Hoşgeldinnnn yaş boy kilo hedef yazmak istersen onları Bi alayım:))selammm ben geldimmm kilollarından muzdarip birisi daha :)
Ooo süpersin Oğluşların ikiz mi? Sen de zor kilo verenlerdesin sanırım benim gibi32 yaşındayım , iki tane 9 yaşında canperem var iki ogluş :) çalışıyorum
2010 yılında diyete başladım 98 den 63 e kadar indim ama tekrar 74 oldum şuan onlardan kurtulmaya çalışıyorum.
spor çok etkili sneinn vucudundada gördüm değişimleri bende her yaz bu ıl zayıf olcam diyorum ama şişiyorum
sabahları bir saat yürüyrdum artık akşam lesile yapıp sabah yürüycem
iş yerinde çıkıyor öğlen yemeğim , burda yiyorm pilav makarna yemiyorum börek varsa bir dilim günlük menü paylaşımıda yapabilirimmm yapıyorsunuz kilo vermek için herşeyi yapaarımm :))
Süpermiş...evet Can'ım sağlık personeliyim ben evetevet cnm ikiz benim oğlanlar , memurmusun ücretsiz izn aldııgna göre,
şimdiye kadar çok yöntemler deneidm , kalori sayma ,montiagne diyeti, 5 ten sonra yememe hepsini harmanlayıp kendime uygun birşeyler yeeye çalışıyorum ekmek ve hamur işini sveiyorum oda bana kilo yapıyor maalesef ,
bayramda tatile gideceğim inşş bi 5 kg veririm
Çok teşekkür ederimmerhaba gerçekten çok iyi görünüyorsun tebrik ederimbenimle nerdeyse aynı kilodasın bende 77.1 çıktım bu sabah ama ben 44 beden giyiyorum sporun farkı işte.30 yaşındayın bir buçuk yaşında bir oğlum var çalışıyorum.hedefim 60 kilo olmak boyum 1.68.bi sporda dikiş tuttursam gelecek devamı.internetten zumba videosu buldum yapmaya çalıştım ama 14. dakikada şiştim kaldım bu iş böyle olmayacak diye lesliden başlamak isitiyorum.kondüsyonum biraz artsın zumba yapmayı bende istiyorum
Allah bağışlasın canımm çocuğunuBenim boyum 1.58
Kilom 84
İlk hedefim 79 inşallah bende bu hedefime ulaşırım bu arada yaşım 35 4. Çocuğum 7 ay önce dunyaya geldi
teşekkür ederim canım.spor ve menü paylaşımı yapacam inşallah ama hergün spor yapabilir miyim bilmiyorum yaÇok teşekkür ederim
Ben bu sabah 76.6 çıktım:)) böylece ilk kilo bildirimi de yapmış oldum
Kızz benim hedefim de 60 kilo ama sanırım 70 olduğumda 60 gibi görününcemönemli olan beden ölçüsü ve görünüm daha önce paylaşmıştım kas ve yağ farkını diğer topiklerde bakayım da yine paylaşayım
Kesinlikle spor farkı işte gözle görünür şekilde koydum toplamda 12 kilo ama 20 kilo vermiş görünümü var... Sporumu hiç bırakmadım arkadaşlar mecburiyet olmadığı sürece
10 gün ayağımı burktum ve iki kez 10 ar günde gribal enfeksiyon geçirdiğim için yapamadım o Zaman'larda da içim içimi yedi
Sende aramıza hoş geldin tatlım, menü ve spor paylaşımı yapıyorsuz, paylaşımlarını beklerim
bencede önemli olan kısa hedefler koymak ben hamile kalmadan önce 76 kiloydum şimdi önce 76 olmak sonrada 70 olmak istiyorum inşallahAllah bağışlasın canımm çocuğunu
Önemli olan kısa hedefler koymak ben önceleri 60 kilo 60 kilo deyip duruyordum ama hata yaptığımı araştırdıkça anladım. Kısa süreli hedefler koymak lazım. Şuan 76.6 ım mesela ilk hedefim 75 sonra 70 olacak
Daha önceden spor geçmişin varmı peki?
Evde yürüyordum halende yürüyorum başka birşey yapma şansım yokAllah bağışlasın canımm çocuğunu
Önemli olan kısa hedefler koymak ben önceleri 60 kilo 60 kilo deyip duruyordum ama hata yaptığımı araştırdıkça anladım. Kısa süreli hedefler koymak lazım. Şuan 76.6 ım mesela ilk hedefim 75 sonra 70 olacak
Daha önceden spor geçmişin varmı peki?
Kusura bakmayin çocukla ugrasinca bana sordugunu sandımEvde yürüyordum halende yürüyorum başka birşey yapma şansım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?