- 15 Ağustos 2021
- 24
- 16
- 3
- 25
Çok güzel ekmek yememek büyük +Afiyet olsun çok güzel görünüyorbende nadir yiyorum ekmeği
Bmiyordum şimdi öğrendim bundan sonra daha dikkat ederimYeşil çayı 2 kupadan çok içme tansiyonu kan şekerini düşüre bilir ve gece yatmadan önce içme
Bmiyordum şimdi öğrendim bundan sonra daha dikkat ederim
Bende bende+300deyim maalesefhaftaya - de olacağım
İçebiliyosan ne güzel ben içemiyorum malesefEvettt inşallah verceziki kupa yeşil çay bir maden sodası tam limon gün boyu için çok güzel ödem atiyo resmen hissediyorsunuz
İçmeye çalışıyorum diyinİçebiliyosan ne güzel ben içemiyorum malesef
Ama internette birini takip ediyorum o da bu şekilde baya vermişti
Afiyet olsun
Teşekkür ederim. Bugün bi garip beslendim.Afiyet olsun
Afiyet olsun
Zaten diyetisyenler diyorki aç bırakmayın kendinizi ara öğün şeklinde atistirabilirsiniz bence aç kalinca zayiflanmiyor maalesefTeşekkür ederim. Bugün bi garip beslendim.
Sabah kahve içtim öğleyin çiğköfte yedimo yüzden acıktım erken yedim yemeği
Yatana kadar da acıkırım dşye düşünüyorumara öğün şeklinde bişeyler yiyebilirim belki
Kesinlikle bence de öyleZaten diyetisyenler diyorki aç bırakmayın kendinizi ara öğün şeklinde atistirabilirsiniz bence aç kalinca zayiflanmiyor maalesef
Afiyet olsun güzel bi menüBenimde akşam yemeğim 1 tane balık yarım kase salata bol suekmeksizlige alıştım sanırım çok bile geldi yediklerim
afiyet olsunAkşam iki köfte yedim 4 tanede incil
Aynen O yüzden en güzeli hiç yememek yemeyince aramıyorsunAfiyet olsun güzel bi menü
Ben ekmeğin ucundan bile alsam daha çok yiyesim geliyor ama hiç yemedim mi sıkıntı yok
Kesinlikle bence de öyle
Hem aç kalınca gözüm dönüyor benim elim olmadık şeylere gidiyor
İncir yani türkçe bazı kelimeleri yanlış yaza biliyorumafiyet olsunincil ne hiç duymadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?