Fotoğraflarla hedefime ilerlerken:))

şimdi öğlen yemeğinden geldim
1 tabak etli türlü
1 kepçe bulgur pilavı (normalde yemiyoru ama canım ekti bugün )
1 kase cacıkk

Hınmmm anladım Can'ım senin yapacağın öğleyi hafif tutup akşam da aynı şekilde ve erkenden yiyerek yaparsın
Yalnız spor da şart sporsuz kilo vermek ile sporla vermek arasında dağlar kadar fark oluyor

ögende burda ev yemeği çıkıyor cnm onu yiyorum akşamı yoğurt yiyerek geçiştirsem on numara beş yıldız olcam ama nerdeee

Kızlar bende2 Öğün yapmaya çalışıyorum sabah omlet közlenmiş kırmızı biber ve domates salatalık yedim 4 buçuk gibi 2 . Öğünü yerim arada bi armut yedik ogluşumla 2 . Öğünüm semizotu yemeği ve salata yoğurt olacak bu arada cumartesi hariç hiç bozmadı sizin dediğimiz gibi leslie de yapmaya başladım tartım 83 6 gosteriyo inşallah çabucak veririz

İnşallah canımm güzel haberlerini bekliyoruz:))
Leslie başlamada iyi yapmışsın

Evet bugünkü sporumu da çok zor şartlar altında yaptım:)) bugün eşim evde büyük oğlum evde akşama gösterisi var temizlik yemek vs hiç vaktim olmaz diye düşünüyordum araya sıkıştırıverdim valla
Toplamda 50 dk lıktı bugünkü programım 3 ayrı video yaptım çok zordu çoğu yerde bağırdım binbir çeşit squatın anasını ağlattım bacaklarım tutmuyor şuan
Darısı yarına bu arada akşam yemeğimi yarım saat önce bir tabak yaz türlüsü ile yaptım

Günaydınn günlükçük
Dün akşam türlüden sonra oğlumun gösteri dönüşü Bi dondurma patlattık ailecek harikaydı benim bebeğim aşkımm benim hala heyecanımı atabilmiş değlim
Neyse o iki topçuk dondurma sonrası biraz hastalandım gece boyunca sürekli terledim ve şuanda aynıyım

Evet gelelim sabah menüsüne
Tereyağda yumurta bir tane
Biraz tulum peynir
Bir zeytin
Bir dilim tam buğday ekmek
Domates salatalık ve çok az da reçel
2 bardak şekersiz çay
Biraz toparlarsam sporumu yapıcam. Bu arada 5.haftaya başladım çoktan 5.hafta 2.gün
Bugün dambıllarla çalışma var bakalım beni neler bekliyor. Şunu da belirtmeden geçmeyeyim gittikçe zorlaşıyor videolar

Selam günlüğüm bugün akşam yemeğimi saat 7 gibi bir tabak türlü yiyerek yaptım bol yeşil salatayla...
Evet maalesef bugünkü FB proğramımı uygulayamadım malum rahatsızım biraz çünkü gerçekten ciddi efor istiyor
E ben naptım yürüyüş tam 1.30 saat hızlı tempoda ve rıhanna eşliğinde yürüyüş

Günaydınnn günlükçüm
Akşam 7 den sonra bişey yemedim gece de 1 de yatınca açlık krizine girdim resmen, mutfağa gittim geldim fakat bozmadım hiç birşey yemedim aferin bana
Az önce de kahvaltımı 2 haşlanmış yumurta bir parça peynir domates salatalık çok az reçel ve bir dilim ekmekle yaptım

Aa bu arada hafta sonu eşiminn hallettiği Polat saatimin Kemer'i gelecek artık yaktığım kalorileri de eklicem sana:))
Uzun zaman oldu saatimi kullanmayalı özledim pempişimi

Ewwwettt günlükçüm her ne kadar biraz hasta da olsam sporumu yaptım kan ter içinde yazıyorum yüzüm mordan kırmızıya doğru renk değiştirirken:)))

Arkadaşlar özelden çok Msj geliyor ne sporumu yaptığımda ilgili ben şuan Fıtness blender 8 haftalık programını uyguluyorum Can'larım

Bi örnek olsun diye atıyorum bugünkü yaptığım video

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…