Saç Rengi ve Saç Boyama (Fotoğraflı)yardım açık kumral

Zeytinyağlı sabun kullan canım , düzleştirici ve saç kremi kullanma , düzenli olarakda kırıklarını aldır , saç teli incelim çıt çıt kopuyor oryel yüzünden malesef benimde öyle , duştan çıkınca uçlarına sulandırdığım yılang yağını sıkıyorum birazda olsa faydası var, Şimdi elleme yıkana yıkna rengi açılcak zaten , 5/6 ay sonra uçlarını açtırırsın ombre yaparsın , açtıysan hemen koyultma pişman olursun sonra. Rengi güzel ama saç yıpranmış , dediğim gibi bol bakım yapman lazım.

saol cnm önerılerın için yani şimdi ben bu rossmandan aldığım 87 numarıyı hıc surmeyımmı saçıma

ben bu markayı pek bilmiyorum açıkçası ama bana içinde biraz fazla dorelik var gibi geldi senin istediğin dip rengine göre.. sanki direk ana renk boyasan daha iyi olur ya... yani 7.0, 8.0 falan.. aslında küllü boya derdim 7.1 , 8.1 gibi ama azıcık yeşillik var saçta... ana renk onu bir alsın olmadı sonra küllüyle devam edersin..

o zmn boyamayım ben hıc boyamayım bununla değiştiriyım 7.0 yada 8.0 alıyım peki resimle gösterebılecegın bı örnek varmı yanı 7 yada 8 ıle boyayınca nasıl bı sonuç alırım nolur çok oldum ama:) çok kararsız olduğum için emin olup boyamak ıstıyorum:)

yok canım ne çok olması.. ama ben de böyle kesin şu olur diyemem ki... ama dediğim gibi şu an dore yansımalı bir renk yerine ana renklere boyasan yani 7 ya da 8 gibi, dipler istediğin renge daha yakın olur diye düşünüyorum...

peki cnm o koyduğum dore yansımalı renge boyarsam sonuç nasıl olur

peki cnm o koyduğum dore yansımalı renge boyarsam sonuç nasıl olur
cnm bırdı bısey daha sorcam bu aldığım boyayla ılgılı bı vıdeo buldum gecıcı boyaymış ve 5 - 6 yıkamada çıkar dıor doğal saçlarda sanırım benım sacımdada cıkarmı çıkarsa denemek istiyorum:)izlermisin linki paylaşıyorum

aynen ben de bunu geçici diye biliyordum da pek bir bilgim olmadığı için yorum yapmayayım dedim... boya o zaman kanka ya zaten bazın baya küllü çok turuncu olmaz hafif sıcak ışıltı yapar o da rahatsız etmez diye düşünüyorum bir kaç hafta... hatta ben hafif dore yansıma sevdiğim için bana göre baya güzel bir sonuç çıkabilir..

Geçiciyse boyayım diyorum bugun ama 3 çeşidi varmış krem köpük bide başka hepsini geçici acaba üstünde ingilizcede yAzMıo Türkçede nasıl anlıcAm ben bunu

Geçiciyse boyayım diyorum bugun ama 3 çeşidi varmış krem köpük bide başka hepsini geçici acaba üstünde ingilizcede yAzMıo Türkçede nasıl anlıcAm ben bunu

hepsi geçiciymiş ama krem olanı(sendeki:)) daha uzun kalıyormuş ve daha güzelmiş...

Canım biraz beklemeni öneririm sabredebilirsin sanırım bahsettiğin kadar kötü bi renk değil bu normal kumral boyamış bu bekleme zarfında saçına bakım yapıp güçlendirebilirsin

boya boya... zaten amonyak falan yokmuş içinde yıpratmıyor diyor kullananlar netten baktım...

boya boya... zaten amonyak falan yokmuş içinde yıpratmıyor diyor kullananlar netten baktım...
:)çok sabırsızım dımı bakarmısın cnm ınternette bunla boyayan bırısının resmını buldum çok cırtlak geldi benımkıde boylemı olur reimlerı yukluyorum bırı boyadan once bırı sonra

Eklentiler

• page1.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 120
  • 2.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…