canım 20 yasınayım ıstanbulda ıkamet edıyorum ısmım denız ,nısanlıyım ocakın 6sında dugunum var canım suan calısmıyorum
bende yeniyimmmm benide alın aranıza adım ilknur yaş:18 :) coook kafa dengiyimdir
bende adanalıyım canm :) bnde 20 yaşına gireceğim ne kadar güzel çok yakınmış düğün tarihin çok mutlusundur allahım her keze nasip etsin çok duygulandım şu andanişanlınla nasıl buralara geldiniz biraz anlatmak istermisin çok sevinirim canım benim çok korkularm var
rabbim nazarlardan korusun mutluluğunuz dilerim bir ömür boyu sürer benim de hayatımda biri var canm ama tabi yaşlarımız büyük değil belirli işlerimz yok ciddiyiz ama bunlar olmayınca olmuyor önümüzde nerden baksan bir 2 3 sene 4 de olablir o kadar var 1 sene yi geçkindir de beraberiz eşin ile nasıl tanıştınız ben hep korkuyorum bir gün sıkılacağız aşk sevgi bitecek diye biliyormusun bizde birbirimiz için bir çok fedakarlık yaptık
amın canım cumlemıze ,bız nısanlımla acele bır araya geldık arkadaslık falan olmadı dıye bılırım bırden bu ılıskının ıcınde bulduk kendımızı ama herseyden once sevgı ,tum ımkansızları astık dıyebılırız,suan ıkımızde 20 yasındayız 4 5 senelık bır beraverlıgımız var cocouklugumuza dayann cok mutluyuz ınsallh hep boyle gıder canım herkez mutlu olsun
4 5 sene mi canım ne kadar güzel.. 4 5 sene ne dmeek ya hiç bitmedimi sevgiiniz aşkınız sıkılmadınız mı birbirinizden ben bunlar olacak diye çok korkuyorum ..
ayyy cok sevindim alynacım bnm de 4 senelk bi ilişkm var aksişine gün gectkçe baglanıyorum suan askerde ama tek ayrılığım askerlik olsun ne diyeyim :) allh herkese uzun ömürlü ilişkiler basip etsin tabi sonu mutlulukla bitecekse
canım rabbım ayırmak ıstedıgınnde ne yapsan faydasız acıkta alttan almanın verdıgı bır surec bu ,yok sıkılma falan hıcte olmadı ,kavgalar oldu bırcok kez aayrılcaz dedık ama olmadı ıste
herşeyin bi zamanı var tabi doğrusuda bu zaten
bizim tanışmamızda evlenmemizde baya zorlu bi süreçti sonra bi ara anlatırım uzunca bi hikaye
evet canım öyle oldu ilk göz ağrısı gıbi bişey işte kastamonuluyum cnm lise sondayım üniverstye hazrlnyrm bakalım nasip olur inşallah
bulunduğu yerde fazla iş imkanı yok malesefçok güzelmiş bölümünüz su an bende katipliğe hazırlanıyorum ama o olmasa ne yapacağım bilmiyorum bulunduğm yer dolayı sı ile pek fazla iş imkanıda yok buralarda ders de çalışmak içimden gelmiyor . dershanede mi öğretmenlik yapıyorsun canım bana biraz akıl versen ögretmenim :)
hayır ilköğretimdeyim canım ders çalışmayı sevmen gerekiyortek seçenek bu açıktan okuyor musun bir şeyler? en mantıklısı kpss ama çok iyi hazırlanmak gerekiyor
Resmen roman yazıyorum be
özel mesaj göndermeme izin verilmiyormuş henüzçok merak ediyorum acaba nasıl olacak :) biraz konu üzerine ipucu versen olmaz mı :) eminim ki senaryonu elif ablada çok begenecekk
çok merak ediyorum acaba nasıl olacak :) biraz konu üzerine ipucu versen olmaz mı :) eminim ki senaryonu elif ablada çok begenecekk
lise mezunlarında 86 az oluyor genelde daha yüksek kapıyor açıktan adalet okuyabilirsin mesela össye gir bence açıktan okumak iyidir zaten test oluyor açıköğret,m sınavları yanlış doğruyu da götürmüyor çok daha kolay.İnş katiplik olur ama bunu da değerlendir derim. Ders çalışmak içinden gelmiyorsa da zorlayacaksın kendini kolay olmuyor sonuçta istedikten sonra yaparsın insanlar kaç yaşından sonra açık öğretim okuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?