Şampuğana katılımcı daha mı kolay arınıyo deneyım o zmn ihtiyacı var saçlarımın TSK ederım CNM birde yukarıdaki saç boyamaya sorumla ilgili fikrin varmıZeytinyagi falan surersen onu arindirmak icin 3 4 kere sampuan yapicaksin ve daha cok yipranacak. Evinde hakiki zeytinyagi varsa cola kapagiyla bi kapak sampuaninin icine kat. Yikamadan once calkalaki yag karissin sampuana
Bu resimde bugun pencere önünde güneş ışığında çektim Eki Görüntüle 1384816
Istiyorum ama kuaförlerde dedim yapamadı 2. Boyamaya film tutar dedi seninn önerdiğin boyanın numarası kaç cnmCanım saçların kumraldan çok bal köpüğü karamel olmuş daha çok sanki yaşlı rengi gibi sana kumral boya önerebilirim eğer hala tam anlamıyla kumral olmak istiyorsan
Bence siz istediğinizi iyi ifade edememişsiniz. Doğal kumral zaten cansız ve küllü bir renktir boyayı da ona göre yapıyorlar ve siz de kumral istemişsiniz. Kuaförünüz boya ile kumralı yakalamış fotoğraf yanıltmıyorsa.Arkadaslar lütfen yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum sacımda ilgili bugun boyattım gösterdiğim açık kumrala boyadı cansız ölü bi renk çıktı ortaya ben beğenmedim kuaförlerde söyledim beğenmediğimi saçımı. Açtı önce sonra açık kumrala boyadı saçlarım çok kurudu ve uçlar titik yiğitler oldu bana düzleştirivi kullanma saçın kopar dedi. Ve ben begenmeyince 15 gün sonra tekrr boyanması lazım dedi ilk boyamasa renk oturmuyor dedi nasıl bi renk oturtmaya çalıştığını bile anlamadım hemen gratise kostum koleston 4 numara kahve aldım morelim bozuldu çünkü sizden fikir almak istedim koyulaştırsammı koyulastırmayıp beklesem mi bilemedim bu da resmim
Ben kuaföre küllü kumral istiyorum demedim resim gösterdim oda küllü kumralbu dedi yaparım dedi gerçi gösterdiğim pek küllü kumrala benzemiyordu ama yok dedi sonra beni begenmeyince. Ikinci boyamaya tutacak renk fln dedi katılımdan gösterın dedim boyamadı nasıl bi sonuç çıkacağını onu bile göstermediBence siz istediğinizi iyi ifade edememişsiniz. Doğal kumral zaten cansız ve küllü bir renktir boyayı da ona göre yapıyorlar ve siz de kumral istemişsiniz. Kuaförünüz boya ile kumralı yakalamış fotoğraf yanıltmıyorsa.
Ben kuaföre küllü kumral istiyorum demedim resim gösterdim oda küllü kumralbu dedi yaparım dedi gerçi gösterdiğim pek küllü kumrala benzemiyordu ama yok dedi sonra beni begenmeyince. Ikinci boyamaya tutacak renk fln dedi katılımdan gösterın dedim boyamadı nasıl bi sonuç çıkacağını onu bile göstermedi[/QUOTE şimdi napcmm bilmiyorum bu sac zen yakışmadı koyultsammı acaba bi türlü istediğim rengi yakalayamıyorum .bak gösterdiğim resimde suydu
Canım lorealin hem Loreal Excellence Saç Boyası 7.31 Kumral Dore Küllü HEM koyu kumral küllü var 6.41 birde normal kumral var sade oda 7 numara araştırıp hangisini istersen onları deneyebilirsin saçın şuan açık zeminde hepsi tutarIstiyorum ama kuaförlerde dedim yapamadı 2. Boyamaya film tutar dedi seninn önerdiğin boyanın numarası kaç cnm
TSK drm CNM ilgilendin için peki yukarıdaki resme ulaşmak için hnginrenge boyamalıyımCanım lorealin hem Loreal Excellence Saç Boyası 7.31 Kumral Dore Küllü HEM koyu kumral küllü var 6.41 birde normal kumral var sade oda 7 numara araştırıp hangisini istersen onları deneyebilirsin saçın şuan açık zeminde hepsi tutar
TSK drm CNM ilgilendin için peki yukarıdaki resme ulaşmak için hnginrenge boyamalıyım
Kuaforun dogru demis eger bi sac acildiysa 2 yada 3 boyamada anca oturuyo zemin acik cunku eger rengi degistirmeyi dusunmuyosan sabret biraz tekrar ayni renge boyarsinŞampuğana katılımcı daha mı kolay arınıyo deneyım o zmn ihtiyacı var saçlarımın TSK ederım CNM birde yukarıdaki saç boyamaya sorumla ilgili fikrin varmı
Gayet hos duruyo akmış haliBu resimde bugun pencere önünde güneş ışığında çektim Eki Görüntüle 1384816
CNM yukarıdaki resimdeki Saç için hangisiyle boyamalıyımCanım lorealin hem Loreal Excellence Saç Boyası 7.31 Kumral Dore Küllü HEM koyu kumral küllü var 6.41 birde normal kumral var sade oda 7 numara araştırıp hangisini istersen onları deneyebilirsin saçın şuan açık zeminde hepsi tutar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/image-jpg.1393738/ bu resim mi?CNM yukarıdaki resimdeki Saç için hangisiyle boyamalıyım
Evet sarımı o renkSarışın kırmızı rujlu kızın saç rengine mi
Ben bugday tekliyi. CNM resimde açık çıkmıştım benım solgun gösterioGayet hos duruyo akmış hali
Canım dipleri koyu kumral sanırım ama renk sarı dipleri daha koyu bu rengı evde elde edemezsin kuafor yapar ancak dipleri daha koyu diplerden yavaşça açmaya baslar sacı evde yapmaya kalkarsan istediğini elde edemeyebilirsin denesen bile o teknikte mutlaka beğenmeyeceğin bişey olur zaten saç boyatmak her ay cok zahmetli birşey değil gidip kuafore bu resmı gostersen baska bır kuafore gıt o sekılde yapar kuafor işi bu profesyonel gibiEvet sarımı o renk
Işte bunu gösterdim CNM bu hale getırdi. Of ya peki diplerdeki rengi evde yapamam mıCanım dipleri koyu kumral sanırım ama renk sarı dipleri daha koyu bu rengı evde elde edemezsin kuafor yapar ancak dipleri daha koyu diplerden yavaşça açmaya baslar sacı evde yapmaya kalkarsan istediğini elde edemeyebilirsin denesen bile o teknikte mutlaka beğenmeyeceğin bişey olur zaten saç boyatmak her ay cok zahmetli birşey değil gidip kuafore bu resmı gostersen baska bır kuafore gıt o sekılde yapar kuafor işi bu profesyonel gibi
gttım dayanamadım rossmana boya almaya bana paylaşcağım boyayı onerdi sizce boyamalımıyım kendı saçımın su anki renginide paylascam nasıl bi sonuç çıkar yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorumyalnız fotodaki saç rengine ben de bayıldım:)
kumral üzerine altın sarı ışıltılar atılmış gibi... bunu evde yapmak zor... ama diplerini yani kumralı tutturursun ya... bir iki defa 7.1le falan boyamaya bakar... sonra da kuaföre gider ışıltı attırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?