Fotoğraflarda daha güzel olmak

ben de aksine fotolarda odun gibi çıkarım ,gerçekte daha güzel olduğumu söylerler, bu da beni üzüyor fotojenik değilim ve çekici fotoğraflarım yok diye İşte insanoğlu illa kendini üzmek eleştirmek için bi bahane buluyor yani takılmayın bence fotoda güzel çıkmak kötü bişey değil aksine fotojenik olduğunuzu gösterir

Bi kaç kere dedim ama yineleyin bunu tercih ederdim ben ya.. bu bana olmadığım biri gibi görünüyormuşum hissiyatı veriyor çünkü özgüvenimi de yaralıyor. Beni yüzeysel biri olsrak düşünmeyin lütfen yanlış ifade etmek istemiyorum ama etkileniyorum

eminim gayet güzelsinizdir bu konuda hassasiyetiniz var bence

Cep telefonu kamerasıyla çekilmiş fotoğraflardan mı bahsediyorsunuz ?
Telefon kameralarının yüzün proporsiyonlarını yanlış gösterdiğini anlatan bir konu var forumda. Fotoğraf makinesi ile çekilmiş fotoğraflarınızda da görsel farklılık var mı ?

Cep telefonu kamerasıyla çekilmiş fotoğraflardan mı bahsediyorsunuz ?
Telefon kameralarının yüzün proporsiyonlarını yanlış gösterdiğini anlatan bir konu var forumda. Fotoğraf makinesi ile çekilmiş fotoğraflarınızda da görsel farklılık var mı ?

Bana da genelde yakın çevrem söyler bunu artık istersen hakaret istersen sevineblrsn modu

Bundan dolayı kadınlar artık tek elden çıkmış gibi tek tip herkes birbirine benziyor yazık.

Bende fotoğrafta daha farklı çıkarım. Oynamam üzerinde. Ama bu gerçekte bi tık çirkin olduğundan değil. Bazen ışıktan bazen ortamdan farklı ve güzel çıktığı oluyor insanın. Modunuz düşmesin hiç. Hatta giyimine bile ekstra dikkat ettiğinde, farklı bir tarzla çıktığında '' oooo '' diyorlar ama bunu her zaman yapamayabiliyoruz. Onun gibi düşün. Ben mesela ses kaydı gönderdiğimde '' bu ne ya travesti gibi mi çıkıyor benim sesim ? '' diyorum İlla ki gerçek hayattan bi tık farklılık olabiliyor.

Ben fotoğraflarda olduğumdan çok farklı çıktığımı düşünüyorum. Bir gözüm kısık,bir kaşım havada falan.kdkd
Ama gerçekte öyle değilim ve benim için önemli olan gerçek görünüşüm.

Şahsen ben kendimde hiçbir farklılık görmüyorum ne daha güzel ne daha çirkin bazen ama bazı fotoğraflarda ışığın etkisiyle ve doğru makyajla cilt mermer gibi çıkıyor o aydınlatıcılar falan efsane parlıyor, O başka konu ama başka bi değişik fark etmiyorum sosyal medyada profesyonel kamerayla çekilmiş fotoğraflarım da var telefon kamerasıyla da olanlar var. Sadece daha zayıfım fotoğraflar da daha kilolu duruyorun

Keşke ben de böyle olsam ya valla diğer türlüsü daha özgüven kırıcı

Ama bana direkt fotoğraflarda daha güzelsin dendi bugün. Farklı çıkmak başka. Fotoğraflarda daha güzelsin başka bir anlam ifade ediyor, demek ki diyorum gerçekte bundan daha çirkinim

Biz de görseydik bi…

Fotojenik deniyor fotoğraflarda daha güzel çıkan insanlara.
Diyelim ki gerçek hayatta daha az güzelsiniz (kime göre neye göre?) ne olacak? Para kazanıyorsanız, kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsanız, bide sağlıkliysaniz gerisi çok önemli değil. Güzellik algısı herkesin farklı, biri kilolu beğenir diğeri çok zayıf olanı. Biri gamze sever biri gamzeyi kusur olarak görür. Kime göre neye gore güzel veya çirkiniz.
Takılmayın böyle şeylere gülüp geçin hayat bunları düşünmeye değecek kadar uzun değil malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…