- 24 Eylül 2016
- 84
- 41
- 88
- Konu Sahibi Leblebi112
- #101
Bende ilk kez dün gördüm ve hareketler farklı olduğu için beğendim. Sıkılana kadar devam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O iş bizde o zamanBende ilk kez dün gördüm ve hareketler farklı olduğu için beğendim. Sıkılana kadar devam![]()
İnşallah.Bende bugün sadece normal yürüyüş yaptım ama öyle parkta değil çarşıda.Oyle oluncada el kol sallaya sallaya yuruyemiyorum Bugün kıyafet denedim mağaza da.Sonucta hiç kendimi iyi hissetmedim.Gobek ve basen almış başını gitmiş.Kendimi iyi hissetmiyorum o yüzden 10 dk eliptik ancak yapabildim. Bugünlük bana musade inşallah yarın yapabilirim![]()
Aslında bende salonu sevmiyorum.Bir yere kapatılmış gibi hissediyorum.Yuruyuse çıkacağım.Bende her gün yapamam zaten vardiyalı çalışıyorum hem de düzensiz.Birbirimizi motive edelim olur muOkuduğum.yorumlarda leslie ile çok güzel sıkılaşan insanlar olmus o yüzden şimdilik o şekilde devam ediyim diyorum. Hem çalışıyorum hem.kucuk çocuğum var ,benim salona falan gidecek vaktim yok maalesef.
Maşallah harikasinizSelamlar.Bugün yürüyüş parkurunda 1saat 30 dakika yürüdüm![]()
Sizinde maaşallahınız var.Eliptik süper birşey.Acayip inceltiyor insanı.Spor salonuna gittiğim dönem 30 dakika kullanmayla incecik olmuştum.Selam bende 1 saat eliptik sürdüm![]()
Günaydın, bunu duyduğuma çok sevindim.insallah bende de ise yarar. Bazen leslie bazen eliptik yaparak devam edicem inşallah.Sizinde maaşallahınız var.Eliptik süper birşey.Acayip inceltiyor insanı.Spor salonuna gittiğim dönem 30 dakika kullanmayla incecik olmuştum.
Vavvv önemli olan da incelmemiz zaten.İncelmek daha çok mutlu ediyor beni.Selam,1 saat eliptik yaptımbir haftadır diyete çok dikkat edemesemde azda olsa incelme var hissediyorum
![]()