Ne güzel diyet yapıyoruzBende 5 6 gibi pide yedim kola içtim
9da da 1 dilim kek yedim
Kendi vücudunu tanıyorsun kuzum en iyisini sen bilirsinYaaa evet cok zor olacak ama akşama doğru 1 bardak ayran yada 1 2 galeta oyle idare ederim diye umuyorum. 3 4 gun yapsam sonra zaten mide de insanda alışıyor. İlk günler zor olacak kesin
Ooo süper en geç 2 haftaya hedefine ulaşmış olursunEvde tartı yok sabah aç karna tartılamadım. Şuan tokum ve 73.9. İlk hedef 70sonra 65, sonra 60
Önemli olan sınırını bilmek benceNe güzel diyet yapıyoruz
Acele etmeyeceğim, yavaş yavaş gitsin. Beslenme düzenimi oturtayımOoo süper en geç 2 haftaya hedefine ulaşmış olursun
Aynen, bende yemekten zevk alırım, mutluluk kaynağıÖnemli olan sınırını bilmek bence
Şahsen ben yemeden yapamam
Ben memleketteyim şuanAynen, bende yemekten zevk alırım, mutluluk kaynağıbize bahşedilmiş nimetleri yemeden olmaz
Ben memleketteyim şuan
Umarım kilo almadan dönerim
Bende bendeBen bir süre daha memleketteyim, evime geçince düzenli menü resimleri paylaşacağım
Ben onu yapamam yaaa hiç güvenim yok kendimeİki gündür hiç yediğime dikkat edemedim. yarın şekersiz 21 güne başlamayı deneyeceğim. Onu yapabilsem kesin kilo veririm
Tabiki katılabilirsin hoşgeldinMerhaba. Sizr katıla bilirmiyim?
Adım Aytac 23 yaşındayım 1 oğlum var, Bakü'de yaşıyorum. En son 67 kiloydum. 6 gündür hem aralıklı oruç hemde un ve şekersiz besleniyorum. Her kese başarılar
Hedefim şu an 55 kilo olmakArtık evime geldim düzenli bildirim yapmaya foto atmaya çalışacağım kızlar
Gelince tartıldım 70.9 geldim
Giderken 70.4 gelmiştim
Bakalım yarın sabaha belli olur
İnşallah istediğimiz kiloya biran önce ulaşırızHedefim şu an 55 kilo olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?