Afiyet olsun kahve çekti canım hemen bende kalkıp yapayım normalde hc yağlı kahve içiyordum ama bugün öğle yemeğinde ekmeksiz döner yedim daha fazla yağ tüketmek istemiyorum.
Aaa afiyet olsun ilk defa duydum elma diyetiniElma diyetinde ilk günüm 4. Elmami hazırladım, 2 de erik ekledim yanına
SüperBende diyetteyim takip edeyim yeni gördüm burayı82,5 ile başladım 18. gün 78,5 um
Yağlı kahve içmedim daha önceAfiyet olsun kahve çekti canım hemen bende kalkıp yapayım normalde hc yağlı kahve içiyordum ama bugün öğle yemeğinde ekmeksiz döner yedim daha fazla yağ tüketmek istemiyorum.
Aaa afiyet olsun ilk defa duydum elma diyetini
Bende duymadım daha önce elma diyetiniElma diyetinde ilk günüm 4. Elmami hazırladım, 2 de erik ekledim yanına
Aslında hindistan cevizi yağlı kahveyi ketojenik diyet yapanlardan gördüm. Filtre kahveyi ben hindistan cevizi yağlı tüketiyorum aslında sabahları kahvaltı yapmayı sevmiyorum yağlı kahve yok tutuyor beni açıkçası. Filtre kahve severseniz ara öğün olarak tavsiye ederimYağlı kahve içmedim daha önce
Ne için öyle içiyordun
inş :):) 4 litre suyumu bitirdim :)Süperkatıl bize
Geç olsun güç olmasınAminnntabi bebeği düşünüp sıkı diyete giremiyosun, dirençli olmak için doymam gerekiyordu benim de, süt verirken olmuyor, olsun yavaş yavaş
Çok hızlısıninş :):) 4 litre suyumu bitirdim :)
İnanır mısın hiç içmedim daha önceAslında hindistan cevizi yağlı kahveyi ketojenik diyet yapanlardan gördüm. Filtre kahveyi ben hindistan cevizi yağlı tüketiyorum aslında sabahları kahvaltı yapmayı sevmiyorum yağlı kahve yok tutuyor beni açıkçası. Filtre kahve severseniz ara öğün olarak tavsiye ederim
Afiyet olsun kahve çekti canım hemen bende kalkıp yapayım normalde hc yağlı kahve içiyordum ama bugün öğle yemeğinde ekmeksiz döner yedim daha fazla yağ tüketmek istemiyorum.
Aaa afiyet olsun ilk defa duydum elma diyetini
Çok hızlı gidiyor ama kilolar ya inşallah kalıcı olur@_Vera_Popüler Konu - Elma Diyeti Deneyimlerimiz
merhaba arkadaslar ben okadar diyet yaptimki ama sonunda dayanamayip birkatim bu herkezsin basina gelmistir ve birktim anda 5 verdiysem 10 geri aldim ama bir arkadasim 130 kg du ve birgun canina tak etti ve elma diyeti yapti 1ayda 19kg verdi spor yapmadan 2 ay 22kg spor yaparak 3ay...www.kadinlarkulubu.com askzor linki bıraktım
İlk zamanlar hızlı gidiyor sonra azalabiliyor moralini bozma600 Gr vermişim ilk gunumdeumarım her gün veririm
İlk zamanlar hızlı gidiyor sonra azalabiliyor moralini bozmaşimdiden söyleyeyim
İstediğinn kiloya ulaşırsın inşallah
Hadi bismillah yarına kesin artık 69Allaaahımmmmm yarın 69.9 olmaya bile razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?