- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Hahaha ahakdkd ifşa edememmm kendimiFotonuzu ve gerçek görünüşü bi ben mi merak ettim
Hahaha ahakdkd ifşa edememmm kendimi
Ben bunu tercih ederdim ya. Fotoğraflarda daha güzel olmak bana göre gerçek hayatta çirkin olmak demek bunu üstü kapalı söylemek işteBana da hep fotoğraflardan daha güzelsin deniyor ve moralim bozuluyorÇünkü o fotoğrafları özenerek çekiyorum
Bi kaç kere dedim ama yineleyin bunu tercih ederdim ben ya.. bu bana olmadığım biri gibi görünüyormuşum hissiyatı veriyor çünkü özgüvenimi de yaralıyor. Beni yüzeysel biri olsrak düşünmeyin lütfen yanlış ifade etmek istemiyorum ama etkileniyorumben de aksine fotolarda odun gibi çıkarım ,gerçekte daha güzel olduğumu söylerler, bu da beni üzüyor fotojenik değilim ve çekici fotoğraflarım yok diyeİşte insanoğlu illa kendini üzmek eleştirmek için bi bahane buluyor yani takılmayın bence fotoda güzel çıkmak kötü bişey değil aksine fotojenik olduğunuzu gösterir
eminim gayet güzelsinizdir bu konuda hassasiyetiniz var benceBi kaç kere dedim ama yineleyin bunu tercih ederdim ben ya.. bu bana olmadığım biri gibi görünüyormuşum hissiyatı veriyor çünkü özgüvenimi de yaralıyor. Beni yüzeysel biri olsrak düşünmeyin lütfen yanlış ifade etmek istemiyorum ama etkileniyorum
Sinir oluyorum ya fotoğraflarda daha farklısın vs bişey duyunca inanın modum tamamen düşüyor. Ben dış görünüşüme çok güvenen bir insan değilim zaten bunu işitmek de üstüne tuz biber ekiyor
Sinir oluyorum ya fotoğraflarda daha farklısın vs bişey duyunca inanın modum tamamen düşüyor. Ben dış görünüşüme çok güvenen bir insan değilim zaten bunu işitmek de üstüne tuz biber ekiyor
Bana da genelde yakın çevrem söyler bunuvala fotoğraflarda daha güzel çıkıyor olmak ozguveninizi zedeliyor ise bayağı bir sıkıntı vardır ...
güzel olma normu olan bu çağda kadınların kendini bu kadar meta haline getirmesi beni bayağı üzüyor
konu sahibi güzel olmak zorunda değilsiniz, güzel olmak hayatınıza düşündüğünüz kadar büyük artılar katmayacak.
konunun en dibi buraya varıyor görünüş kaygısı.
oysa ayaklarinin üzerinde maddi ve manevi olarak dik durabilmek her şeyden daha çok artı katıyor hayata.
Bundan dolayı kadınlar artık tek elden çıkmış gibi tek tip herkes birbirine benziyor yazık.işler öyle bir noktaya geldi ki
sürekli güzel olmazsan , zayıf olmazsan , bakımlı olmazsan hiçsin mesajları pompalaniyor
kadınların sürekli güzel olup zengin sevgili bulması pompalaniyor.
istiyorlar ki kadınların tek derdi kendi gorunusleri olsun , dünyadan el etek çeksinler
kendileri zengin olmak için cabalamasin baskasinin parasıyla gecinsinler vs vs
kadın gücünden korkuyorlar , kadını bir aynaya sıkıştırmaya çalışıyorlar
Bende fotoğrafta daha farklı çıkarım. Oynamam üzerinde. Ama bu gerçekte bi tık çirkin olduğundan değil. Bazen ışıktan bazen ortamdan farklı ve güzel çıktığı oluyor insanın. Modunuz düşmesin hiç. Hatta giyimine bile ekstra dikkat ettiğinde, farklı bir tarzla çıktığında '' oooo '' diyorlar ama bunu her zaman yapamayabiliyoruz. Onun gibi düşün. Ben mesela ses kaydı gönderdiğimde '' bu ne ya travesti gibi mi çıkıyor benim sesim ? '' diyorumHerkese merhaba,
Beni çok rahatsız eden ama belki size göre amaan bu da dert mi diyeceğiniz bir konu aslında.
Bugün iş arkadaşım bana dedi ki, sen fotoğraflarda “daha güzel” çıkıyorsun. Bu bana yıllardır ara ara söylenir. Ve bugün artık inanılmaz canımı sıktı bu mevzu. İnanın anlamıyorum, geçen sene de birisi söylemişti. Ben genel hatları itibariyle zayıf bir insanım fotoğraflarda da bir tık kilolu çıkıyorum, o mu etkiliyor nedir bilmiyorum ama fotoğraflarda daha güzel olmak özgüvenimi inanılmaz derecede sarsıyor. Kimseye fotoğraf gönderemiyorum ki ilk tanıştığımda flörtleştiğimde geldiğimde bu ne ya demesin diye. Kendimi olduğumdan daha çirkin hissediyorum nasıl anlatsam gerçekten bilmiyorum ama bugün inanılmaz üzüldüm, yüzüm düştü modum değişti. Kendime güvenim de sarsılıyor. Biraz da kalabalık ortamda çalışıyorum göz önündeyim bunu duyunca maalesef etkiliyor beni ister istemez. Çocuk gibi modum düştü ya bugün inanamıyorum kendime ama elimde değil. Aştım bunu sanıyordum ana aşmamışım. Asla shop filtre de kullanmıyorum. Neden oluyor bilmiyorum anlamıyorum neden yani.. Yani nasıl anlatsam bilmiyorum fotoğraflarda çirkin olup gerçek hayatta görünce aaa demelerini yeğlerdim…bir de son zamanlarda tam kendime özgüvenim geldi, hayatımda çok uzun bir dönemden sonra kendimi tekrar güzel hissetmeye başladığım bir dönemde bunu duymak beni üzdü yalan söyleyemeyeceğim. çözebileceğim bir şey değil paylaşmak istedim sadece
Şahsen ben kendimde hiçbir farklılık görmüyorum ne daha güzel ne daha çirkin bazen ama bazı fotoğraflarda ışığın etkisiyle ve doğru makyajla cilt mermer gibi çıkıyor o aydınlatıcılar falan efsane parlıyor, O başka konu ama başka bi değişik fark etmiyorum sosyal medyada profesyonel kamerayla çekilmiş fotoğraflarım da var telefon kamerasıyla da olanlar var. Sadece daha zayıfım fotoğraflar da daha kilolu duruyorunCep telefonu kamerasıyla çekilmiş fotoğraflardan mı bahsediyorsunuz ?
Telefon kameralarının yüzün proporsiyonlarını yanlış gösterdiğini anlatan bir konu var forumda. Fotoğraf makinesi ile çekilmiş fotoğraflarınızda da görsel farklılık var mı ?
Keşke ben de böyle olsam ya valla diğer türlüsü daha özgüven kırıcıBendede tam tersi herkes fotolarda kötü cikiyosun diyor.bi arkadaşım seni gerçek halinle gormesem fotolarda hiç güzel bulmazdim dedi.bence fotojenik olmakla alakalı bı durum.bende napsam asla fotolarda güzel çıkmıyorum.
Ama bana direkt fotoğraflarda daha güzelsin dendi bugün. Farklı çıkmak başka. Fotoğraflarda daha güzelsin başka bir anlam ifade ediyor, demek ki diyorum gerçekte bundan daha çirkinimBende fotoğrafta daha farklı çıkarım. Oynamam üzerinde. Ama bu gerçekte bi tık çirkin olduğundan değil. Bazen ışıktan bazen ortamdan farklı ve güzel çıktığı oluyor insanın. Modunuz düşmesin hiç. Hatta giyimine bile ekstra dikkat ettiğinde, farklı bir tarzla çıktığında '' oooo '' diyorlar ama bunu her zaman yapamayabiliyoruz. Onun gibi düşün. Ben mesela ses kaydı gönderdiğimde '' bu ne ya travesti gibi mi çıkıyor benim sesim ? '' diyorumİlla ki gerçek hayattan bi tık farklılık olabiliyor.
Biz de görseydik bi…Ben fotoğraflarda olduğumdan çok farklı çıktığımı düşünüyorum. Bir gözüm kısık,bir kaşım havada falan.kdkd
Ama gerçekte öyle değilim ve benim için önemli olan gerçek görünüşüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?