Folik asit baş ağrısı yaparmı

YAMAN

* ben bir anneyim *
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.168
11
158
39
Kızlar konuyu buraya açtım ki hamileler görebilsin diye.
Çünkü folik asiti hamileler kullanıyor ya da hamileliğe hazırlananlar.
Ben 10 gündür folic plus kullanıyorum henüz hamilelik yok, bir kaç ay sonra başlayacağız denemelere ama 3 gündür çok şiddetli başım ağrıyor.
Folik asit yapabilir mi aklıma bir tek bu geliyor başka bir rahatsızlığım yok çünki....

bende hamilelikten önce 2 ay kullandım ama hiç böyle bi şikayetim olmadı hamileykende devam ettim..ama bende hi sorun olmadı baş ağrısı gibi bence başka bişeyden olabilir baş ağrısı yapacağını sanmıyorum canımzemuszemus

bende hamilelikten önce 2 ay kullandım ama hiç böyle bi şikayetim olmadı hamileykende devam ettim..ama bende hi sorun olmadı baş ağrısı gibi bence başka bişeyden olabilir baş ağrısı yapacağını sanmıyorum canımzemuszemus

TEŞEKKÜR EDERİM CNM
BENDE ANLAMADIM HİÇBİ YAN ETKİSİ OLMADI 13 GÜN OLDU BAŞLAYALI
SON 3 GÜNDÜR BAŞIM AĞRIYO SADECE BENDE ANLAMADIM YAA :çok üzgünüm:

valla benimde hamile kalalı çok ciddi başım ağrıyo daha dün gittik doktora banada folik asit verdi ve yarındna itibaren kullanmaya baslıcam inşallah.ağrımı azaltmasını umud edıyorum ben sana gecmıs olsun canım

TeŞekkÜr ederım hayırlı olsun bebeĞın cnm
arada geÇıyo ama nedense Şıddetlı aĞrıyo ya

ben de sürekli kullandım folik asit hala da kullanıyorum ama hiç böyle bir yan etkisi olmadı
fakat ben de zaten migren vardı ilk aylarda baya ağrıyan başım 2 aydır ağrımıyor çok
şükür. Sende de belki migren var hormonlara bağlı olabilir...
geçmiş olsun...

canım bazı folik asitler bünyeye ağır gelebiliyor ve tansiyon düşüklüğü yapıyor buda baş ağrısı yapar 1-2 gün bırakmayı dene
bende öyle olmuştu br.um ilacımı değiştirmişti

Belki sıcaklardan yada strestendir baş ağrısı.Folik asitin yapacağını sanmıyorum.Vitamin sonuçta.Bende aylardır kullanıyorum hiç öyle bir şey yaşamadım çok şükür....

teşekkür ederim hepinize
banda yapmaz gibi geldi de emin olamadım
burda dedim yüzlerce tecrübeli insan var danışmak iyi olur dedim
ara ara hafifliyo bakalım sonunda ya grip olcam yada havalardan ağrıyo ozaman

olabilir neden olmasin. mesela bende fazla folik asit alinca alerji yapiyor bana. hemen birakiyorum. Bence vücudundaki folik asit miktarini kan aldirip bi ölctür yada düsük doz al canim

TeŞekkÜr ederım
hala geÇmedı baŞım yaa
cumartesı baŞlayalı 2 hafta oluyo ve pazartesıden berı baŞım aĞrıyo
bende bundan dıye tahmın edıyorum
bıkaÇ gÜn bırakayım bakalım nasıl olcak

eski bir konu ama yeniden canlandırayım dedim.

birkaç ay sonra bebek sahibi olmayı planlıyoruz eşimle Allah nasip ederse.

4 gündür folic plus kullanmaya başladım. ve 2 gündür başım ağrıyor arkadaşlar, baş dönmesi de var ayrıca. :44:

folic plus dan olabilir mi diye düşündüm? daha önce kullanıpta böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba hiç? :18:

Back
X