Olsun Can'ım yaptığım sporların yediğimiz şeylerin paylaşımını yapıp somut irdelemek daha iyi oluyor inanın çok faydasını göreceksinizteşekkür ederim canım.spor ve menü paylaşımı yapacam inşallah ama hergün spor yapabilir miyim bilmiyorum ya
bencede önemli olan kısa hedefler koymak ben hamile kalmadan önce 76 kiloydum şimdi önce 76 olmak sonrada 70 olmak istiyorum inşallah
İnşallah bakalım hedefimize ulaşıcaz hep birlikte:))bnde kısa hedefler koydum kendime artık kilom 73 ilk hedef 65olmakk
Ö değil tatlım ne demek...Kusura bakmayin çocukla ugrasinca bana sordugunu sandım
Hayır oturma odası holl salon yürüyorumOlsun Can'ım yaptığım sporların yediğimiz şeylerin paylaşımını yapıp somut irdelemek daha iyi oluyor inanın çok faydasını göreceksiniz
İnşallah bakalım hedefimize ulaşıcaz hep birlikte:))
Ö değil tatlım ne demek...
Sen ne yapıyorsun evde Leslie mi yapıyorsun?
Aaaa kız öyle spor olur mu ayoll Leslie yapsana bilgisayar var mı evdeHayır oturma odası holl salon yürüyorum
Hayır oturma odası holl salon yürüyorum
yukarıdaki video da çok etkilidir eminim casey ho seviyorum platese yeni boyut kazandıran baaayannn:))ayy iç bacakalr benimde iğrenç aslında topla yapabilirim bende evde
Onu da denerim ama bu şekilde yurumeninde cok faydasını da gormustumlesile yapsanız daha çok etki görürüsnüz
Sağolasın canım saat daha 5, 7 den sonra kesiyorum ben yemeyisalata çok güzel görünüyor cnm
bu saattemi yiyprsun akşam menünü
bende evde olsam 5 te yerim , akşama tavuk çorbası içicem bende
Olabilir onlar hiç Bi sıkıntı olmaz ertesi gün kaldığın yerde aynen devam canımselam cnm bende dün eve gittim tavuk çorbası içicektim güya sadece içyim çornbamı üstüne iki bardak sıcak su sonra dondurma ve galetea yeidm
sabah hiç bişiy olmamış gibi diyetime devam ettim bıraktığım yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?