Fotoğraflarda daha güzel olmak

Bu arada ben de videolarda ve canli guzel cikiyorum ama fotograflarda cok geriliyorum. Fake gulumsedigim fotolarda gerginlikten dudagimin kenari hep asagiya dogru gitmis, gerginligimi gizleyemiyorum.

Bendeki sıkıntı da sizinkinin tam tersi. Normalde çok beğeniliyorum ama pek fotojenik değilim. Fotoğraflarda tam olarak normalde olduğum gibi olmuyor nedense garip. Bana da sürekli bunu söyledikleri için fotoğraf çekilmekten soğudum açıkçası.

Böyle bir arkadaşm vardı fotografta yüzde 40 oraninda daha güzel çıkıyirdu. Normalde de cirkin degildi tabi ama farklıydı işte. Yanakları normalde çöküktü fotoğrafta o belli olmuyordu fark oydu bence.

Demekki daha fazlası olabilirsiniz ama yorgun veya kendinize özgüvensiz olmanız sizi biraz daha fotoğraftakilerden cansız gösteriyor olabilir. (Gerçek durum tabii ki bu değil) durum güzellik değil sinerji olabilir. Bana da öyle söylüyorlar ve ben kendimi fotoğraftakinden daha güzel buluyorum. Ama karşımdaki insan bana demekki kötü duygularla bakıyor beni sevmiyor gözüne batıyorum beğenmiyor ki onun gözüne öyle geliyorum. Ya da her zaman göz önünde olduğunuz için alışmışlardır ve güzelliğiniz sıradan geliyordur. Ben buna seviniyorum çünkü kendimin gerçekten güzel olduğunu ibiiyorum. O insanların beni kendinden üstün görüp, yanlarında benim fotoğrafımın güzel çıkmasına bozulduklarını farkındayım. O insanlara yaşadığım güzel anıları bile anlatıp paylaşmıyorum

Ulan tam tersi ya. Gerçekte fotoğraflarımdan on kat daha güzelim ama anlamıyorum ki neden böyle oluyor.

Nasıl fotoğraf çekiniyorsunuz pozlarınız neler belki fikir verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…