Folikasit

Folik asit folat degerlnrnze düzenli baktırın, beslenmeniz güzelse, doğal ayva hurma bulursanız bunlarla takviye edin. Sadece ilaçta değil şifa ki 5 çeşit denemssnz. Folik asit folat deposu yiyecekler baknz bu kadar kotu ediyorsa vardır bir durum.

Ben bugün üye oldun sizi takip etmek isterim ama nasıl takip edicem haberlesiriz neler yasadigimizi paylaşırız inş güzel haberlerinizi beklicem sağlıkla inş
Canım bende iki ay oldu üye olalı ama hergun cevrimiciyim hemen hemen. İki ay önce düşük yaparken üye olmuştum çok yardımcı oldu arkadaşlar sağolsun nasıl takip edebilirim pek bilmiyorum canım izle deyince takip edebiliyor muyuzki acaba haberlesirdik bebislerimiz ilerledikçe

Tüm değerlere bakıldı çok iyi değerlerin dedi doktor ama folikasit konusundada ısrarlı kesinlikle iciceksin diyor artık bende icicem kötü olsamda

Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inş bende izle yaptim inş takiptir

Merhaba naptiniz acaba kontrole gidicektiniz güzel haberlerinizi bekliyorum
Merhaba canım gittim dün kontrole beta HCG 4700 çıktı ultrason baktı ama kese goremedi zaten 4hafta 5 günlük felan şuan biraz da gobisligim ondan olabilir sanırım yarın tekrar bakacak canım yarını bekliyorum. Birde canım sende herhangi bir lekelenme durumu var mı acaba

5 haftalık :) maşallah subhanallah. Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum, gebelik yok ama yine de bir yan etkisini görmedim. D vitamini ve demir de kullanıyorum yanı sıra, bana tek katkıları kilo aldırmak oldu sağolsunlar :/

Canim rabbim sana da nasip eylesin inşallah folik asit kilo aldırmıyor benim bildiğim kadarıyla ama d vitamini ve demir çok aldırıyor diye duymuştum ondan olabilir mi canım

Canım bu arada ilaç saatini değiştirdi mi bir faydası oldu mu

Canim rabbim sana da nasip eylesin inşallah folik asit kilo aldırmıyor benim bildiğim kadarıyla ama d vitamini ve demir çok aldırıyor diye duymuştum ondan olabilir mi canım
Amaaan ben yiyorum açıkçası suçu da haplara atıyorum işştee

Ay canim ya sen beni güldürdün Rabbimde bebiş haberleriyle senin yüzünü güldürsün inşallah ah şu boğazımiz yok mu hele gobis başa bela
Ağzına yüreğine sağlık balım valla nerde gebe kalan birini görsem kendime gibi sevinip dua ediyorum :)

Ağzına yüreğine sağlık balım valla nerde gebe kalan birini görsem kendime gibi sevinip dua ediyorum :)
Allah razı olsun canım benim bende tam 14aydir deniyorum 12ay hiç olmadı pcosluyum 12. Ayda düşükle farkettim düşük peşinden şimdi yine hamile kaldım onda da çok korkuyorum o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum

İlk bebeğin olacak Allahın izniyle öyle mi ? :) korkma sakın, Rabbim her şeyin en iyisini bilir. O kadar pişmanım ki evlenir evlenmez denemediğim için, eşimin askerliği var diye erteledik erteledik. aslında bir problem de yok eşim de sperm kalitesini kontrol ettirdi. Ama olmuyor işte annem bi yerden kaynanam bi yerden bir şeyler duyup duyup geliyorlar, kaynatmadığım ot yemediğimiz macun kalmadı. Çok üzülüyorum

Evet canım ilk Allah nasip ederse sen ne zamandır deniyorsun canım acaba rahim yollarımı tıkanık veya yumurtalik masajları duymuştum belki faydası olur ah bu anneler kaynanalar neler diyor benimkiler de neler dedi hiç birini yapmadım. Benim eşimde de problem yok sadece bende var ama eşim yine de keçi boynuzu pekmezi kullanmaya başladı ondan sonra bende hamiellik olmaya başladı etkisi var mı gercekten bilmiyorum. Birde bende bugün hafif lekelenmem var kahverengi çok hafif ben o yüzden korkuyorum düşük olacak diye yarın doktora gitcem diye bir yere de gitmedim

Nolur korkma iyiyi düşün iyi olsun :) biz 2 senelik evliyiz 1 senedir deniyoruz ama nasip olmadı henüz, eşimi üzmek istemiyorum evde rol kesiyorum işte. Amaaan boşver bu ayda olmadı, 1 ay daha deliksiz uyuruz şakaları yapıyorum ama içten içe üzülüyorum. Lekelenmen bence normal, üzülme . Kaç yaşındasın sen, bir de memleketini merak ettim nedense . Ben samsunluyum

İnşallah canım Allah razı olsun olana kadar aynen bende senin gibiydim canım eşimde endiseleniyordu tam ümidimizi kaybettiğimiz de oldu şükür inşallah rabbim size de nasip eylesin Yaş 28 canım memleket çekmiş olabilir komşuyuz Orduluyum. Senin yaş kaç canım

Çok sevindim canım beta değerin güzel benim kese 5 haftamda gitmiştim gözükmez dedi doktor bı deneyelim dedi şansa gözüktü daha erken zaten kese için 5+4 oldum lekelenme dediğiniz akıntı mi bende hiç olmazdı hamile kaldığından beri bı akinti var

Teşekkürler inş en kiza zamanda sizinde olur ucean mumy die Multi vitamin var istersiniz araştırın arkadasin onu kullanıp gebe kaldigini söylüyor sürekli oda folik asit balık yagi bir sürü vitamin içeriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…