Saç Rengi ve Saç Boyama (Fotoğraflı)yardım açık kumral

yok zaten kızın önceki saçında dorelik var biraz senin sonucun bu kadar dore çıkmaz... yalnız ben kızın sonucunu da baya beğendim dore seviyorum ben galiba..

yok zaten kızın önceki saçında dorelik var biraz senin sonucun bu kadar dore çıkmaz... yalnız ben kızın sonucunu da baya beğendim dore seviyorum ben galiba..
Ben bugday tenkidim CNM o yüzden kıza açık tenli oldugum için yakışmış B'nde böyle turuncu çok cırkın olur

önce boyalı kısımlara sür onlar rengi daha zor alır.. diplerin boyasız kendi saçın olduğu için daha kolay alır rengi.. baktın uçlar hemen hemen istediğin renge gelmek üzere hemen diplere güzelce sür alın çevresine özellikle bolca sür ondan sonra ara ara kontrol et istediğin renk oldu mu hemen yıka..

Tıkandık teşekkürler yarın boyacı m artık güzel olmazsa yone yardımcı olursun:) dimi

:) bu kadar düşünecek birşey yok kanka boya şu anda elindeki renge zaten geçici boya ki bir de açık renk.. biliyorsun koyu renge geçmek açık renge geçmekten daha kolay... şimdi beğenirsen biraz açık kullanırsın sonra sıkıldığında koyuya geçersin..
hatta ben senin yerinde olsam koyuya geçeceğim zaman da geçici kullanırım ki dönmek istersem işim kolay olsun...

haklısın ve senın dediğini yaptım boyadım saçımı su an saçımda ve heyecanla bekliyorummm:)

sonuç hüsran çok mutsuzum su an dün akşam boyadım ve saçım resmen ne olduğu belli olmayan bulanık bısey oldu ve koyulaştı o kızın boyadığı saçlada hıc alakası yok napcam ben şimdi hiç istemediğim bi sonuç aldım bak bunlar resimler

Eklentiler

• IMG_2249.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_2261.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 120
dur sakin ol:) yok öyle birşey hiç de o kadar koyu değil ki bir iki yıkamaya daha da açılacak o... ama doreliği falan güzel yakalamışsın bence... şu gönderdiğin fotodaki kızın saçının baz rengine ulaşmışsın nerdeyse...

şimdi üzerine kuaförde ışıltı attırmak kalmış işte ne güzel :)

GERCEKTENMI CNM YA sabahtan berı morelım cok bozuktu senın cvp yazmanı bekledim ıkıde bı forma gırıp .3 defa yıkadım saçımı:) ama yıne pek bi değişiklik olmadı ışıltı dediğin ne sacı yıpratan bişeymı benım saçların durumu pek iyi değildecok acıcı yedı 6 ay ıcınde 3 defa fln

yok ya hiç moralini bozacağın bir durum yok rahat ol.. ışıltı bu resimdeki kızın saçında açık renk tutamlar var ya ara ara onlar işte... saçın baz renginden bir iki ton açığı aralara atılarak yapılıyor... zaten kızın saçı o yüzden daha açık renk görünüyor yoksa baz renginiz aynı...

saçı açarakmı yapıyolar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…