Sabah kahvaltısını kaçta yapıyorsunşimdi öğlen yemeğinden geldim
1 tabak etli türlü
1 kepçe bulgur pilavı (normalde yemiyoru ama canım ekti bugün )
1 kase cacıkk
7 :30Sabah kahvaltısını kaçta yapıyorsun
3 öğün yemek bende kilo yapıyor ya
Hınmmm anladım Can'ım senin yapacağın öğleyi hafif tutup akşam da aynı şekilde ve erkenden yiyerek yaparsın
Hınmmm anladım Can'ım senin yapacağın öğleyi hafif tutup akşam da aynı şekilde ve erkenden yiyerek yaparsın
Yalnız spor da şart sporsuz kilo vermek ile sporla vermek arasında dağlar kadar fark oluyor
Yanında çorba salata bile olurögende burda ev yemeği çıkıyor cnm onu yiyorum akşamı yoğurt yiyerek geçiştirsem on numara beş yıldız olcam ama nerdeee
İnşallah canımm güzel haberlerini bekliyoruz:))Kızlar bende2 Öğün yapmaya çalışıyorum sabah omlet közlenmiş kırmızı biber ve domates salatalık yedim 4 buçuk gibi 2 . Öğünü yerim arada bi armut yedik ogluşumla 2 . Öğünüm semizotu yemeği ve salata yoğurt olacak bu arada cumartesi hariç hiç bozmadı sizin dediğimiz gibi leslie de yapmaya başladım tartım 83 6 gosteriyo inşallah çabucak veririz
Teşekkür ederim tatlım ya çok sağolCanım oğlunu tebrik ederim sanada geçmiş olsun
Canim cok iyi kg vermissin ve super gozukuyorsun tebrik ediyorum seni :)Özellikle aynı tayt ve bady ile çekindim farkı daha iyi anlamak için)
Neyse yarın sabah görüşürüz bakalım günlükçüm
Çok teşekkürler ama daha hedefime var:))Canim cok iyi kg vermissin ve super gozukuyorsun tebrik ediyorum seni :)
Sağolasınnnn tavsiyelerini beklerim ara araHayırlı olsun günlüğüncanımın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?