• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forma Girme Günlüğüm(Leslie Sansone ile)

Günaydın.Gününüz aydın olsun💃💃💃.
Vücut ölçülerimi hemen aldım.
23Ağustos. 12 Eylül
Kol. 33. / 32
Göğüs. 98. / 98
Bel. 87. / 85
Bacak. 64. / 60
Kalça. 108. / 108

İyi geceler.80 dakika(8927 adım)yürüyüş yaptım.Yarın bana tatil💃💃💃💃. Bütün güzellikler hepimizin olsun.Selamlar...

Merhabalar kusura bakmayın buralara ugrayamadim, çok yoğundum sporda yapamadım zaten😭 yarın normal.hayatima dönerim inşallah ama size maşallah çok iyi gidiyorsunuz👏👏👏

İyi akşamlar, bugün temizlik yemek hazırlığı falan çok uğraştım ve yoruldum ama 45 dk eliptik yaptım şimdi💃💃💃 inşallah devamlı.olur 🤲

İyi akşamlar, bugün temizlik yemek hazırlığı falan çok uğraştım ve yoruldum ama 45 dk eliptik yaptım şimdi💃💃💃 inşallah devamlı.olur 🤲
Devamlı olsun inşallah 🤲🤲🤲🤲.Bir an önce fitleşip ,her daim git kalalım 🤲🤲🤲🤲🤲.Hiç bu kadar kilo almamıştım.Yas süreci insana kendini unutturuyor maalesef.

Yine Harikasınız maşallah 🥰 ben bugün 7.30 ile 16.30 arası sürekli ayaktaydim, saati takmadım ama 10 bin adımı gecmisimdir kesin. Çok yorgunum o yüzden bugün spor yapamiycam malesef🥲 yarın kaldığımız yerden devam inşallah
Durmak yok harekete devam💪💪💪💪Spor ayakkabısı ayağıma vurdu bir acıyor ki🥹

Selamlar🙋‍♀️9015 adım (7km ) yürüdüm💃💃💃Hem yorgunum hemde ayaklarımda bül oluştu.Hemen Spor ayakkabısı ayağıma vuruyor.Ayağım şişiveriyor kısa sürede.

Selamlar.Yürüşümü tamamladım.12899 adım attım.1saat 40 dakika sürdü.Ayaklarımın altı ,yan tarafları su topladı.Spor ayakkabımı bile giyemedim Sandaletle yürüdüm.Durmak yok yürüyüşe devam.Ruh halime de iyi geldi 💃💃💃💃💃💃💃

Back
X