Saç Rengi ve Saç Boyama (Fotoğraflı)yardım açık kumral

Zeytinyagi falan surersen onu arindirmak icin 3 4 kere sampuan yapicaksin ve daha cok yipranacak. Evinde hakiki zeytinyagi varsa cola kapagiyla bi kapak sampuaninin icine kat. Yikamadan once calkalaki yag karissin sampuana
Şampuğana katılımcı daha mı kolay arınıyo deneyım o zmn ihtiyacı var saçlarımın TSK ederım CNM birde yukarıdaki saç boyamaya sorumla ilgili fikrin varmı

Canım saçların kumraldan çok bal köpüğü karamel olmuş daha çok sanki yaşlı rengi gibi sana kumral boya önerebilirim eğer hala tam anlamıyla kumral olmak istiyorsan
Istiyorum ama kuaförlerde dedim yapamadı 2. Boyamaya film tutar dedi seninn önerdiğin boyanın numarası kaç cnm

Bence siz istediğinizi iyi ifade edememişsiniz. Doğal kumral zaten cansız ve küllü bir renktir boyayı da ona göre yapıyorlar ve siz de kumral istemişsiniz. Kuaförünüz boya ile kumralı yakalamış fotoğraf yanıltmıyorsa.

Ben kuaföre küllü kumral istiyorum demedim resim gösterdim oda küllü kumralbu dedi yaparım dedi gerçi gösterdiğim pek küllü kumrala benzemiyordu ama yok dedi sonra beni begenmeyince. Ikinci boyamaya tutacak renk fln dedi katılımdan gösterın dedim boyamadı nasıl bi sonuç çıkacağını onu bile göstermedi

Şi

Son düzenleme:
Istiyorum ama kuaförlerde dedim yapamadı 2. Boyamaya film tutar dedi seninn önerdiğin boyanın numarası kaç cnm
Canım lorealin hem Loreal Excellence Saç Boyası 7.31 Kumral Dore Küllü HEM koyu kumral küllü var 6.41 birde normal kumral var sade oda 7 numara araştırıp hangisini istersen onları deneyebilirsin saçın şuan açık zeminde hepsi tutar

TSK drm CNM ilgilendin için peki yukarıdaki resme ulaşmak için hnginrenge boyamalıyım

Şampuğana katılımcı daha mı kolay arınıyo deneyım o zmn ihtiyacı var saçlarımın TSK ederım CNM birde yukarıdaki saç boyamaya sorumla ilgili fikrin varmı
Kuaforun dogru demis eger bi sac acildiysa 2 yada 3 boyamada anca oturuyo zemin acik cunku eger rengi degistirmeyi dusunmuyosan sabret biraz tekrar ayni renge boyarsin

CNM yukarıdaki resimdeki Saç için hangisiyle boyamalıyım

Evet sarımı o renk
Canım dipleri koyu kumral sanırım ama renk sarı dipleri daha koyu bu rengı evde elde edemezsin kuafor yapar ancak dipleri daha koyu diplerden yavaşça açmaya baslar sacı evde yapmaya kalkarsan istediğini elde edemeyebilirsin denesen bile o teknikte mutlaka beğenmeyeceğin bişey olur zaten saç boyatmak her ay cok zahmetli birşey değil gidip kuafore bu resmı gostersen baska bır kuafore gıt o sekılde yapar kuafor işi bu profesyonel gibi

Işte bunu gösterdim CNM bu hale getırdi. Of ya peki diplerdeki rengi evde yapamam mı

yalnız fotodaki saç rengine ben de bayıldım :)

kumral üzerine altın sarı ışıltılar atılmış gibi... bunu evde yapmak zor... ama diplerini yani kumralı tutturursun ya... bir iki defa 7.1le falan boyamaya bakar... sonra da kuaföre gider ışıltı attırırsın

gttım dayanamadım rossmana boya almaya bana paylaşcağım boyayı onerdi sizce boyamalımıyım kendı saçımın su anki renginide paylascam nasıl bi sonuç çıkar yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• thumb31_10178729.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 211
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…