Canım merhaba bende de migren var ama düzenli içiyorum böyle bir şey yapmıyor. Ama yatmadan önce içmen zaten doğru değil öğle yemeğinden sonra içmelisin genelde o şekilde öneriyorlar. Ve düzenli iç mutlaka şuan hamilelik var mı bu arada ?Merhaba kizlar folikasit kullanımı migreni tetikler mi yada sinuziti gece uyumadan önce folikasit içince ertesi gün 14:00 17:00 arası çok kötü oluyorum ağırlık geliyor aşırı uyku basması ama bayilicak derece gözlerimde istemsiz kapanma yasiyorum doktora söylüyorum folikasit böyle bişey yapmaz diyor kesinlikle icmelisin diyor yardıma ihtiyacım var 5 farklı markanin denedim hepsinde aynı ucuz biseyde değil acaba hergun icmesem mi böyle şeyler yaşayan oldumu cevaplarsaniz sevinirim
Teşekkürler cevapladiginiz için evet 5 haftalık hamileyim dün gece içmiştim o zaman yarın öğle yemeginden sonra iciyim icince çok kötü oluyorum hamilelik oncesinde kullanmaya calistim gene öyle oldum hamilelikle ilgili degil yani yaşadığımCanım merhaba bende de migren var ama düzenli içiyorum böyle bir şey yapmıyor. Ama yatmadan önce içmen zaten doğru değil öğle yemeğinden sonra içmelisin genelde o şekilde öneriyorlar. Ve düzenli iç mutlaka şuan hamilelik var mı bu arada ?
Anladım canım acaba hangi folik asit leri kullandın dozu nasil doktor önerisi mi ? Vaktini bı değiştir bakalım canım öğleden sonra içmeyi dene belki bir faydasi olurTeşekkürler cevapladiginiz için evet 5 haftalık hamileyim dün gece içmiştim o zaman yarın öğle yemeginden sonra iciyim icince çok kötü oluyorum hamilelik oncesinde kullanmaya calistim gene öyle oldum hamilelikle ilgili degil yani yaşadığım
Teşekkürler cevapladiginiz için evet 5 haftalık hamileyim dün gece içmiştim o zaman yarın öğle yemeginden sonra iciyim icince çok kötü oluyorum hamilelik oncesinde kullanmaya calistim gene öyle oldum hamilelikle ilgili degil yani yasadigimCanım merhaba bende de migren var ama düzenli içiyorum böyle bir şey yapmıyor. Ama yatmadan önce içmen zaten doğru değil öğle yemeğinden sonra içmelisin genelde o şekilde öneriyorlar. Ve düzenli iç mutlaka şuan hamilelik var mı bu arada ?
Anladım canım acaba hangi folik asit leri kullandın dozu nasil doktor önerisi mi ? Vaktini bı değiştir bakalım canım öğleden sonra içmeyi dene belki bir faydasi olu
Canım mesela ben ilk baştan beri folidoce kullanıyorum 400mcg çok faydalı olduğuna da inanıyorum. Ayrıca hepsi aynı doz değil bazısı çok ağır evet bebek ocin iciceksin ama bebek için 400 mcg olandan içmelisin bir kontrol et istersenDoktor hepsi aynı dozda diyor ısrarla anlamıyor anlamak istemiyor iciceksin bebeğin beyin gelişimi için diyor yasadigim sıkıntıyı bile dinlemedi yarın gündüz almaya calisicam artık içemiyorum diye üzülüyorum icincede kötü oluyorum bı arkadaş aynı şekilde konu acmis ama onada yazdım geri dönüş olmadı
Folik asit bunları yapmaz diye biliyorum bende kullandım hamilelikte uykun geliyor olabilir demir eksikliğin varmıMerhaba kizlar folikasit kullanımı migreni tetikler mi yada sinuziti gece uyumadan önce folikasit içince ertesi gün 14:00 17:00 arası çok kötü oluyorum ağırlık geliyor aşırı uyku basması ama bayilicak derece gözlerimde istemsiz kapanma yasiyorum doktora söylüyorum folikasit böyle bişey yapmaz diyor kesinlikle icmelisin diyor yardıma ihtiyacım var 5 farklı markanin denedim hepsinde aynı ucuz biseyde değil acaba hergun icmesem mi böyle şeyler yaşayan oldumu cevaplarsaniz sevinirim
400 mcg folat (metilfolat) iyot 150 yazıyor ismide folitaCanım mesela ben ilk baştan beri folidoce kullanıyorum 400mcg çok faydalı olduğuna da inanıyorum. Ayrıca hepsi aynı doz değil bazısı çok ağır evet bebek ocin iciceksin ama bebek için 400 mcg olandan içmelisin bir kontrol et istersen
Tahlillerim yapildi herşeyim çok iyiymiş demir eksikligide yok dedi doktor biseyler yaşıyorum ama bende anlamadimFolik asit bunları yapmaz diye biliyorum bende kullandım hamilelikte uykun geliyor olabilir demir eksikliğin varmı
Hamileliktendir muhtemelen ilk gebeliyimde bendede aşırı uyku olurdu demir eksikliyi anemisi yaşamıştım nefesim daralırdı boğulacak gibi olurdum bi sıkıntın olsa tahlilleri belli olurduTahlillerim yapildi herşeyim çok iyiymiş demir eksikligide yok dedi doktor biseyler yaşıyorum ama bende anlamadim
Ama folikasiti icmeyince iyiyim içince kötüyüm o yüzden folik asit ten diye düşündüm saatini değiştirmek söyledi bı arkadaş yarın gündüz icicem inş kötü olmam cevabınız için çok teşekkür ederimHamileliktendir muhtemelen ilk gebeliyimde bendede aşırı uyku olurdu demir eksikliyi anemisi yaşamıştım nefesim daralırdı boğulacak gibi olurdum bi sıkıntın olsa tahlilleri belli olurdu
Canım ek iyot ta var acaba ondan bu oluyor bilemedimki mcg oranı gayet iyi. Kullanma anını değiştir bakalım inşallah faydası olur400 mcg folat (metilfolat) iyot 150 yazıyor ismide folita
İns yarın gündüz icicem acaba iyot mu fazla geliyor elimde bir çeşit daha var onda iyot yok zencefil var ondada aynı oldu ama saat değişikliği inş iyi gelir icmezsem vicdan azabi cekiyorumCanım ek iyot ta var acaba ondan bu oluyor bilemedimki mcg oranı gayet iyi. Kullanma anını değiştir bakalım inşallah faydası olur
İc canım iç bebiş için çok faydalı gerçektenİns yarın gündüz icicem acaba iyot mu fazla geliyor elimde bir çeşit daha var onda iyot yok zencefil var ondada aynı oldu ama saat değişikliği inş iyi gelir icmezsem vicdan azabi cekiyorum
Amin inş cumlemizinkini siz kaç haftalık hamilesinizİc canım iç bebiş için çok faydalı gerçektenrabbim saglicakla ilerlemesini nasip etsin inşallah.
Canım adet günüme göre 5 haftanın içindeyim bende geçen ay düşüğüm varAmin inş cumlemizinkini siz kaç haftalık hamilesiniz
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canımCanım adet günüme göre 5 haftanın içindeyim bende geçen ay düşüğüm vardoktora pazartesi gidicem Allah nasip ederse
Amin canım benim Allah razı olsunRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canımbenimde 5 hafta dün keseyi gördük biz inş sizde görürsünüz herkese dua ediyorum
Ben bugün üye oldun sizi takip etmek isterim ama nasıl takip edicem haberlesiriz neler yasadigimizi paylaşırız inş güzel haberlerinizi beklicem sağlıkla inşAmin canım benim Allah razı olsuninşallah canım benim bende o ümitle haftaya gidicem zaten rabbim nasip ederse bebislerimiz aynı zamanlarda doğacak sağlıkla ilerlesinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?