Fotolarla diyet günlüğüm 🥰

Yaaa evet cok zor olacak ama akşama doğru 1 bardak ayran yada 1 2 galeta oyle idare ederim diye umuyorum. 3 4 gun yapsam sonra zaten mide de insanda alışıyor. İlk günler zor olacak kesin

Evde tartı yok sabah aç karna tartılamadım. Şuan tokum ve 73.9. İlk hedef 70 sonra 65, sonra 60

Eklentiler

• IMG_20210809_144738.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 42
Yaaa evet cok zor olacak ama akşama doğru 1 bardak ayran yada 1 2 galeta oyle idare ederim diye umuyorum. 3 4 gun yapsam sonra zaten mide de insanda alışıyor. İlk günler zor olacak kesin
Kendi vücudunu tanıyorsun kuzum en iyisini sen bilirsin Deneye deneyw

Ben bir süre daha memleketteyim, evime geçince düzenli menü resimleri paylaşacağım
Bende bende yarın gidiyorum bakalım ama kuzenim bir süre misafir olacak illaki yenir bişeyler

İki gündür hiç yediğime dikkat edemedim. yarın şekersiz 21 güne başlamayı deneyeceğim. Onu yapabilsem kesin kilo veririm

İki gündür hiç yediğime dikkat edemedim. yarın şekersiz 21 güne başlamayı deneyeceğim. Onu yapabilsem kesin kilo veririm
Ben onu yapamam yaaa hiç güvenim yok kendime

Merhaba. Sizr katıla bilirmiyim?
Adım Aytac 23 yaşındayım 1 oğlum var, Bakü'de yaşıyorum. En son 67 kiloydum. 6 gündür hem aralıklı oruç hemde un ve şekersiz besleniyorum. Her kese başarılar

Merhaba. Sizr katıla bilirmiyim?
Adım Aytac 23 yaşındayım 1 oğlum var, Bakü'de yaşıyorum. En son 67 kiloydum. 6 gündür hem aralıklı oruç hemde un ve şekersiz besleniyorum. Her kese başarılar
Tabiki katılabilirsin hoşgeldin
Hedefin kaç

Artık evime geldim düzenli bildirim yapmaya foto atmaya çalışacağım kızlar
Gelince tartıldım 70.9 geldim
Giderken 70.4 gelmiştim
Bakalım yarın sabaha belli olur

Biraz önce dürüm yedim yarım kola içtim
Günü bitirmeyi planlıyorum
Şuan tıka basa doluyum acıkmam inşallah
Kızım da erken uyursa süper olur bende yatarım erken

Hedefim şu an 55 kilo olmak
İnşallah istediğimiz kiloya biran önce ulaşırız
Oğlun kaç yaşında
Ben emzirdiğim için aralıklı oruç yapamam diye düşünüyorum
Bazı geceler çok uyanıyor kalkınca hemen bişeyler yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…