Fotoğraflı Karatay Diyetim ~

H. Kübra uyumadıysan yatmadan önce ben makas yapcam 50 şer tane , basen eritiyomuş çok güzel tavsiye ederim. İyi geceler :)

Bugün rüyamda markete gidiyorum. Abur cubur çikolata falan alıyorum

Sabah limonlu yeşil çay içtim. Bir kaç parça peynir attım ağzıma. Canım bişe yemek istemedi

Öğle Yemeği yapmadım acil çıkıyoduk. Sütlü yulaf ezmesi yedim. Yanında 1 2 ceviz içi.

Akşam dışarıdaydık.
Yarım porsiyon iskender (ekmeğini yemedim )
3tane kestane şekeri :S off

Merhabaaaaa
Gününüz aydın olsuuuuun

Kahvaltım
Kabaklı peynirli omlet (2yumurta)
Küçük kase yulaf ezmeli süt

Öğle Yemeğim

Eklentiler

• DSC_0086.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 55
Ayyy çok güldüm bazen bizim için kötü yaşanmış anlar hayrımıza olabiliyor

O kadar diyet yap plates yap.
Kayınvalide 1tabak baklava göndermiş. 1 tane aldım motivasyon 0 à indi

Nasıl verecem ben bu kiloları? Diyet yapmazsam veremem kendimi biliyorum..
É yapsamda kaçamak olunca çok moralim bozuluyo..
0 ekmeğe alıştım.. Çayı kahveyide şekersiz alıştım. Ama böyle şeyler yüzünden pes etmek istemiyorum..

Kendimi kendime ıspat etmek istiyorum..

Önerilerinize açığım

Anacım 2 gün yalnız bırakmaya gelmiyor seni hemen su koyvermişsin:) Çok ayıp bak böyle negatif şeyler düşünme vereceksin inş. acele etme :) Diyetle beraber spor yapabiliyor musun bilmiyorum ama tavsiye edebileceğim tek şey yapabiliyorsan günlük 2 saat kadar yürüyüş yapabilirsin. Hem eğlenceli oluyor hem de faydası oluyor. Hepimizin metobolizması farklı hiç moralini bozma, diyetinle kilo veremediğin günlerde mesela şey düşün sağlığım için yapıyorum. Olacak inş.

Evet beni çok yalnız bırakıyosunuz

Kaçamak yaptığımda kızın dövün beni :))

Yaa düşünüyorum da acaba sabah erken kalkıp yürüsem mi diyorum. Koşu bandım var. Sabah 7de çok rahat kalkıyorum.

Sonra da şeyi düşündüm akşam yemeği hiç yemesem dedim. Sonra olmaz mutlaka dayanamam bozarım dedim.

İki öğünmü yesem acaba?? Kafam çok karıştı :-s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…