Fotoğraflarla hedefime ilerlerken:))

32 yaşındayım , iki tane 9 yaşında canperem var iki ogluş :) çalışıyorum

2010 yılında diyete başladım 98 den 63 e kadar indim ama tekrar 74 oldum şuan onlardan kurtulmaya çalışıyorum.
spor çok etkili sneinn vucudundada gördüm değişimleri bende her yaz bu ıl zayıf olcam diyorum ama şişiyorum
sabahları bir saat yürüyrdum artık akşam lesile yapıp sabah yürüycem

iş yerinde çıkıyor öğlen yemeğim , burda yiyorm pilav makarna yemiyorum börek varsa bir dilim günlük menü paylaşımıda yapabilirimmm yapıyorsunuz kilo vermek için herşeyi yapaarımm :))

Ooo süpersin Oğluşların ikiz mi? Sen de zor kilo verenlerdesin sanırım benim gibi ama yılmak yok zorda olsa gidecek bu kilolar
Menü paylaşımı yapıcam ben ve yaptığım sporları kalori saatim var şuan tamirde eşim Sağolsun nabız Kemerini makineye attı da yaktığım kaloriyi bile eklicem buraya
Normalde ben de çalışıyorum ama doğumdan dolayı bir yıl ücretsiz izne ayrıldım...
Hadi bakalım ya Allah bismillah diyelim

evet cnm ikiz benim oğlanlar , memurmusun ücretsiz izn aldııgna göre,

şimdiye kadar çok yöntemler deneidm , kalori sayma ,montiagne diyeti, 5 ten sonra yememe hepsini harmanlayıp kendime uygun birşeyler yeeye çalışıyorum ekmek ve hamur işini sveiyorum oda bana kilo yapıyor maalesef ,

bayramda tatile gideceğim inşş bi 5 kg veririm

sabah bir saat yrüyüp akşam leisle çok fazla olmaz dgeil mi
ancak bu şekilde hızla gider kilolalr

Süpermiş...evet Can'ım sağlık personeliyim ben evet
Sen kendini biliyorsun beslenme konusunda yani E o Zaman geriye Birtek spor kalıyor onu da yaptın mı vereceksin eminim çünkü spor en az beslenme kadar önemli hatta bana göre Bi tık daha önemli
Ramazanı iyi değerlendirmemiz lazım bilmiyorum oruç tutuyor musun ama ben öyle yapıcam inşallah... Tatlı çikolata vs kesmem lazım

Evett günlükçüm bugün kü kahvaltı menüm gelsinnn
Normalde uzun Bi süredir sabahları reçel Nutella tarzı birşeyler yemiyordum ama bu çilek reçelini dün kendim yaptım bakayım Bi tadı Nasıl olmuş demi ama bir tatlı kaşığ yicem sadece söz sana

Peynirdwn bir dilim zeytin de iki tane yedim, öğle ve akşama da mercimek salatası yicem:)

merhaba gerçekten çok iyi görünüyorsun tebrik ederimbenimle nerdeyse aynı kilodasın bende 77.1 çıktım bu sabah ama ben 44 beden giyiyorum sporun farkı işte.30 yaşındayın bir buçuk yaşında bir oğlum var çalışıyorum.hedefim 60 kilo olmak boyum 1.68.bi sporda dikiş tuttursam gelecek devamı.internetten zumba videosu buldum yapmaya çalıştım ama 14. dakikada şiştim kaldım bu iş böyle olmayacak diye lesliden başlamak isitiyorum.kondüsyonum biraz artsın zumba yapmayı bende istiyorum

Benim boyum 1.58
Kilom 84
İlk hedefim 79 inşallah bende bu hedefime ulaşırım bu arada yaşım 35 4. Çocuğum 7 ay önce dunyaya geldi

Çok teşekkür ederim
Ben bu sabah 76.6 çıktım:)) böylece ilk kilo bildirimi de yapmış oldum
Kızz benim hedefim de 60 kilo ama sanırım 70 olduğumda 60 gibi görününcem önemli olan beden ölçüsü ve görünüm daha önce paylaşmıştım kas ve yağ farkını diğer topiklerde bakayım da yine paylaşayım
Kesinlikle spor farkı işte gözle görünür şekilde koydum toplamda 12 kilo ama 20 kilo vermiş görünümü var... Sporumu hiç bırakmadım arkadaşlar mecburiyet olmadığı sürece
10 gün ayağımı burktum ve iki kez 10 ar günde gribal enfeksiyon geçirdiğim için yapamadım o Zaman'larda da içim içimi yedi
Sende aramıza hoş geldin tatlım, menü ve spor paylaşımı yapıyorsuz, paylaşımlarını beklerim

Benim boyum 1.58
Kilom 84
İlk hedefim 79 inşallah bende bu hedefime ulaşırım bu arada yaşım 35 4. Çocuğum 7 ay önce dunyaya geldi
Allah bağışlasın canımm çocuğunu
Önemli olan kısa hedefler koymak ben önceleri 60 kilo 60 kilo deyip duruyordum ama hata yaptığımı araştırdıkça anladım. Kısa süreli hedefler koymak lazım. Şuan 76.6 ım mesela ilk hedefim 75 sonra 70 olacak
Daha önceden spor geçmişin varmı peki?

teşekkür ederim canım.spor ve menü paylaşımı yapacam inşallah ama hergün spor yapabilir miyim bilmiyorum ya
bencede önemli olan kısa hedefler koymak ben hamile kalmadan önce 76 kiloydum şimdi önce 76 olmak sonrada 70 olmak istiyorum inşallah

Evde yürüyordum halende yürüyorum başka birşey yapma şansım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…