Olabilir CNM belki hormonlarda ilgili bişeydirbence zamanla düzelir benim cok kotuydu yanmıştı sonra psikolojim falan bozuldu bende kendi haline bıraktım simdi uzadı baya istediğim rengi yapıyorum ama 2 yıl sonra duzeldı sadece sac kremi sürmeden banyodan çıkmıyorum o kadar hızlı uzamasına hamileliğin katkısı var diye düşünüyorum bi anda düzeldi sanki sacım
Olabilir CNM belki hormonlarda ilgili bişeydir
Saç kreminden başka bişeydir kullanmadınmıOlabilir CNM belki hormonlarda ilgili bişeydir
Yaa cok kullandim pahali bir suru maske aldim ise yaradi ama bi gun kullanmasam eski haline donuyodu bende kendi haline biraktim aynen sadece sac kremi suruyorum artikSaç kreminden başka bişeydir kullanmadınmı
Bakım yaparsan maske, zeytin yağı filan sacinin rengi akar.bazen akması güzel oluyor bazen kötü. Bunu görünce karar verirsin.ona göre birkez daha boyatirsin.yesillik oluştuysa oda yok olur. Kumralda oluşur ve fotoda var gibi geldi ama bilmiyorum. Onun dışında güzel.ombre yaptırmak bencede hoş
Yaa cok kullandim pahali bir suru maske aldim ise yaradi ama bi gun kullanmasam eski haline donuyodu bende kendi haline biraktim aynen sadece sac kremi suruyorum artik[/QUOTEben saç kremini her dıştan sonra kullanıom amA. O an iyi kuruntuna kötüleşio CNM
Bu arada yukarıdaki fotoğraflarda pek belli olmuyor ama kaş rengimi de saç rengimle orantılı bir şekilde kırıyorum. Bu konuyu da anlatmak istiyorum aslında, çok fazla detay var çünkü.. İster misiniz yazmamı?? :)istemem mi bende dün boyattığım için kaşımı boyatmadım boyatcktım aslında morelim bozuldu rengi görünce orada yaptırmak istemedim bu verdiğin yağ karışımını da en kısa Mnda temin tecekmiş denilen tskkurlerArgan Yağı, tatlı badem, sarımsak yağı, kantoron yağı ve yılan yağı karıştırıp akşam yatmadan saçına karıştırıp sür sabah yıka. Ayda 1 yada 2 haftada bir yap saçların çok güçlü sağlıklı be canlı olur. Hemde çok güzel uzar.
b en de hep pişman olduktan son ta budağa tövbe dıorum saçlarımı biraz bışeye bnzeyınce tekrar. Renk değiştirmeye çalışıyorum sacım 3 ay içinde dinle beraber 3 defa açıldı. Kuaförler sildim Dio tabi açtım demiyor ve düşük giriyorum siir nasıl düşülse saçlarımı sağsaydı açıyorlar ben akıllanmıyorum herhaldeCanm oncelikle sac rengin cok hos
Ve uzgunum ki acicinin etkisi uzun bi sure gecmiycek saclarindan
Benim bir yil oldu onca bakim yaptim kac kere kestirdim hala uclari yanik hala yanik kurtulamadim
Bir yildir uzatamadm saclarimi uzamiyo uzadigi an gidip kestirmek zorunda kaliyorum berbat oldu
Bidaha mi tovbee
kızlar ben bu saçlarımı anlattığım gıbı kuaförde boyatmıştım ve açıp küllü kumrala boyamıştı ve 15 gun sonra tekrar gel renk tam oturmaz ılk boyamada demıstı .bende sımdı açıkçası tekrar o kdr para bayılmak ıstemıyorum kendım boyayamam mı küllü kumrala hangı boyayla yapabılırım yardımcı olurmusunuz 5 gun sonra 15 gun olcakBu resimde bugun pencere önünde güneş ışığında çektim Eki Görüntüle 1384816
Zeytinyagi falan surersen onu arindirmak icin 3 4 kere sampuan yapicaksin ve daha cok yipranacak. Evinde hakiki zeytinyagi varsa cola kapagiyla bi kapak sampuaninin icine kat. Yikamadan once calkalaki yag karissin sampuanaVe su an saçlarım kupkuru nasıl toparlaya bilirim zeytinyağ filan işe yarım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?