Fotoğraflarda daha güzel olmak

Yüzün zayıf mi normalde? Yas kaç bide?

Size çirkinsiniz denmemiş, fotoğrafta daha güzel çıkıyorsunuz denmiş, bu söz sizin çirkin olduğunuz anlamına gelmez. Güzelsinizdir ama fotoda bir tık daha güzelsinizdir. Özgüveninizi görsellik üzerine kurmayın zaten. Ne çirkin kadınlar var özgüven tavan. Benim tanıdığım bir kız vardı, güzelliği sıradan, ortalamaydi, yani o demese bu kız ne güzel diye düşünmezdim. Ama o kadar çok güzel olduğunu söylüyor ve vurguluyordu ki, ilk başlarda kendini ne abartiyor derken kızı bir süre sonra çok güzel görmeye başladım. Hatta bu kız ne kadar güzelmiş ben farketmemisim falan oldum şaka gibi di mi ..ki ben güzelliği hemen farkeden bir tipim. İşin komiği benim gibi herkes kızın güzelliğine inandırdı kendini, resmen algimizla oynadı konuşa konuşa, ilginç

Farklı cep telefonlarıyla çekilmiş fotoğraflar, birbirinden farklı çıkabiliyor. Çoğu insanın yüzü fotoğraflarda daha iri çıkıyor. Normal kilo ve fazla kilolu insanlar için bu sorun olurken; sizin yüzünüz sadece biraz daha dolgun görünüyormuş.

Yüzünüzün zayıf olmasından şikayetçiyseniz; sağlıklı kilo alma, yüz egzersizleri gibi seçeneklere bakabilirsiniz.

Tam tersi olduğum için benim de özgüvenim tavan oluyor ama sanmayın ki çok güzelim. Fotojenik ve güzel fotoğraf çeken arkadaşlara sahip olmadığım için kafam kocaman bacaklarım küçücük olduğumdan daha kilolu çıkıyorum. Eminim fotoğraftaki kadar güzelsinizdir. Bence ön kameranın ayna etkisi bu. Eğer yüzünüzün sağ ve sol tarafı aynı değilse gercektekinden çok farklı çıkıyorsunuzdur kamerada.

Bu benim fotoğraflarda nedenini bilmediğim bir şekilde güzel cikiyorum. Ama o fotoğraftaki kadar güzel değilim hiç oturup bunun üzerine düşünmemiştim . Belki sizin çevrenizdekiler guzelliginizin farkında ve cekemiyor. takıntılı olduğunuzu da biliyorlarsa tamam vuracaklari yer belli. Malesef kadın kadına bunu çok yapıyor o yüzden takılmayın kendinizi sevin :)

Bana da tam tersini söylerler genelde
Fotolarda kötü çıkıyormuşum
Demek ki fotojenik birisiniz
Bu güzel bir şey

uğraşarak çektiğim fotoğraflarda gayet güzelim.
normalde resimlerde inanılmaz kötü çıkarım.
gerçekte ise, aynada gördüğüm kadın en güzel versiyonum bence.
takılacak bir durum değil.

Öyle diyene şaka ile karışık fotojeniğim diye kıskanmayın de konuyu kapat. Fotoda ''DAHA'' güzel olman çirkin olduğun anlamına gelmez. Sadece daha güzel çıktığın anlamına gelir. Her fotojenik insan gibi. Hepsi bunalıma girsin o zaman :) Üzme tatlı canını

Yüzünüz simetrik mi? Kendimden örnek vereyim, benim yüzüm çok asimetrik yani sağ tarafının sol tarafıyla bir alakası yok ama gerçekte tanıştığım insanla yüzümün güzel olduğunu söyler, karizmatik bulurlar. Ancak fotoğraflarda korkunç kötü çıkıyorum, fotoğraf bana benzemiyor çünkü sağdan farklı sola farklıyım verdiğim poz ona göre iki farklı insan gibiyim resimde. aklıma gelen belkide yüzünüz çok simetrik, fotoğraflarda tek bir açıdan resim alınıyor ya tablo gibi çıkıyorsunuz. Ve dediğiniz gibi özellikli kamera kalitesi yükseldikçe resimlerde insanlar daha kilolu çıkıyor, belki size kilo yakışıyordur.

Ben de öyleyim fotojeniğim fotoğraflarda daha güzel çıkıyorum bunu farkettiğimden sürekli söylüyorum moral veremiyorum o yüzden arkadaşım çıkmıyor onunki daha değerli. Ama şöyle bir durum var sonuçta bu sizsiniz gözleriniz farklı renk değil yada yüzünüz daha tombul çıksa da sizin yüz hatlarınız

Evet bazı insanlar çok fotojenik bana da öyle söylüyorlar ve ben de bunun farkındayım..normlade de güzel olduğumu düşünüyorum çevremde söyler ama fotolarda daha güzel cikiyorum bence bu rahat olduğum fotoda kendimi kasmadigim için, bu benim çok hoşuma gidiyor mesela, sana öyle diyenlere neysem o çıkıyor başkası değil ya benim de geç benim kızım var o da fotojenik, inan 4 yaşında çocuk fotoda daha güzel çıkıyor, anasının kızı be diyorum

Valla 12500 halimi attığım için buraya bile hiç takılmam boyle seylere ama bir iki sefer fotolardan daha güzelsin çok güzel bi enerjin var dendiği oldu :)
Artık fotolardan daha nasıl guzel olacaksam

Bence rahat olman lazım ve gerçekten içten bir gülümseme gerekli, ben ne zaman zorla gülsem kötü çıkıyor, bir de gün batımı veya hafif kapalı hava aşırı güzel oluyor

Evet bu doğru kamera korkusu var bende, denemem lazım

Benim de fotojenik olduğum söylenir ama olmayan şey de çıkmaz fotoda. ha bazıları dünya kadar filtre kullanıyor ben arkadaşımı tanıyamıyorum instada vs. eğer öyleyse bilemem. ama ben aydınlatma dışında filtre kullanmam mesela o da foto karanlıksa o zaman ancak.

cogu insan simdilerde filter falan hep oldugundan cok daha guzel cikiyor. Sonra yuzyuze bir geliyorsun, tamamen hayal kirikligi.

Filter kullaniyorsaniz kullanmayin. Ama size fotojeniksin degil de “daha guzelsin” diyen kisinin terbiyesizlik yaptigini dusunuyorum. Haddini bilsin. Kim olsa boyle bir yoruma bozulurdu

Off ben aynı morfinman gibi çıkıyorum fotolarda, hele bazı fotolarda çekildigimi bilmesem ben değilim diyeceğim

Cesitli sebepleri olabilir:
1) bir videonuzu ve fotografinizi karsilastirin. Eger videoda daha cirkinseniz sebebi yaptiginiz mimik ve jestlerdir. Sizi cirkinlestiren mimikleri farkedin ve duzeltmeye calisin.
2) Cilt kusurlariniz fotografta gorunmuyordur (diyecegim ama sebep bu olsa bilirdiniz sanirim)
3) aura, bakis, durus, kendine guven, sesini kullanma becerisi, karizma cok onemli. Mesela friends dizisinde fotograflara bakarsak Monica daha guzel yuzu daha simetrik, ama Rachel daha karizmatik oldugu icin herkes onu daha guzel buluyor. Dizideki erkeklerin de hepsi Jennifer Aniston'a asik olmus diger kizlara asik olan yok.
4) Yuzunuz/kafaniz hatta burnunuz normalden kucuk olabilir. Boyunuz kisa omuzlariniz dar olabilir. Mesela benim yuzum genis yanakliyim o yuzden selfi cekemiyorum cunku yuzum tum ekrani kapliyor. Sizin yuzunuz kucukse selfide oldugunuzdan daha guzel cikiyorsunuzdur. Belki yuzunuzdeki hersey minyon oldugu icin guzelliginiz normal hayatta dikkat cekmiyordur. Yani yine guzelsinizdir de kucuk olan seyler yolda sokakta dikkat cekmez. Ben yuzunuzun simetrik oldugunu dusunuyorum bence daha havali bir sac, makyaj, giyim ile yuz guzelliginizi on plana cikarabilirsiniz. O zaman herkes size hayran kalir.

Bir de size fotografta daha guzelsin diyenlere, ya ben de bunun nedenini merak ediyorum sence nerem fotografta daha guzel diye sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…