• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forma Girme Günlüğüm(Leslie Sansone ile)

Kendimi iyi hissetmiyorum o yüzden 10 dk eliptik ancak yapabildim. Bugünlük bana musade inşallah yarın yapabilirim🤲
İnşallah.Bende bugün sadece normal yürüyüş yaptım ama öyle parkta değil çarşıda.Oyle oluncada el kol sallaya sallaya yuruyemiyorum Bugün kıyafet denedim mağaza da.Sonucta hiç kendimi iyi hissetmedim.Gobek ve basen almış başını gitmiş.

Leslie yeterli gelmiyor galiba.Onceden açık alanda yürüyüş yapardım.Birakinca bile uzun süre aynı fitlikte kalırdım.Ya yürüyüş parkurunda ya da spor salonunda yine yürüyüşle devam etmeye karar verdim bugün.Her gün yine buraya yaptığım sporu Selamlar💃💃💃💃

Okuduğum.yorumlarda leslie ile çok güzel sıkılaşan insanlar olmus o yüzden şimdilik o şekilde devam ediyim diyorum. Hem çalışıyorum hem.kucuk çocuğum var ,benim salona falan gidecek vaktim yok maalesef.

Okuduğum.yorumlarda leslie ile çok güzel sıkılaşan insanlar olmus o yüzden şimdilik o şekilde devam ediyim diyorum. Hem çalışıyorum hem.kucuk çocuğum var ,benim salona falan gidecek vaktim yok maalesef.
Aslında bende salonu sevmiyorum.Bir yere kapatılmış gibi hissediyorum.Yuruyuse çıkacağım.Bende her gün yapamam zaten vardiyalı çalışıyorum hem de düzensiz.Birbirimizi motive edelim olur mu💃💃💃💃

Sizinde maaşallahınız var.Eliptik süper birşey.Acayip inceltiyor insanı.Spor salonuna gittiğim dönem 30 dakika kullanmayla incecik olmuştum.
Günaydın, bunu duyduğuma çok sevindim.insallah bende de ise yarar. Bazen leslie bazen eliptik yaparak devam edicem inşallah.

Back
X