İnş. şuan daha fazla motive olmuş durumdayım. Dur bakalım nolucakİnş. ya yaparsın. Zaten baya hızlı gidiyor gibisin maşallah :) Pes etmeden ulaşırsın istediğin kiloya inş.
İyi fikir.. Tamam valla yapim dur :)H. Kübra uyumadıysan yatmadan önce ben makas yapcam 50 şer tane , basen eritiyomuş çok güzel tavsiye ederim. İyi geceler :)
makas ne demek ?H. Kübra uyumadıysan yatmadan önce ben makas yapcam 50 şer tane , basen eritiyomuş çok güzel tavsiye ederim. İyi geceler :)
30 kilo civarı.Evet o konuda kısıtlamamız yok. Ama ben bayramda göbeğim çıkmasın diye çok az yedim :)
Arkadaşınız ne kadar Kilo verdi? Merak ettim :)
Valla süpermiş.30 kilo civarı.
Yere sırtüstü yatıyosun. Bacaklarını yukarı kaldırıyosun. Bacaklarını ileri geri ters yönde hareket ettiriyosun. Nette videosunu bulabilirsinmakas ne demek ?
Tesekkurler.karatay can dır aynen devamYere sırtüstü yatıyosun. Bacaklarını yukarı kaldırıyosun. Bacaklarını ileri geri ters yönde hareket ettiriyosun. Nette videosunu bulabilirsin
Ayyy çok güldüm bazen bizim için kötü yaşanmış anlar hayrımıza olabiliyorBu diyete geçen hafta başladım. Beni buna iten etken şu olay oldu.
Benden 4yaş küçük erkek kardeşimle bayramlık almaya gittik. Kardeşimin çalıştığı mağazada kalbinden kardeşime seslendim. Kardeşimin arkadaşı da ANNEN SENİ ÇAĞIRIYOR dedi. O.O Şok şok şok oldum
Tesettürlüyüm pardesülü é kiloluda olunca demekki öyle sandı.
Sağlıksız kilolu ve itici bir genç olmak.Yaşlı görünmek çok vahim çok...
Anacım 2 gün yalnız bırakmaya gelmiyor seni hemen su koyvermişsin:) Çok ayıp bak böyle negatif şeyler düşünme vereceksin inş. acele etme :) Diyetle beraber spor yapabiliyor musun bilmiyorum ama tavsiye edebileceğim tek şey yapabiliyorsan günlük 2 saat kadar yürüyüş yapabilirsin. Hem eğlenceli oluyor hem de faydası oluyor. Hepimizin metobolizması farklı hiç moralini bozma, diyetinle kilo veremediğin günlerde mesela şey düşün sağlığım için yapıyorum. Olacak inş.Nasıl verecem ben bu kiloları? Diyet yapmazsam veremem kendimi biliyorum..
É yapsamda kaçamak olunca çok moralim bozuluyo..
0 ekmeğe alıştım.. Çayı kahveyide şekersiz alıştım. Ama böyle şeyler yüzünden pes etmek istemiyorum..
Kendimi kendime ıspat etmek istiyorum..
Önerilerinize açığım
Evet beni çok yalnız bırakıyosunuzAnacım 2 gün yalnız bırakmaya gelmiyor seni hemen su koyvermişsin:) Çok ayıp bak böyle negatif şeyler düşünme vereceksin inş. acele etme :) Diyetle beraber spor yapabiliyor musun bilmiyorum ama tavsiye edebileceğim tek şey yapabiliyorsan günlük 2 saat kadar yürüyüş yapabilirsin. Hem eğlenceli oluyor hem de faydası oluyor. Hepimizin metobolizması farklı hiç moralini bozma, diyetinle kilo veremediğin günlerde mesela şey düşün sağlığım için yapıyorum. Olacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?