Fotolarla diyet günlüğüm 🥰

Mehaba nasılsınız? Brn kötü zayıflamak yerine kilo alıyorum anlamadım ne iş 64.1 kg idim bu gün 64.8 olmuşum.

Mehaba nasılsınız? Brn kötü zayıflamak yerine kilo alıyorum anlamadım ne iş 64.1 kg idim bu gün 64.8 olmuşum.
Beslenme düzenini değiştirsen ?
Karbonhidrat fazla olmuş olabilir regl öncesi misin

Kahvaltımı atmayı unutmuşum saat 10:00 da yaptım

Şekersiz Türk kahvesi içtim

Sağ göğsümde sert bi kitle var canımı yakıyor Canım tavuk çorbası istiyordu dün yemedik bugün yapıp yiyecektim

Diyete devam ediyirum ama motivasyonum sıfır.
Guya yazın sonuna kadar 55 olucaktım yaz bitiyor ben hala aynı yerdeyim

Diyete devam ediyirum ama motivasyonum sıfır.
Guya yazın sonuna kadar 55 olucaktım yaz bitiyor ben hala aynı yerdeyim
Öyle düşünme ben kıştan beri 66dayım ama ciddi anlamda incelmem var. Herkes AA ne kadar kilo verdin diyor. Kaldı ki eğer eski düzenine dönseydin kilo veremez aksine alırdın

Kızlar hızlıca bir göz attım yanlış bakmadıysam eksileriniz şahane. Bende ilk defa tartıldım bugün 66.8im haftaya cumaya kadar hedefim 65.8 olmak. Şimdi hiç spor yapmadım yürüyüşe çıkıyorum siz neler yapıyorsunuz

Ben spor yürüyüş yapamıyorum. Sadece diyet aralıklı oruç.

Öyle düşünme ben kıştan beri 66dayım ama ciddi anlamda incelmem var. Herkes AA ne kadar kilo verdin diyor. Kaldı ki eğer eski düzenine dönseydin kilo veremez aksine alırdın
Ben de incelme yok. Bazen hiç bir zaman zayıflayamicam diye düşünüyorum. Çok istiyorum zayıflamayı güzelce kot pantolon giymeyi. Şimdi diyeceksiniz 64 kilo o kadar çok değil. Ama bemim basenler o kadar kilolu duruyor ki sanırsınız 100 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…