Fotoğraflarla hedefime ilerlerken:))

Olsun Can'ım yaptığım sporların yediğimiz şeylerin paylaşımını yapıp somut irdelemek daha iyi oluyor inanın çok faydasını göreceksiniz
bnde kısa hedefler koydum kendime artık kilom 73 ilk hedef 65olmakk
İnşallah bakalım hedefimize ulaşıcaz hep birlikte:))
Kusura bakmayin çocukla ugrasinca bana sordugunu sandım
Ö değil tatlım ne demek...
Sen ne yapıyorsun evde Leslie mi yapıyorsun?

Saat 14.30 bir fincan şekersiz Türk kahvesi arkasına komşum ağaçtan toplamış çok güzel kiraz vardı bir küçük kase yedim ayrıca kiraz kilo vermede çok yArdımcı imiş meyve olarak tercih edilmeli bol lif içerdiği için

Hayır oturma odası holl salon yürüyorum

Ayy şunu yapasım geldi ama bugün çok zorladım kendimi yarına haşat olurum diye korkuyorum fakat iştahım da kabarmıyor değil doğrusu

TV izlerken Bi hareket lazım bacaklarımın dış kısmı süper ama iç bacağım yumoş yumoş sinir oluyorum ben de bunu yapayım dedim

Blogilates ten casey ho iç bacak için güzel Bi çalışma eklemiş akşama yapayım diyorum

salata çok güzel görünüyor cnm
bu saattemi yiyprsun akşam menünü

bende evde olsam 5 te yerim , akşama tavuk çorbası içicem bende

bende çorba içecegimm cnm 5 ten sonra yememyi deneidm bir süre ama olmadı saldırdım hep birşeyere ama çorba ve salta en iyisi , et yersem akşam kilo veremiyorum ben onu anlaıdm birde

Eveet az önce tatlı krizim geldi gittim Bi tane cin atıverdim ağzına ikinciyi üçüncüyü yiyecekken tarçınlı süt geldim aklıma ve hemen onu yapıp içtim ve bugünlük yeme olayını kapattım
3 lt suyumu da içtim
Bakalım yarın nasıl geçecek

Günaydınnn
Bugün güne bir büyük bardak sıcak limonlu su ile başlıyorum... Bugün oğlumun gösterisi var, umarım sporumu yapmaya fırsat bulabilirim

Kahvaltımda bir tane krep iki tatlı kaşığı kadar çilek reçeli bir parça peynir domates salatalık yedim
Sporumu yapmaya güçç topluyorum:))

selam cnm bende dün eve gittim tavuk çorbası içicektim güya sadece içyim çornbamı üstüne iki bardak sıcak su sonra dondurma ve galetea yeidm

sabah hiç bişiy olmamış gibi diyetime devam ettim bıraktığım yerden

Olabilir onlar hiç Bi sıkıntı olmaz ertesi gün kaldığın yerde aynen devam canım
O kadarcık kaçamak hangimizde olmuyor ki
Sabah kahvaltımı erken yapınca sürekli de Bi koşturmaca evin içinde temizlik topla et vs acıktım şimdi salata ve karpuz yiyorum
Sonrasında sporumu yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…