Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Fön hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benimde çok bilgim yok işte. Düzleştiriyormuş evet. Ama kimi insan saçıyla uğraşmayı sever banyo sonrası kuruturken düzleştirme işlemi zaten yapıyodur düzleştirdi diye yorum yapar emin olamıyorum ki. Bende sen gibi uğraşmadan düzlük elde edebilmek istiyorum ama hayal sanki:S

Ben evde alfapart keratin bakımını uyguladım. Sonuç mükemmel .. :) Asla düzleştirmeden evden çıkamadığım bir saç yapım vardı. Şimdi saçlarım dümdüz diyemem ama sağlıklı ve güzel görünüyor . İlk ay evet dümdüzdü İkinci ay uçlardan kıvrılmaya başladı dalga şeklinde Yinede çok memnun kaldım İndirimdeyken almıştım Tekrar indirime girmesini bekliyorum. Uygulamam üç saat sürdü Uygulaması kolay fakat en son düzleştirme işleminde saç rengi çok açılıyor ve çıkan koku rahatsız ettiği için açık alanda düzleştirme yapmanızı öneririm Sevgiler :)

Uçlarda yıpranma oldu mu? Uygulama aşamaları,bekletme süresi nasıl canım anlatabilir misin_?

Uçlarda yıpranma oldu mu? Uygulama aşamaları,bekletme süresi nasıl canım anlatabilir misin_?
Benim saç uçlarım zaten yıpranmıştı çok fazla olmasada daha sağlıklı bi görünüm elde ettim. Uygulama yaparken zaten ürünün içinde ayrıntılı kullanım şekli yazıyor. Öncesinde arındırıcı şampuanla yıkama var 1-2-3-4 şeklinde numaralandırılmış Uygulamak kolay Her numaradan sonra bir bekleme süresi var Benim toplam 3 saat sürmüştü bitirmem.. Sadece düzleştirme esnasında çıkan kokuyu solumamak gerekiyor.

Merhaba ben 3 kez yaptırmıştım kuaför olan ablama.İnanılmaz rahatlık yaşadım hem zamandan hem fön, maşa yıpratmamasından hemde kuaföre ödediğim fön parasından .Doğru ürün ve doğru teknikle uygulandığı sürece tavsiye ederim.Ablam bana loreal botanic keratin kullanmıştı 3 gün keratin saçımda kaldı ,tel toka bile takmadım saçıma .İnek yalamış gibi dolaştım mecburen :) O 3 gün içerisinde günde 1 kez yüksek ısılı brezilya fönünde kullanılan düzleştiriciyle saçımı düzleştirdi.Duştan sonra çıkıp fön makinasıyla kurutup öylece bırakıyodum.

Yaptırmadım ama zararlı olduğunu düşünüyorum, sonuçta kimyasal. Yoğun bir şekilde saça kimyasal yüklemesi yapılırsa zarar verir. Kuaförlere bakarsak açma işlemini de organik açıcılarla yapıyoruz, saça hiç zarar vermez derler ama sonuç dedikleri gibi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…