Bozulmasın canımm ödemdir muhtemelenYarından porsiyon küçültme yapıcam. Ama aralıklı oruç yapanlara önerilmiyor. Bü gün tartıldım +300 var moralim iyice bozuldu
Ben baya kilo verdiğim için çoğu insan yeter verme artık diyor ama ben hala kendimi kilolu görüyorum. YetmiyorMerhabalar herkese topiğe şöyle bir göz atıyım dedim daha da çıkamadım. Başarılar dilerim kilo vermede hepimizeee inşallah incecik olucaz bu çabaların sonunda
Kaç kilo verdiniz?Ben baya kilo verdiğim için çoğu insan yeter verme artık diyor ama ben hala kendimi kilolu görüyorum. Yetmiyor
Kıyafetlerin bol gelmesi filan harika bişey
Hepimiz incecik olalım çıtı pıtı
17 kilo verdim.Kaç kilo verdiniz?
Ben toplamda 10 kg vermiştim ama şuanda birazını geri almış durumdayım. Hedefim 10 kg daha vermek
İnşallah veririz. 4.takımda kilo veriyorum ama buraya da sık sık uğrarım ben artık17 kilo verdim.
illa alınıyor kilo hep vereceğiz diye bişey yok
Birlikte verebiliriz 10 kiloyu
Bende biraz daha vermeyi planlıyorum. 65 olsam yeter.
ama 1 2 haftadır hep 70 lerde dolanıyorum 69 u görsem göbek atıcamen son 5 6 sene önce görmüştüm 6 lı rakamları
İnşallah bıktım bu kilolardanBozulmasın canımm ödemdir muhtemelen
Bende +1 dim biliyorsunuz uykusuzdum filan o ödem yapıyor mesela şimdi gitmeye başladı mesela
Moralini bozmabirden hop diye gidiverecek
Diyorum ya nerden hatırlıyorum sizi. Bende 4 takımdaydım Aytac Uğur du ismim ailevi problemlerden dolayı ayrıldım.İnşallah veririz. 4.takımda kilo veriyorum ama buraya da sık sık uğrarım ben artıkbirbirimizi ne kadar motive etsek o kadar iyi
Mutlaka uğraİnşallah veririz. 4.takımda kilo veriyorum ama buraya da sık sık uğrarım ben artıkbirbirimizi ne kadar motive etsek o kadar iyi
Şimdiden afiyet olsun. Karabaşak yemedim daha önceÖğle yemeyine haşlanmış yağsız karabaşak orta boy tabak 1 bardakta yoğurt yiyicem.
Tabii ki gelirim. Bugün regl oldum diyete dikkat ederim ama spor aksar yapamam. Spor konusunda neler yapıyorsunuz?Mutlaka uğramotiveye çok ihtiyacımız var
Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar
En önemlileri sağlık ve motive
O zaman kilolari verebiliriz
Ben de inşallah doğumdan sonra katılmak isterim
AminnnAllah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
ben hamileyken almadım kilo doğurduktan sonra aldım süt olsun dşye yedirdiler zorla
Asıl olay bol su içmek ve bebeğin bol bol emmesi aslında
Nasip olur da ikinci çocuğum olursa tatlı bişey yemicem su içicem sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?