Fotolarla diyet günlüğüm 🥰

Ara öğün
Normalde kuruyemişte yiyordum çok tok tutuyor ikisi beraber olunca ama evde kalmamış

Eklentiler

• 755E4255-556A-4238-959E-2A0EDA905124.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 34
Yağlı kahve içmedim daha önce
Ne için öyle içiyordun

Yağlı kahve içmedim daha önce
Ne için öyle içiyordun
Aslında hindistan cevizi yağlı kahveyi ketojenik diyet yapanlardan gördüm. Filtre kahveyi ben hindistan cevizi yağlı tüketiyorum aslında sabahları kahvaltı yapmayı sevmiyorum yağlı kahve yok tutuyor beni açıkçası. Filtre kahve severseniz ara öğün olarak tavsiye ederim

Aminnn tabi bebeği düşünüp sıkı diyete giremiyosun, dirençli olmak için doymam gerekiyordu benim de, süt verirken olmuyor, olsun yavaş yavaş
Geç olsun güç olmasın ilk önce bebeğin

İnanır mısın hiç içmedim daha önce

askzor
Kadınlar kulübü elma diyeti yazın yapmayan kalmamış 1 haftada 10 kg verenler var özendim başladım
Kahvaltıda 1_2 dilim kepek ekmek,yeşillik sebze, peynir ve yeşil çay var sonra her 2 saatte yeşil elma yiyorsunuz bu kadar

@_Vera_ askzor linki bıraktım

Akşam yemeğim

Eklentiler

• 1A934529-C938-436B-8A0A-51997274A7BD.webp
    110,3 KB · Görüntüleme: 23
Allaaahımmmmm yarın 69.9 olmaya bile razıyım

Eklentiler

• EC51F740-4CFD-4600-8EBE-FCB50F4068B9.webp
    15 KB · Görüntüleme: 18
İlk zamanlar hızlı gidiyor sonra azalabiliyor moralini bozma şimdiden söyleyeyim
İstediğinn kiloya ulaşırsın inşallah
Kafayı taktım artık günlük 1 Gr bile gitse sonuna kadar devam inşallah hepimiz ideal kilolara ulaşırız, vücudumuzla barisiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…