Söylediği şeyin küfür olmadigini savunması da ayrı komik. Belli ki ağzı bozuk ve daha 8 aylik iliskide size bunu soyleyebiliyorsa ilerde daha beterlerini de duyarsınız. Iyice burnundan getirin haksız olduğunu anlasin

Ben önemsiz olduğunu düşünenlere katılmıyorum. Dışarıda 3. Bir kişiye ya da olaya(aksilik,kaza vs) küfretmemiş, doğrudan size küfretmiş, sevmediğinizi bildiği halde.

Ne demek "tavrına s...ım" ya? Siz bunu normal karşılayacak neler yaşadınız hanımlar? Herhalde kavga edince birbirinize ana avrat düz gidiyorsunuz?

Elbette saygı önemli ama biraz abartmışsınız bence. Size bugüne kadar tek saygısızlık yapmamış birini tek hatasında silerseniz, hayatınızda insan kalmaz. Çünkü insanlar hata yapmak için varlar.
Ayrıca bende küfür sevmem ve konuşmam. Ama sinirlenince insanin ağzından kaçabiliyor.

Kufurlu kaba konusmalar benim de asla tahammul edemedigim seyler. Kufurden ziyade kabalik olmus erkek arkadasinizinki. Ciddi sekilde uyarin.

Değil bana küfr etmesi sokakta özellikle her hangi bir kadına, çocuğa, yaşlıya etse hatta haksız yere bir erkeğe bile etse gözümden düşer. Ama yine de bir şans veririm bakayım tekrarlayacak mi. Çünki evlendiğimizde bir gün yine küfr eder bende sinirlenip aynı karşiliği veririm iş büyür daha da kötü olur her şey. O yüzden baştan dikkatli olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…