Forumda Yeniyim. sizlerle tanışmak arkadaş olmak gercek bir dost olmak istiyorum.

canım 20 yasınayım ıstanbulda ıkamet edıyorum ısmım denız ,nısanlıyım ocakın 6sında dugunum var canım suan calısmıyorum

bende adanalıyım canm :) bnde 20 yaşına gireceğim ne kadar güzel çok yakınmış düğün tarihin çok mutlusundur allahım her keze nasip etsin çok duygulandım şu anda nişanlınla nasıl buralara geldiniz biraz anlatmak istermisin çok sevinirim canım benim çok korkularm var

amın canım cumlemıze ,bız nısanlımla acele bır araya geldık arkadaslık falan olmadı dıye bılırım bırden bu ılıskının ıcınde bulduk kendımızı ama herseyden once sevgı ,tum ımkansızları astık dıyebılırız,suan ıkımızde 20 yasındayız 4 5 senelık bır beraverlıgımız var cocouklugumuza dayann cok mutluyuz ınsallh hep boyle gıder canım herkez mutlu olsun

herşeyin bi zamanı var tabi doğrusuda bu zaten

bizim tanışmamızda evlenmemizde baya zorlu bi süreçti sonra bi ara anlatırım uzunca bi hikaye

4 5 sene mi canım ne kadar güzel.. 4 5 sene ne dmeek ya hiç bitmedimi sevgiiniz aşkınız sıkılmadınız mı birbirinizden ben bunlar olacak diye çok korkuyorum ..

4 5 sene mi canım ne kadar güzel.. 4 5 sene ne dmeek ya hiç bitmedimi sevgiiniz aşkınız sıkılmadınız mı birbirinizden ben bunlar olacak diye çok korkuyorum ..

canım rabbım ayırmak ıstedıgınnde ne yapsan faydasız acıkta alttan almanın verdıgı bır surec bu ,yok sıkılma falan hıcte olmadı ,kavgalar oldu bırcok kez aayrılcaz dedık ama olmadı ıste

ayyy cok sevindim aleynacım bnm de 4 senelk bi ilişkm var aksine gün gectkçe baglanıyorum suan askerde ama tek ayrılığım askerlik olsun ne diyeyim :) allh herkese uzun ömürlü ilişkiler nasip etsin tabi sonu mutlulukla bitecekse

Son düzenleme:

bende seninle tanıştığım için çok sevindim amin canm 4 sene oo :) çocukluktan başlamıs de sene ne kadar güzel nerelisin peki canım başka neler yapıyorsun okuyormusun :)

canım rabbım ayırmak ıstedıgınnde ne yapsan faydasız acıkta alttan almanın verdıgı bır surec bu ,yok sıkılma falan hıcte olmadı ,kavgalar oldu bırcok kez aayrılcaz dedık ama olmadı ıste

anladım canım umarım bir ömrü boyu mutlu olursunn :) düğün heycanı çok farkı oluyordur öyle değil mi bende yaşayabilecek miyim acaba .. :)

evet canım öyle oldu ilk göz ağrısı gıbi bişey işte kastamonuluyum cnm lise sondayım üniverstye hazrlnyrm bakalım nasip olur inşallah

evet canım öyle oldu ilk göz ağrısı gıbi bişey işte kastamonuluyum cnm lise sondayım üniverstye hazrlnyrm bakalım nasip olur inşallah

inşallah canım . ne bölümü istiyorsun bende 2 sene önce mezun oldum işletme fakültesini kazandım ama gitmedim istemedim bir bölümdü olmuşken sağlık veya hukuk olsun istedim ama artık ünv. şansım kalmadı malesef .. su an birşeyler yapmaya çalışıyorum okulda bitti bir boşluktayım sanki katiplik var benimde önümde bakalım ne olacak bu site bana çok iyi geldi :)

hayır ilköğretimdeyim canım ders çalışmayı sevmen gerekiyor tek seçenek bu açıktan okuyor musun bir şeyler? en mantıklısı kpss ama çok iyi hazırlanmak gerekiyor

hayır ilköğretimdeyim canım ders çalışmayı sevmen gerekiyor tek seçenek bu açıktan okuyor musun bir şeyler? en mantıklısı kpss ama çok iyi hazırlanmak gerekiyor

yok canım okumuyorum su anda düz lise olarak kpss ye girdim 86 aldım ama atamam gelmedi bende su anda katipliğie konsantre oldum umudum o canım ders çalışmak hiç mi hiç içimden gelmiyor . tam oturuyorum başına ne biliyim istemiyorum belkide umutsuz oldugum için nasıl olsa açıktan okuyacağım düşüncesiyle de sogudum bilmiyorum bende

lise mezunlarında 86 az oluyor genelde daha yüksek kapıyor açıktan adalet okuyabilirsin mesela össye gir bence açıktan okumak iyidir zaten test oluyor açıköğret,m sınavları yanlış doğruyu da götürmüyor çok daha kolay.İnş katiplik olur ama bunu da değerlendir derim. Ders çalışmak içinden gelmiyorsa da zorlayacaksın kendini kolay olmuyor sonuçta istedikten sonra yaparsın insanlar kaç yaşından sonra açık öğretim okuyor.

doğru diyorsn canım haklısın evet. en az 95 alması gerekiliyor ikinci atamada belki 92 ye düşübiliyor çok üzgünüm ben sağlık kurumları iş. okumak istiyorum canım katiplik olmasa o bölüm nasıl bir fikrin var mı atamaları felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…