Folikasit

400 mcg folat (metilfolat) iyot 150 yazıyor ismide folita
Ben de folita kullanıyorum 1 senedir,iyot içerikli olduğu için daha iyi. Ama bende hiç böyle etki yapmadı. Acaba başka kullandığınız birşey var mı onlar yüzünden olmasın.

Allah razı olsun canım benim yok canım benim şuan daha doğrusu bugün çok çok hafif kahverengi lekelenmem var açık renkte normalde akıntı vardı o da var neden anlamadım biraz endişeliyim o yüzden

Ben de folita kullanıyorum 1 senedir,iyot içerikli olduğu için daha iyi. Ama bende hiç böyle etki yapmadı. Acaba başka kullandığınız birşey var mı onlar yüzünden olmasın.
Teşekkürler yorumunuz için ben gece aliyordum saati değiştim şuan iyiyim kullanıyorum inş böyle devam eder

Amin canım benim Allah razı olsun inşallah canım benim bende o ümitle haftaya gidicem zaten rabbim nasip ederse bebislerimiz aynı zamanlarda doğacak sağlıkla ilerlesinler inşallah
Canım nasılsın herşey yolunda mı ? Merak ettim seni biz dün kalp atışı duymaya gittik çok yeni başlamış atmaya haftaya tekrar gidicem net duymak için 6+5 olduk bugun

Ay canım sukrolsun iyiyim çok teşekkür ederim 5+6 yiz bugün herhangi bir sıkıntı yok keseyi görmüştük zaten gayet iyi demişti doktorumuz. Aslında bu hafta çağırdı kalp atışı için ama ben pazartesi gidicem canım daha net olur kalp atışı diye . Maşallah canım bebisine inşallah sağlıkla ilerlesin ay ne güzeldir şimdi o minik kalbini dinlemek

Bence sizinki psikolojik cunku folik asit insanda var olan bir vitamin zaten sdce hamikelik icin daha cok ihtiyac duyuldugu icin oneriliyor. ictiginiz ilac depolanmiyor gunluk idrarla atiliyor.

Teşekkür ederim cevabınız için şuan kullaniliyorum geçti sorunum saatleri değiştirdim belkide hamilelikle ilgili bir durumdu yaşadığım ben anlayamadim

Çok sevindim sağlıkla gelsin inş bebeğiniz evet daha geç gidin bende dün gittimde net duyulmadı haftaya tekrar gidicem çok az dinletti anlayamadim pek

Çok sevindim sağlıkla gelsin inş bebeğiniz evet daha geç gidin bende dün gittimde net duyulmadı haftaya tekrar gidicem çok az dinletti anlayamadim pek
Amin canım Allah razı olsun olsun canım en azından kalp atışı olduğunu biliyorsun ben hergun daha da korkuyorum acaba nasıl diye inşallah sağlıkla ilerlesin bebislerimiz

Amin canım Allah razı olsun olsun canım en azından kalp atışı olduğunu biliyorsun ben hergun daha da korkuyorum acaba nasıl diye inşallah sağlıkla ilerlesin bebislerimiz
İnş gönlünü ferah tut ben hiç olumsuz düşünmüyorum sende öyle yap cnm ben bide dün keseden tahmin yapılıyormuş oraya kese fotosu yükledim eğlence olsun die kız dediler bakalım sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli deil

Aa kese için erken degilmi benimde içime kız doğuyor canım eşimde kesin kız diyor çevremde herkes senin kızın olacak diyorlar kıza odaklanmis durumdayım inşallah sağlıkla gelsinler canım cinsiyet gerçekten önemli değil hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Valla burda ilk kese goruntusuyle yorum yapan arkadaşlar var banada herkes erkek diyor benim icimede erkek doguyorda hayirlisi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…