Evet canım gündüz alıyorum hiç sorun yaşamadım çok teşekkürler sayenizde korkmadan içiyorumCanım bu arada ilaç saatini değiştirdi mi bir faydası oldu mu
Ben de folita kullanıyorum 1 senedir,iyot içerikli olduğu için daha iyi. Ama bende hiç böyle etki yapmadı. Acaba başka kullandığınız birşey var mı onlar yüzünden olmasın.400 mcg folat (metilfolat) iyot 150 yazıyor ismide folita
Allah razı olsun canım benimÇok sevindim canımbeta değerin güzel benim kese 5 haftamda gitmiştim gözükmez dedi doktor bı deneyelim dedi şansa gözüktü daha erken zaten kese için 5+4 oldum lekelenme dediğiniz akıntı mi bende hiç olmazdı hamile kaldığından beri bı akinti var
Ay çok sevindim canımEvet canım gündüz alıyorum hiç sorun yaşamadım çok teşekkürler sayenizde korkmadan içiyorum
Teşekkürler yorumunuz için ben gece aliyordum saati değiştim şuan iyiyim kullanıyorum inş böyle devam ederBen de folita kullanıyorum 1 senedir,iyot içerikli olduğu için daha iyi. Ama bende hiç böyle etki yapmadı. Acaba başka kullandığınız birşey var mı onlar yüzünden olmasın.
Oldu evet cnm Allah razı olsun o günden sonra gündüze geçtim şimdilik sorun yokAy çok sevindim canımbebise bir faydam olduysa ne mutlu bana
Oh oh MaşaAllah tamam o zaman sağlıkla gelsin bebişTeşekkürler yorumunuz için ben gece aliyordum saati değiştim şuan iyiyim kullanıyorum inş böyle devam eder
Oh oh çok iyi canım benimOldu evet cnm Allah razı olsun o günden sonra gündüze geçtim şimdilik sorun yok
İnş hepimizin bebeği saglikli olsun inş herkes için dua ediyorumOh oh MaşaAllah tamam o zaman sağlıkla gelsin bebiş
Amin canım sende en kısa zamanda keseyi görürsün inşOh oh çok iyi canım benimmaşallah inşallah daha yaşamazsın o problemi bebisinde sağlığınla ilerlesin inşallah
Amin canım benim insallah Allah razı olsunAmin canım sende en kısa zamanda keseyi görürsün inş
Canım nasılsın herşey yolunda mı ? Merak ettim seniAmin canım benim Allah razı olsuninşallah canım benim bende o ümitle haftaya gidicem zaten rabbim nasip ederse bebislerimiz aynı zamanlarda doğacak sağlıkla ilerlesinler inşallah
Merhaba kizlar folikasit kullanımı migreni tetikler mi yada sinuziti gece uyumadan önce folikasit içince ertesi gün 14:00 17:00 arası çok kötü oluyorum ağırlık geliyor aşırı uyku basması ama bayilicak derece gözlerimde istemsiz kapanma yasiyorum doktora söylüyorum folikasit böyle bişey yapmaz diyor kesinlikle icmelisin diyor yardıma ihtiyacım var 5 farklı markanin denedim hepsinde aynı ucuz biseyde değil acaba hergun icmesem mi böyle şeyler yaşayan oldumu cevaplarsaniz sevinirim
Bence sizinki psikolojik cunku folik asit insanda var olan bir vitamin zaten sdce hamikelik icin daha cok ihtiyac duyuldugu icin oneriliyor. ictiginiz ilac depolanmiyor gunluk idrarla atiliyor.
Çok sevindimAy canım sukrolsun iyiyim çok teşekkür ederim5+6 yiz bugün herhangi bir sıkıntı yok keseyi görmüştük zaten gayet iyi demişti doktorumuz. Aslında bu hafta çağırdı kalp atışı için ama ben pazartesi gidicem canım daha net olur kalp atışı diye . Maşallah canım bebisine inşallah sağlıkla ilerlesin ay ne güzeldir şimdi o minik kalbini dinlemek
Amin canım Allah razı olsunÇok sevindimsağlıkla gelsin inş bebeğiniz evet daha geç gidin bende dün gittimde net duyulmadı haftaya tekrar gidicem çok az dinletti anlayamadim pek
İnş gönlünü ferah tut ben hiç olumsuz düşünmüyorum sende öyle yap cnm ben bide dün keseden tahmin yapılıyormuş oraya kese fotosu yükledimAmin canım Allah razı olsunolsun canım en azından kalp atışı olduğunu biliyorsun ben hergun daha da korkuyorum acaba nasıl diye inşallah sağlıkla ilerlesin bebislerimiz
Aa kese için erken degilmiİnş gönlünü ferah tut ben hiç olumsuz düşünmüyorum sende öyle yap cnm ben bide dün keseden tahmin yapılıyormuş oraya kese fotosu yükledimeğlence olsun die kız dediler bakalım sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli deil
Valla burda ilk kese goruntusuyle yorum yapan arkadaşlar var banada herkes erkek diyor benim icimede erkek doguyorda hayirlisi artıkAa kese için erken degilmibenimde içime kız doğuyor canım eşimde kesin kız diyor çevremde herkes senin kızın olacak diyorlar kıza odaklanmis durumdayım inşallah sağlıkla gelsinler canım cinsiyet gerçekten önemli değil hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?