saol cnm önerılerın için yani şimdi ben bu rossmandan aldığım 87 numarıyı hıc surmeyımmı saçımaZeytinyağlı sabun kullan canım , düzleştirici ve saç kremi kullanma , düzenli olarakda kırıklarını aldır , saç teli incelim çıt çıt kopuyor oryel yüzünden malesef benimde öyle , duştan çıkınca uçlarına sulandırdığım yılang yağını sıkıyorum birazda olsa faydası var, Şimdi elleme yıkana yıkna rengi açılcak zaten , 5/6 ay sonra uçlarını açtırırsın ombre yaparsın , açtıysan hemen koyultma pişman olursun sonra. Rengi güzel ama saç yıpranmış , dediğim gibi bol bakım yapman lazım.
banada ilk zmnnlar yeşil geliodu gözüm alıştı heralde:)Eki Görüntüle 1394301
parça parça ekledim kusura bakmayın artık:)
o zmn boyamayım ben hıc boyamayım bununla değiştiriyım 7.0 yada 8.0 alıyım peki resimle gösterebılecegın bı örnek varmı yanı 7 yada 8 ıle boyayınca nasıl bı sonuç alırım nolur çok oldum ama:) çok kararsız olduğum için emin olup boyamak ıstıyorum:)ben bu markayı pek bilmiyorum açıkçası ama bana içinde biraz fazla dorelik var gibi geldi senin istediğin dip rengine göre.. sanki direk ana renk boyasan daha iyi olur ya... yani 7.0, 8.0 falan.. aslında küllü boya derdim 7.1 , 8.1 gibi ama azıcık yeşillik var saçta... ana renk onu bir alsın olmadı sonra küllüyle devam edersin..
o zmn boyamayım ben hıc boyamayım bununla değiştiriyım 7.0 yada 8.0 alıyım peki resimle gösterebılecegın bı örnek varmı yanı 7 yada 8 ıle boyayınca nasıl bı sonuç alırım nolur çok oldum ama:) çok kararsız olduğum için emin olup boyamak ıstıyorum:)
peki cnm o koyduğum dore yansımalı renge boyarsam sonuç nasıl oluryok canım ne çok olması.. ama ben de böyle kesin şu olur diyemem ki... ama dediğim gibi şu an dore yansımalı bir renk yerine ana renklere boyasan yani 7 ya da 8 gibi, dipler istediğin renge daha yakın olur diye düşünüyorum...
cnm bırdı bısey daha sorcam bu aldığım boyayla ılgılı bı vıdeo buldum gecıcı boyaymış ve 5 - 6 yıkamada çıkar dıor doğal saçlarda sanırım benım sacımdada cıkarmı çıkarsa denemek istiyorum:)izlermisin linki paylaşıyorumpeki cnm o koyduğum dore yansımalı renge boyarsam sonuç nasıl olur
Geçiciyse boyayım diyorum bugun ama 3 çeşidi varmış krem köpük bide başka hepsini geçici acaba üstünde ingilizcede yAzMıo Türkçede nasıl anlıcAm ben bunuaynen ben de bunu geçici diye biliyordum da pek bir bilgim olmadığı için yorum yapmayayım dedim... boya o zaman kanka ya zaten bazın baya küllü çok turuncu olmaz hafif sıcak ışıltı yapar o da rahatsız etmez diye düşünüyorum bir kaç hafta... hatta ben hafif dore yansıma sevdiğim için bana göre baya güzel bir sonuç çıkabilir..
Geçiciyse boyayım diyorum bugun ama 3 çeşidi varmış krem köpük bide başka hepsini geçici acaba üstünde ingilizcede yAMıo Türkçe'de bile anlamıorum
Geçiciyse boyayım diyorum bugun ama 3 çeşidi varmış krem köpük bide başka hepsini geçici acaba üstünde ingilizcede yAzMıo Türkçede nasıl anlıcAm ben bunu
boyamaya karar verdım sence boyayımmı kıddyy beğenmezsem bıraz kullanırım dönuşu olur dımı nasıl olsahepsi geçiciymiş ama krem olanı(sendeki:)) daha uzun kalıyormuş ve daha güzelmiş...
Canım biraz beklemeni öneririm sabredebilirsin sanırım bahsettiğin kadar kötü bi renk değil bu normal kumral boyamış bu bekleme zarfında saçına bakım yapıp güçlendirebilirsinArkadaslar lütfen yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum sacımda ilgili bugun boyattım gösterdiğim açık kumrala boyadı cansız ölü bi renk çıktı ortaya ben beğenmedim kuaförlerde söyledim beğenmediğimi saçımı. Açtı önce sonra açık kumrala boyadı saçlarım çok kurudu ve uçlar titik yiğitler oldu bana düzleştirivi kullanma saçın kopar dedi. Ve ben begenmeyince 15 gün sonra tekrr boyanması lazım dedi ilk boyamasa renk oturmuyor dedi nasıl bi renk oturtmaya çalıştığını bile anlamadım hemen gratise kostum koleston 4 numara kahve aldım morelim bozuldu çünkü sizden fikir almak istedim koyulaştırsammı koyulastırmayıp beklesem mi bilemedim bu da resmim
CNM ANLAMADIM TAM normal kumral boyamıış derken?Canım biraz beklemeni öneririm sabredebilirsin sanırım bahsettiğin kadar kötü bi renk değil bu normal kumral boyamış bu bekleme zarfında saçına bakım yapıp güçlendirebilirsin
:)çok sabırsızım dımı bakarmısın cnm ınternette bunla boyayan bırısının resmını buldum çok cırtlak geldi benımkıde boylemı olur reimlerı yukluyorum bırı boyadan once bırı sonraboya boya... zaten amonyak falan yokmuş içinde yıpratmıyor diyor kullananlar netten baktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?