Süper gidiyorsunKafayı taktım artık günlük 1 Gr bile gitse sonuna kadar devam inşallah hepimiz ideal kilolara ulaşırız, vücudumuzla barisiriz
Ay inşallah inşallahHadi bismillah yarına kesin artık 69
Akşamı es geçip erken uyursan garantiAy inşallah inşallahyemeyeyim ben bugün + görmeye dayanamammmmm
Pilates ya da kas yapıcı spor mu yapıyorsun onlar tartıda + gösteriyor olabilir ?Mehaba nasılsınız? Brn kötü zayıflamak yerine kilo alıyorum anlamadım ne iş64.1 kg idim bu gün 64.8 olmuşum.
Beslenme düzenini değiştirsen ?Mehaba nasılsınız? Brn kötü zayıflamak yerine kilo alıyorum anlamadım ne iş64.1 kg idim bu gün 64.8 olmuşum.
O imkansız malesef yaAkşamı es geçip erken uyursan garanti
Allah bağışlasınO imkansız malesef yaKeşke öyle bi imkanım olsa ama kızım ne zaman uyursa o zaman uyuyorum
AminnnnnAllah bağışlasın
Bilmem karbonhidrat yemiyorum ki bi bulgur yemişdimBeslenme düzenini değiştirsen ?
Karbonhidrat fazla olmuş olabilir regl öncesi misin
Öyle düşünme ben kıştan beri 66dayım ama ciddi anlamda incelmem var. Herkes AA ne kadar kilo verdin diyor. Kaldı ki eğer eski düzenine dönseydin kilo veremez aksine alırdınDiyete devam ediyirum ama motivasyonum sıfır.
Guya yazın sonuna kadar 55 olucaktım yaz bitiyor ben hala aynı yerdeyim
Ben spor yürüyüş yapamıyorum. Sadece diyet aralıklı oruç.Kızlar hızlıca bir göz attım yanlış bakmadıysam eksileriniz şahane. Bende ilk defa tartıldım bugün 66.8im haftaya cumaya kadar hedefim 65.8 olmak. Şimdi hiç spor yapmadım yürüyüşe çıkıyorum siz neler yapıyorsunuz
Ben de incelme yok. Bazen hiç bir zaman zayıflayamicam diye düşünüyorum. Çok istiyorum zayıflamayı güzelce kot pantolon giymeyi. Şimdi diyeceksiniz 64 kilo o kadar çok değil. Ama bemim basenler o kadar kilolu duruyor ki sanırsınız 100 kiloyumÖyle düşünme ben kıştan beri 66dayım ama ciddi anlamda incelmem var. Herkes AA ne kadar kilo verdin diyor. Kaldı ki eğer eski düzenine dönseydin kilo veremez aksine alırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?